Görüş Bildir
Haberler
Kız Arkadaşını Dövdü vide Aldatan Rabia'yı Videoya Çekti! www.Netgazetesi.Net

Kız Arkadaşını Dövdü vide Aldatan Rabia'yı Videoya Çekti! www.Netgazetesi.Net

Hakan Çetinkaya
01.11.2014 - 13:14 Son Güncelleme: 01.11.2014 - 13:34

Hasan Kütük Kendisini Aldatan Rabia'yı Videoya Çekti! Netgazetesi.Net

Ankara Keçiören’de Hasan Kütük isimli sözde delikanlı kendisini aldattığını iddia ettiği kız arkadaşına hem dayak attı hem de videoya çekti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerden sonra Hasan Kütük ve arkadaşlarının nasıl bir ceza alacağı merak konusu oldu.

www.NetGazetesi.netSosyal medya şu sıralar Ankara Keçiören ‘de kaydedilen ve Burak Yağmur isimli gençlerin videosunu konuşuyor. Videoda Rabia isimli genç kız tarafından aldatıldığını iddia eden Hasan Kütük , 3 erkek arkadaşıyla beraber kız arkadaşının yanına gidiyor. Bir parkta kaydedilen görüntülerde kız arkadaşının kameraya bakarak kendisinden özür dilemesini isteyen Hasan Kütük , isteğinin yerine getirilmemesi üzerine kız arkadaşına tokat atıyor.

İlerleyen dakikalarda Rabia isimli genç kız son çare olarak kameraya yüzünü gösteriyor ve Hasan Kütük ‘ten özür diliyor. Rabia ‘ya çok sayıda küfürler savuran Hasan Kütük ‘ün bu tepkisi bittikten sonra ise Rabia’nın yanındaki genç kız da ‘tan dayak yiyor.

‘Aldatan Kız Arkadaşını Yakalayan Apaçi’ başlığıyla sosyal paylaşım siteleri ve video sitelerinde yüzbinlerce tık alan bu video kaydından sonra Emniyet’in harekete geçip geçmeyeceği merak konusu oldu.

Kaynak: http://www.netgazetesi.net/hasan-kutu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0