Görüş Bildir
Haberler
KLASİK AMERİKAN FİLMLERİNDEN SIKILANLAR İÇİN 6 MUHTEŞEM FİLM ÖNERİSİ

KLASİK AMERİKAN FİLMLERİNDEN SIKILANLAR İÇİN 6 MUHTEŞEM FİLM ÖNERİSİ

İnternetten kazansam
27.03.2015 - 17:05 Son Güncelleme: 04.04.2015 - 02:04

KLASİK AMERİKAN FİLMLERİNDEN SIKILANLAR İÇİN 6 MUHTEŞEM FİLM ÖNERİSİ

Yakın zamanda güzel bir film izlemedim, Klasikleşen Amerikan filmlerinden bıktım diyorsanız. İşte size izleyeceğinize pişman olmayacağız harika 6 film.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. TUBE - "Hayat sandığımız kadar karşamık değil, Tatlı bir ANI yeter"

6. TUBE - "Hayat sandığımız kadar karşamık değil, Tatlı bir ANI yeter"

Muhteşem bir Güney Kore filmi daha. Genelde amerikan, hint veya bizim Türk Filmlerin ilk yarım saat, kırkbeş dakikası konuya girmekle geçen. Ancak bu filme durum çok farklı filmin ilk dakikasında kendizi olayın içinde buluyorsunuz ve Son dakikaya kadar da hiç bitmeyen bir karmaşa ve bu aksiyonun içerisinde çok şaşırtıcı hikayesi ile sizi bambaşka yerlere götürecek bir film. Filmin de klişeleşmiş bir söz var. Filmi izledikten sonra bir kaç gün ağzınızdan düşüremeyeceğiniz bir söz 'Hayat sandığımız kadar karşamık değil, Tatlı bir ANI yeter'Özellikle Finali ile günlerce etkisinde kalabilirsiniz. Klasik Amerikan aksiyon filmlerinden sıkılanlar için muhteşem bir film izleyin pişman olmazsınız.

5. "The Mıllıonaıre" Milyoner

5. "The Mıllıonaıre" Milyoner

Hint sinemasının son yıllardaki en başarı filmlerinin başında gelen 'The Mıllıonaıre' Hindistan gerçeğini tüm çıplaklığı ile anlatan filmi de bir çağrı merkezinde çalışan Cemal Malik isimli bir gencin Ülkemizde Kim Milyoner olmak ister adı ile yayınlanan programa katılması ve bu yarışmadaki en büyük ödülü kazanmasını anlatan filmde Cemal'in her soruyu nasıl bildiğine dair geçmişe yaptığı yolculukların derlenmesi bir araya gelmiş. İnanılmaz sürükleyici ve gerçekçi hikayesi ile 8 dalda oscar ödüllü bir film. Yakın zamanda iyi bir film izlemedim diyenler için Kesinlikle Klasik Amerikan filmlerine alternatif muhteşem bir film.

4. My Sassy Girl - Hırçın Sevgilim

4. My Sassy Girl - Hırçın Sevgilim

Çok farklı bir romaktik filmi izlemeye ne dersiniz. İşte romantik film izlemek isteyenler için süper bir alternatif yine Güney Kore yapımı bir filmden bahsediyoruz. My Sassy Girl Türkçe adı ile Hırçın Sevgilim. Filmi izlerken zaman zaman sinirlenebilir, zaman zaman gülebilirsiniz. Ancak filmin finaline geldiğinizde karşınıza çıkan süpriz karşısında hadi canım diyeceksiniz ve bir defilmin konusunun yaşanmış bir hikayedenalındığını söylersek gerçekten hadi canım diyebileceğiniz Klasik Romantik Filmlere alternatif süper bir film.

3. 3 Aptal

3. 3 Aptal

3 Aptal ilk başta ismini duyduğumda sizde benim gibi bir şapsal filmi bekliyorsanız inanılmaz derece yanılıyorsunuz demektir. Hint eğitim sistemi üzerine yapılmış ve kesinlikle Türk eğitim sistemi için birebir izlenebilir. Öğretici, eğitici, güldürücü, sürükleyici, düşündürücü muhteşem bir film. Hatta şöyle söyleyebiliriz.Sıraladığımız filmlerin içindeki en iyisi bu film desem kesinlikle yanlış olmaz. Kesinlikle ayırdığınız zamana değecek klasik bir filmden çok çok ötede süper ötesi film. 

Bu film için yazılacak başkaca bir şeye gerek yok izleyin ne demek istediğimizi anlarsınız ve kesinlikle film için yazılanlar az bile diyeceksiniz.

2. My name is Khan

2. My name is Khan

My name is Khan Yani Türkçesi ile Benim adım Khan, Bir cümle üzerine kurulan bir film daha Filmimizin cümlesi 'Benim adım Khan ve ben terörist değilim' Amerikanın 11 Eylülden sonra müslümünlar üzerindeki baskısını konu alan bir film. Yarı zihinsen engelli bir adamın sevdiği kadının oğlunun müslüman olması nedeni ile öldürülmesinin ardından, müslümanların terörist olmadığını Amerikan başkanına söyleyeceğine dair verdiği sözü tutmasını anlatan ve yine gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yapılmış bir olan My Name İs Khan amaca gitmek için inanmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan muhteşem bir film.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Klasiğin ötesinde gerçek bir dram filmi izlemek isteyenler için muhteşem bir öneri. Aslında sadece dram demek film için çok çok eksik kalır. İçerisinde her şeyi bulabileğiniz inanılmaz bir film. Bir babanız kızı için neler yapabileceğiniz izleyeceğiniz filmde Güney Kore sinemasının son zamanlarda neden bu kadar tercih edildiği bir kez daha anlayacaksınız. Filmi izlerken mutlaka yanınızda mendiliniz hazır olsun ve kızlar ve babalar bir arada izlemesin. Klasik Amerikan Filmlerinden sıkılanlar için harika bir öneri.Son zamanlarda güzel bir sinema filmi izlemedim diyorsanız bu filmi mutlaka izleyin. 

Online Kazanç |İntennetten Para Kazanma

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0