Görüş Bildir
Haberler
Kızlar Koşun: Erkek Zevkinize Göre Sizin Kim Olduğunuzu Söylüyoruz!

etiket Kızlar Koşun: Erkek Zevkinize Göre Sizin Kim Olduğunuzu Söylüyoruz!

Aylak Madam
29.08.2015 - 13:04 Son Güncelleme: 25.12.2017 - 11:14

Beğendiğin erkek tipine göre, aslında kim olduğunu bilmek ister misin?

Testi çöz ve sonucu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bize egzotik erkekler hakkında ne düşündüğünü söyle!

2. Peki ya ince dudaklı erkekler?

3. Şimdi de göğüs kıllarını tıraş eden erkekler hakkında ne düşündüğünü söyle bize!

4. Böyle bir göğsü olan sevgilin olsa mesela?

5. "Uzun saçlı erkekler seksidir." derler ya hani, sen katılıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kirli sakal hakkında ne düşünüyorsun peki?

7. Diyelim ki, sevgilin ilişkinizde farklı ve aykırı şeyler denemek istediğini söyledi. Buna tepkin ne olur?

8. Bir de dövmeli erkekler hakkındaki fikirlerini alalım!

9. Hadi dürüst ol ve söyle bize: Şöyle biriyle çıkar mıydın?

9. Hadi dürüst ol ve söyle bize: Şöyle biriyle çıkar mıydın?

10. Son olarak, şunlardan hangisi tam karşında sana aşkla bakıyor olsun isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen "Utangaç Kadın" çıktın!

Sen "Utangaç Kadın" çıktın!

Sen kelimenin tam anlamıyla utangaç bir kadınsın. Hani hoşlandığı çocuğu görünce eli ayağına dolaşan, kalp atışları şehrin diğer tarafından duyulan, yanakları beş kutu allığı yüzüne boca etmiş gibi kızaran tipler var ya, işte sen onlardansın.Yeşilçam filmlerinden fırlamış da, modern zamanlara düşmüş gibi bir halin var. Öylesine saf, öylesine temiz duyguların kadınısın işte sen. Eh senin etkin altına giren de öyle kolay kolay çıkamıyor işte! Saflığın ve masumiyetinle resmen büyülüyorsun!

Sen "Dominant Kadın" çıktın!

Sen "Dominant Kadın" çıktın!

Sen  zor durumları, insanları, olayları yönetmeyi seven birisin. Sorumluluk almaktan da asla ama asla çekinmezsin. İstediğini elde etmek için yapmayacağın şey yoktur, işte bu nedenle senin için başarı sadece kaçınılmaz sondur. İnsanlar senin patronvari davranışlarından hoşlanmasalar da, içten içe sana karşı hayranlık duyarlar. Erkeklerin en korktuğu kadın tipisin. Seninle birlikte olabilecek erkek de, tıpkı sen gibi çok güçlü bir karaktere sahip olmalı. İşte o erkeği bulduğundaysa, aşkın dibine vurma zamanı gelmiş demektir!

Sen "Tutkulu Kadın" çıktın!

Sen "Tutkulu Kadın" çıktın!

Öncelikle şunu bil: Sen kadın gibi kadınsın! Yürürken salınışından saçlarını savuruşuna kadar her tavrınla adeta bir sanat eserisin. Üstelik ne istediğini de öyle iyi biliyorsun ki. Onu elde etmek de, elbette senin için çocuk oyuncağı. Etrafındaki istisnasız her erkek kolayca senin etki alanına giriyor. Ama sen aşka gönül verenlerdensin. Zor aşık olursun, ama olduğundaysa bütün dünyan o olur. Aşkla tutkunun birleştiği yerdeyse, bütün karaklıklar aydınlık olur!

Sen "Maceracı Kadın" çıktın!

Sen "Maceracı Kadın" çıktın!

Sen hayata bir kez geliyorum diye düşünüp, eğlencenin de maceranın da dibine vuranlardansın. Senin için hayat mutlu ve dolu dolu anlardan ibaret. Bu yüzden hayat kesene ne kadar anı doldurursam o kadar iyi diye düşünüyor; riskler almaktan, eğlenmekten ve maceradan maceraya koşmaktan hiç ama hiç korkmuyorsun. Etrafındakileri etkileme gibi bir derdin de yok. Ama enerjinle, senden etkilenmemek gibi bir durum da yok! Yani öyle bir hayatın var ki, film olsa izlenme rekorları kırar bizden söylemesi!

Sen "Gerçekçi Kadın" çıktın!

Sen "Gerçekçi Kadın" çıktın!

Sen hayallerin değil, planların kadınısın. Olayları olduğu gibi kabullenip, ona göre davranırsın. Ayrıca sözünün eri, içi dışı bir, samimi ve çok gerçekçi birisin. Öyle arkadan iş çevirmek, rol yapmak falan hiç senin kitabın işler değil. Bazen işine gelmeyenler için bu durum sıkıntı yaratsa da, samimiyetinle etrafındakiler tarafından acayip takdir ediliyor ve seviliyorsun. Senden harika bir arkadaş olduğu gibi, süper de bir sevgili olur! Kim istemez etrafında senin gibi dürüst birini öyle değil mi? Hele bir de devir yalancıların devriyken...

Sen "Romantik Kadın" çıktın!

Sen "Romantik Kadın" çıktın!

Sen en temiz, en güzel duyguların insanısın. Kalbin sevgi, şefkat ve en önemlisi de aşk dolu. Hayatta her şeyi aşkla yapar ve bu duygudan beslenirsin. İnsanların kalplerine dokunmak gibi bir de yeteneğin var. Etkin altına girmemek neredeyse imkansız. İşte tam da bu nedenle, ikili ilişkilerin hep çok sağlam, hep çok gerçek. Şiir gibi kadınsın kısacası! Elbette bunu çekemeyip, seni üzmek isteyener olacak. Ama sen sakın ola kalbindeki aşkı bitirmelerine izin verme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2926
1410
540
335
142
117
95
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın