Görüş Bildir
Haberler
Konum Nasıl Atılır? Tek Adımda Resimli ve Videolu Anlatım

Konum Nasıl Atılır? Tek Adımda Resimli ve Videolu Anlatım

Konum nasıl atılır?

Whatsapp, Messenger, Google Maps, Yandex Haritalar veya Navigasyon konum için en fazla kullandığımız mobil uygulamalar arasında. Zaman zaman bulunduğumuz konumu göndermek, adres tarifi ve ulaşılabilirlik açısından en kolay yol oluyor. E teknolojinin de nimetlerinden faydalanmak lazım değil mi? 

Gelin hep birlikte henüz bu özelliği kullanmayanlar, kullanamayanlar için nasıl olduğunu öğrenelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Whatsapp'tan Konum Nasıl Atılır?

Whatsapp'tan Konum Nasıl Atılır?

Öncelikle telefonunuzdan konum özelliğini açın. Konum atmak istediğiniz sohbet ekranını açın ve ataç simgesine dokunan. Aşağıya gelen menüden Konum'u seçin. Eğer konumunuzu açmadan bu işlemi yaparsanız panik yapmayın, Whatsapp sizden konumunuzu açmanızı istiyor. 

İpucu: Hemen konumu görünce göndere basmayın, bir 5 10 saniye bekleyin. Whatsapp'ın konum iyileştirmesini kullanın ve en doğru konumu atın.

Facebook Messenger'dan Konum Nasıl Atılır?

Facebook Messenger'dan Konum Nasıl Atılır?

Facebook Messenger da en popüler sohbet uygulamarından bir tanesi. Konum atmak için sıkça ihtiyaç duyulabiliyor. Sohbet penceresinde iken '...' simgesine dokunun ve açılan menüden konum üzerine dokunun. Mavi yuvarlak ile bulunduğunuz konumu göreceksiniz. Son olarak mavi simgeye dokunun ve konumunuzu gönderin.

Google Maps (Haritalar) ile Konum Nasıl Atılır?

Google Maps (Haritalar) ile Konum Nasıl Atılır?

Google'ın en popüler servislerinden bir tanesi olan ve bizi dünyada istediğimiz herhangi bir yer ile ilgili harita, konum ve işletme bilgileri gibi zengin sonuçlar sunan Haritalar'dan konum atmak da oldukça kolay. GPS'iniz açıkken veya GPS'nizi açtıktan sonra mavi simge ile bulunduğunuz yerin üzerine tıklayın. Detaylara dokunun/tıklayın ve Paylaş butonuna tıklayın. 

İşlem bu kadar!

VİDEOLU ANLATIM - WhatsApp'ta mevcut konum paylaşımı nasıl yapılır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
11
7
7
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?