Görüş Bildir
Haberler
Konser Gelirini Terör Mağdurlarına Bağışlamıştı: Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı, Haluk Levent'e Teşekkür Etti

etiket Konser Gelirini Terör Mağdurlarına Bağışlamıştı: Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı, Haluk Levent'e Teşekkür Etti

Emre Ordu
22.03.2019 - 20:28 Son Güncelleme: 23.03.2019 - 09:13

Türkiye'ye gelen Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, Çanakkale konserinin gelirini Yeni Zelanda'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlayacağını duyuran Haluk Levent ile bir araya geldi. Yeni Zelandalı siyasetçi bu davranışından ötürü Levent'e teşekkürlerini sundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

18 Mart Konseri'nde geliri terör mağdurlarına bağışlayacağını açıklamıştı

18 Mart Konseri'nde geliri terör mağdurlarına bağışlayacağını açıklamıştı

Çanakkale’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü Yıldönümü kutlamaları kapsamında sahne alan sanatçı Haluk Levent, konserin gelirini Yeni Zelanda'da camilere düzenlenen terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlayacağını söylemişti. 

ABD'de Yeni Zelanda'da hayatını kaybeden Müslümanların yakınları için yardım kampanyası başlatıldığını belirten Haluk Levent, 'Yeni Zelanda'da terörist faaliyeti sonrasında öldürülen müslümanlar için yardım toplanıyor. Dedik ki, niye bizim Çanakkale konserimizin gelirini biz vermiyoruz. Yeni Zelanda'ya aslında bir anlamı da var. Yeni Zelanda ile burası arasında yıllardan beri bir köprü oluşmuş' demişti.

"Ülkemizdeki kardeşlik adına önemli bir yardım"

"Ülkemizdeki kardeşlik adına önemli bir yardım"

Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters da resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Peters, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Düzeyinde Açık Katılımlı Acil İcra Komitesi Toplantısı'na katıldı. Yeni Zelandalı siyasetçi zirvenin ardından sanatçı Haluk Levent ile görüştü. Peters, Çanakkale'deki konserinin gelirini Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlayan Haluk Levent'e teşekkür etti. 

Yardımın ülkeleri için önemine dikkati çeken Peters, 'Çanakkale'deki konserin gelirinin ülkemizdeki terör mağdurlarına gönderilmesi bizi çok mutlu etti. Ülkemizdeki kardeşlik adına önemli bir yardım.' dedi.

Haluk Levent o görüşmeden fotoğrafları Twitter'dan paylaştı

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Yeni Zelanda'da yaşayan Müslümanlardan güzel dönüşler aldım"

"Yeni Zelanda'da yaşayan Müslümanlardan güzel dönüşler aldım"

Görüşmenin ardından açıklama yapan Levent, 'Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçiliği ile görüştük. Yeni Zelanda medyası ve Büyükelçi bu yardımın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek beni toplantı çıkışına davet etti. Burada Sayın Peters ile konuştum. Bana teşekkürlerini iletti. Onlara ve ailelerine sahip çıktıkları için ben de kendilerine teşekkür ettim. Yeni Zelanda'da yaşayan Müslümanlardan da güzel dönüşler aldım. Dayanışmayı artırdığımızı düşünüyorum.' diye konuştu.

Yardım elini bu kez dünyanın öteki ucuna uzatan Haluk Levent'e teşekkür mesajı yağıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
472
220
12
3
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Belphegor

Siyasetçilerin dağıttığı ülke itibarının bir sanatçı tarafından toplanması.. Bakın bu çok buruk bir sevinçtir. Ne diyeyim Haluk Levent, ülkece sana daha çok ... Devamını Gör

Esthetician

Ülkemizin itibari ve dünyadaki saygınlıgı için Cumhurbaşkanının yapması gereken şeyi başkaları yapıyorsa eger , o kişinin koltuktan kalkma vakti gelmiş demek... Devamını Gör

psyhedelichead

Ülkedeki tek güzel şey ''Haluk Levent'' olabilir mi.. Evet, kesinlikle Haluk abi..