Görüş Bildir
Haberler
Kızına Cinsel İstismardan Tutuklanan Babaya 27 Yıl Hapis İstemi: 'Annen 2 Yıla Ölecek, Ben de Seninle Evleneceğim'

Kızına Cinsel İstismardan Tutuklanan Babaya 27 Yıl Hapis İstemi: 'Annen 2 Yıla Ölecek, Ben de Seninle Evleneceğim'

Emre Ordu
06.07.2018 - 21:03 Son Güncelleme: 07.07.2018 - 09:10

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde 16 yaşındaki kızı D.D.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Dündar D.'nin 27 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. D.D., mahkemedeki ifadesinde, babasının kendisine, 'Annen 2 yıl içerisinde ölecek ve ben de seninle evleneceğim' dediğini öne sürdü.

DHA'nın aktardığı habere göre, ​Yeniçağa ilçesinde oturan Dündar D.'nin kızı D.D., Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, babasının 5 yıldır kendisine haftada 2-3 kez cinsel istismarda bulunduğu söyledi. Gözaltına alınan, sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Dündar D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Kimseye söylememem için tehdit ediyordu"

"Kimseye söylememem için tehdit ediyordu"

Hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamasıyla 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Dündar D., hakim karşısına çıktı. Dündar D.'nin kızı D.D. ve eşi de mahkeme salonunda hazır bulundu.

D.D. mahkemedeki ifadesinde, 'Zaman zaman her gün, zaman zaman da haftada 2-3 kez, sürekli olarak tacizde bulundu. Annem bakkala bile gönderse, babam karşı çıkardı. Babam annemi bakkala gönderip, evde benimle yalnız kalıp taciz ederdi. 5 yıl boyunca neler çektiğimi bir Allah, bir de ben biliyorum. Babam beni kimseye söylememem için tehdit ediyordu. Söylediğim takdirde annem de dahil kimsenin bana inanmayacağını söylüyordu' dedi.

"Okuldan eve dönmemi fırsata çeviriyordu"

"Okuldan eve dönmemi fırsata çeviriyordu"

Bir kargo firmasında gece vardiyasında çalışan babasının işi nedeniyle gündüzleri evde olduğunu anlatan D.D., 'Ben Gerede ilçesinde lisede okuyordum. Eve saat 15.30-16.00 gibi geliyordum. Bunu bile babam fırsata çeviriyordu. Bana cinsel istismarda bulunuyordu. Bir keresinde 'Annen 2 yıl içerisinde ölecek ve ben de seninle evleneceğim' dedi' diyerek, gözyaşlarına boğuldu.

"18 yıllık evliyim, kocamın böyle bir sapık olduğunu bilmiyordum"

"18 yıllık evliyim, kocamın böyle bir sapık olduğunu bilmiyordum"

Genç kızın annesi F.D. de eşinden şikayetçi olduğunu belirterek, '18 yıllık evliyim, kocamın böyle bir sapık olduğunu bilmiyordum. Zaman zaman kendisinden şüpheleniyordum. Çünkü, sürekli olarak kızımı odaya götürüp konuşuyorlardı. Kızımın söylediklerine inanıyorum' diye konuştu.

Duruşmada tanık olarak dinlenen genç kızın dayısı M.Ç. ise ifadesinde yeğeni olayı anlattıktan sonra birlikte eve gittiklerini, eniştesinin belden aşağısının çıplak olduğunu ve onu dövdüğünü söyledi.

Suçlamaları kabul etmeyen Dündar D.'nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
esen-miray-yilmaz

11 yaşından beri kendi öz kızına cinsel istismarda bulunan sapık sözüm ona baba 27 yıl değil 127 yıl hapise tıkılsa yetmez! Bir daha gün yüzünü göremeyeceği ... Devamını Gör

Kzlt

Bir çocuğa ömür boyu taşıyacağı bir travmayı yaşat, öz kızına it herif, 27 yılla yargılan, adaletinizi...

Pasif Kullanıcı

Bir Türkiye gerçeği, bir Anadolu gerçeği, bir geri kalmış toplum gerçeği...

Pasif Kullanıcı

Böyle bir ahlaksızlığı Türkiye ile yorumlayamazsın. İlla yorum yapıcaksan faydalı bir şeyler söyle boş konuşmanın lüzumu yok.