Görüş Bildir
Haberler
Kıyafetleri ve Aksesuarlarıyla Akıllara Kazınmış Adeta Onlarla Özdeşleşmiş Dizi ve Filmlerde Rol Almış 17 Karakter

Kıyafetleri ve Aksesuarlarıyla Akıllara Kazınmış Adeta Onlarla Özdeşleşmiş Dizi ve Filmlerde Rol Almış 17 Karakter

Bazı karakterler var ki onları ikon haline gelmiş kıyafetleri ve aksesuarlarıyla hatırlıyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İsmail Abi

Leyla ile Mecnun'un İsmail abisi rengarenk ve pullu payetli takım elbiseleriyle gündemlere bomba gibi düşmüştü. Renkli takım elbiselerin hikayesi ise oldukça manidardı. İsmail Abi, hayatını kendiyle özdeşleşmiş takım elbiseleriyle renklendirmeye çalışıyordu.

2. Harry Potter

2. Harry Potter

İlk filmden son filme kadar bir çok değişti ancak Harry'nin gözlüğü ve atkısı bir ikon haline geldi. Bir de yara izi var ama o çok akıl kârı değil gibi :)

3. Burhan Altıntop

'Ben de Nişantaşı çocuğuyum' diyen Burhan Altıntop da gerek kıyafetleri gerekse aksesuarlarıyla adından söz ettirmeyi başardı. El çantası, kravatları ve kahverengi takım elbisesi olmazsa olmaz!

4. Badi Ekrem

Adidas bu kırmızı eşofman takımını satıyorsa sebebi Badi Ekrem... Hababam Sınıfı serisi boyunca çekirgelerine ders anlatırken bu eşofman tabiri caizse Ekrem hocanın üzerine yapıştı. Haliyle eşofman takımı da 'Badi Ekrem Eşofmanı' olarak anılmaya başladı.

5. Sherlock Holmes

5. Sherlock Holmes

Sherlock atkısı ve kabanı diye bir gerçek var. Her bölüm çözülen kriminal olaylar değişse de yıllar içinde aynı kalan şeyler arasında yer almıyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Blair Waldorf

Kıyafetleriyle kombinlediği saç bantlarıyla bir ikon haline gelen Blair Waldorf'tan bahsetmesek olmaz. Hepimiz biliyoruz ki Gossip Girl biteli yıllar olsa da hala onun etkisiyle saç bandına sempati duyanlar var.

7. Hüdaverdi

7. Hüdaverdi

'Ali Bey Amcacım, canım amcacım' repliğiyle akıllara kazınan Hüdaverdi zihinlerde direkt kostümüyle canlanıyor. Gözlüğü, kareli pantolonu ve ponponlu şapkası olmadan Hüdaverdi olmaz!

8. Gaffur

Yılların çubuklu pijaması Avrupa Yakası'ndan sonra 'Gaffur Pijaması' oldu. Bunda Gaffur'un neredeyse hiç kıyafet değiştirmemesinin payı olabilir tabii.

9. Şarlo

9. Şarlo

Şarlo nasıl Charlie Chaplin ile özdeşleşmişse şapkası, bıyığı ve bastonu da Şarlo ile özdeşleşmiş. Biri olmadan diğeri yarım kalır.

10. Hıyarlı Baba

10. Hıyarlı Baba

Çok Güzel Hareketler Bunlar bir televizyon dizisi olmasa da Hıyarlı Baba o kadar sevildi ki bir ikon haline gelerek birçok devam bölümü yapıldı. Hıyarlı Baba'yı esprileri kadar kostümü de ölümsüz kıldı: İçliği, gözlüğü, şapkası ve salatalığı ile hala anılmaya devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hafize Ana

Ah Hafize Ana... Hababam Sınıfı boyunca o kadar erkeğe annelik yapan koca yürekli kadın! Başörtüsü, kıyafeti ve zili... Dünyaya bu şekilde gelmiş hissiyatı vermiyor mu?

12. 216

12. 216

Arif V 216'da takım elbiseli halini de gördük. Ama o zaman bizim sevdiğimiz 216'dan çok farklıydı. 216 ve robot kıyafetleri bir elmanın iki yarısı!

13. Turist Ömer

13. Turist Ömer

Şapkasıyla bütünleşen Turist Ömer'i onsuz hayal edebilen var mı?

14. Şennur

Jet Sosyete'nin Şennur'u daha önce hiç karşılaşmadığımız bir aksesuarla karşımıza çıkıyor. Resmen çay bardağım olmadan asla diyor!

15. Joker

15. Joker

Joker'i bu iki takım elbiseyle bir bütün olarak düşünebiliriz. Yara izini kamufle etmek için boyalarla yüzüne daima gülen bir ifade çizen koca yürekli Joker... Onu Joker yapan da bu makyaj ve takım elbiseleri değil mi zaten?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Asya

16. Asya

Selvi Boylum Al Yazmalım'a ismini veren o yazma Asya ile bütünleşiyor. Ancak filmde de göreceğimiz üzere Asya yalnızca mutlu zamanlarında bu yazmayı takıyor.

17. Recep İvedik

Recep İvedik olmanın altın kuralları sıralı liste: Turuncu çizgili gömlek, kahverengi kumaş pantolon, kösele ayakkabı...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
16
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
acren

gaffur pijamasına hayranım utanmasam her yerde giyerim

Levent ERDEN

Arkadaş zaten bahsedilen karakterler sadece o kıyafetleri giydiler. Başka kıyafetleri olmadı ki o kıyafetlerle hatırlayalım. Belki Harry Potter farklı kıyafe... Devamını Gör