Görüş Bildir
Haberler
Komşu Çocuğunu Saf Dışı Bırakacak Anneler Günü Hediyeleri

Komşu Çocuğunu Saf Dışı Bırakacak Anneler Günü Hediyeleri

Hediye Denizi
21.03.2014 - 11:48 Son Güncelleme: 21.03.2014 - 13:24

Bilenler iyi bilir, anneyle girilen her tartışmada veya en ufak anlaşmazlıklarda efsanevi bir varlık gibi ortaya çıkar komşu çocuğu. Bu sinir bozucu çocuk,  nedense kusursuz, her şeyin en iyisini bilen, annesinin babasının sözünden hiç çıkmayan, edepli bir çocuktur.  Ne yaparsanız yapın bu çocuğun hep bir adım gerisinde kalırsınız. “Bak bugün müzeyyen'in oğlu ne güzel sofra kurdu, perdeyi taktı, okudu avukat oldu. Elalemin çocukları ne akıllı.” sözleriyle sürüp giden teşvik çabası bu çocukla ister istemez bir yarışa sokar insanı.

'Herkesi yenebilirsiniz ama komşu çocuğunu asla!' diyenlere inat, girilen bu yarışta, ona açık ara fark atabileceğiniz bir fırsat; anneler günü.:) Bu fırsatı değerlendirmeniz için size harika hediyelerden oluşan bir liste hazırladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-)Kişiye Özel Fotoğraflı Çiçek Şeklinde El Aynası;

Annelerimiz doğaları gereği  süsüne, nasıl göründüğüne bir parça düşkündür. İhtiyaç duydukları her an elinin altında bulunacak bu aynanın, kullanışlılığının yanında taşıdığı anlam da onu özel bir hediyeye çeviriyor. Üzerine basılacak olan resmiyle birlikte ona sunacağınız bu hediye, annenizi çok mutlu edecek seçeneklerin arasında yerini alıyor.

Anneme Kırkbirkere Maşallah Sevgi Kavanozu

Annenizin resmin basılı olduğu çikolatalar, nazar boncukları ve annemize olan sevginizi anlatan en anlamlı mesaj kağıtlarıyla dolu bu kavanoz annenize sevginizi

göstermenin en etkili yolu olarak sizleri bekliyor.

Bu hediye ile komşu çocuğunun üzerinde böyle bir etki bırakmış olacaksınız.:)

Bakır Kahve Takımı

Annesinin gönlünü fethedecek kullanışlı bir hediye düşünenler için, bakır kahve takımı ideal bir tercih olacaktır. Annelerin bu tür şeylere ne kadar düşkün oldukları düşünülürse, komşunun çocuğunun hediyesi ne olursa olsun bu tercih, sizi öne geçirecektir.:)

İsme Özel Kesme Tahtası

En güzel zamanlarını bize güzel yemekler pişirmek için mutfakta geçiren annelerimize alabileceğimiz en anlamlı hediye, kendini özel hissettirecek bu isim yazılı doğrama tahtası olacaktır. Sonuçta annelerimiz bizlere sevgi dolu yemekleri yaparken eğlensin diye uğraşmamız gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hep o kazanacak değil ya! Böyle bir hediye ile bu sefer siz kazanacaksınız

Mesajlı Kurdeleli Yastık

Siz annenize, özel mesajlı, şık tasarımlı bir yastık alacaksınız da anneniz beğenmeyecek öyle mi? Mümkün değil! Hem anlamlı hem şık bu çok özel yastığa bayılacağına eminiz.

Uzman Mutfak Önlüğü

En sevdiğiniz ya da annenizin yapmaktan en çok zevk aldığı yemeği seçin. Seçtiniz mi? Şimdi onu her daim kullanması için annenizin mutfak önlüğüne bastırmamız için yollayın. Mutfaktaki en büyük yardımcısı olsun.  

Diyelim ki anneniz yemeğin tuzunu hep çok kaçırıyor, ya da salçasını az koyuyor. Püf noktaların yazılı olduğu bir önlük tasarlayabilir, bununla onu şaşırtıp, işlerini kolaylaştırabilirsiniz.

İşte hediyeniz ve komşu çocuğunun tepkisi

Dekoratif Metal Fotoğraflık – Soyağacı

Annelerimiz çocukluk fotoğraflarımızı saklamaya hep meraklıdırlar. Onlar için hiç kaybolmayacak anlamları vardır. Annenizin sevdiklerinin fotoğraflarını koyabileceği bu soy ağacı fotoğraflık, onun geri çeviremeyeceği cinsten bir hediye olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayakkabı Şeklinde Seramik Vazo

Anneler gününde sıra dışı bir hediye almak için ısrar edenlerden misiniz? O zaman işte karşınızda çılgın tasarımlı ayakkabı şeklinde seramik vazo! Annenizin aklını başından alacak bu hediye seçeneği, bütün komşuları kıskandıracaktır. Kaldı ki çocuklarını söylemiyoruz bile:)

Bu vazolar, akılları başlardan alacak

Annem ve Ben Altın Kolye

Altın kalpli annenize ne alsanız, o güzel kalbin yanında değersiz kalır biliyoruz. Ama yine de takıp takıştırmayı seven annelerimizin kalbine dokunacak en iddialı hediyelerden biri olan anne ve çocuk figürlü bu kolye ile sizin hediyenizin önüne başka hiç bir hediye geçemeyecektir.

Hamarat Annelere Özel Mutfak Saati

Üzerine annenizin ismini yazdırabileceğiniz bu duvar saati, onun en sevdiği yer olan mutfağını süslerken, saate her baktığında sizin ona olan sevginizi hatırlatacak, eşsiz bir hediye olarak annenizi mutlu etmeyi bekliyor.

Siz de biliyorsunuz ki, o bunu çoktan hak etmişti :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0