Görüş Bildir
Haberler
Kocaeli'de Bir Müdür Yardımcısı, Öğrencisini Taciz Ettiği İddiasıyla Tutuklandı

Kocaeli'de Bir Müdür Yardımcısı, Öğrencisini Taciz Ettiği İddiasıyla Tutuklandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapan müdür yardımcısı B.S., öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazete Duvar'dan Ogün Akkaya'nın haberine göre Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcılığı yapan B.S., öğrencisine tacizde bulunduğu iddiası ile tutuklandı. Olay, lise öğrencisinin yaşadığı tacizi rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktı. Gözaltına alınan müdür yardımcısı, polis merkezinde tamamlanan işlemlerin ardından Körfez Adliyesi’ne sevk edildi. B.S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Şiddete, tacize, istismara müsaade etmeyeceğiz'

'Şiddete, tacize, istismara müsaade etmeyeceğiz'

Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim-Sen Kocaeli Şubesi, “Kocaeli Körfez İlçesinde bulunan bir meslek lisesinde görev yapan B.S. öğrenciye yönelik taciz iddiasıyla şüpheli bulunarak tutuklandı. Eğitim ortamlarında, okullarımızda, evlerimizde, işyerlerimizde, sokaklarda kadınlara, çocuklara yönelen her türlü saldırının karşısında Eğitim-Sen olarak her zaman olduğu gibi kararlılıkla duruyoruz. Kadınlar ve çocuklara yönelik artan şiddete, tacize, istismara, tahakküme karşı mücadelemizi sürdürecek yaşamın her alanında şiddet, taciz, istismara karşı sessiz kalmayacağız. Hiçbir öğrencimizin şiddete, tacize, istismara maruz bırakılmasına asla müsaade etmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın