Görüş Bildir
Haberler
Kızılay Depremzedelere Dağıtacağı Yardım Kolilerini Menzilcilerden Almış

Kızılay Depremzedelere Dağıtacağı Yardım Kolilerini Menzilcilerden Almış

Kızılay’ın depremzedelere dağıtmak için Menzil Cemaati’nden yardım kolisi satın aldığı iddia edildi. Cemaat ve Kızılay yetkilileri soruları yanıtsız bıraktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, 6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem felaketinin ardından Kızılay’ın, Menzil Cemaati’ne bağlı Nakış Gıda isimli bir şirketten gıda malzemesi, yardım kolisi satın aldığı iddia edildi. Depremzedeler için yapılan bu alımın ihalesiz olarak gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Ayrıca Menzil Cemaati’ne mensup olduğu bilinen Kızılay Başkan Yardımcısı Fatma Meriç Yılmaz’ın bu alıma aracılık ettiği, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın ise bilgisi olduğu belirtiliyor.

"Ortalık yangın yeriyken ne ihalesi?"

"Ortalık yangın yeriyken ne ihalesi?"

BirGün’ün ulaştığı Menzil Cemaati’ne bağlı Nakış Gıda’nın yöneticisi Kenan Kasap açıklama yapmadığını söyledi. Kasap, “Alımı ihalesiz mi yaptınız?” sorusuna “Ortalık yangın yeriyken ne ihalesi?” diye karşılık verdi. Öte yandan Menzil’den gıda alımına aracılık ettiği iddia edilen Kızılay Başkan Yardımcısı Fatma Meriç Yılmaz ile Kızılay Basın Müşavirliği de soruları yanıtsız bıraktı.

Ayrıca Nakış Gıda firmasının ofisi, Menzil Cemaati’nin İstanbul’daki merkezi olan Tuzla’daki Semerkant Kültür Merkezi’nin içerisinde yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
27
9
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Yorumlara bak, satin almış yaziyor, okumuyor musunuz? Yardim mi oluyor simdi bu?

Kadir Doğan

Kan ararsın - yok, çadır lazım - yok, yardım istersin - yok, Amerika'da koca koca binalar - var, her afette elini avucunu ovalayıp yardım için iban paylaşma ... Devamını Gör

paranoid

O kültür merkezinin yanında 7 tane iç mekan tasarımlarında altın varaklar olan villalar var şığğğkıın ve çocuklarının villaları..https://goo.gl/maps/FMs2eujV... Devamını Gör

Nret

Hala yardım diyen var,kime laf anlatıyoruz ki..