Görüş Bildir
Haberler
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer Çiftinden Bebek Pozu: Sürpriz Fotoğrafa Beğeni Yağdı!

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer Çiftinden Bebek Pozu: Sürpriz Fotoğrafa Beğeni Yağdı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 2016 yılında Paris'te evlenmişti. Mutlu evlilikleriyle magazinin sevilen çiftlerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer şimdilerde anne-baba olmaya hazırlanıyor. İkili geçtiğimiz günlerde dünyaya gelecek olan oğullarının adını açıklamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, Kurt Efe ismini verecekleri oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyorlar. Türkiye'nin iki sevilen isminden beklenen sosyal medya paylaşımı geldi. Tatlıtuğ, eşinin belirginleşen karnını öperken poz verdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftini bebek heyecanı sardı. İlk kez anne ve baba olma mutluluğu içinde olan ünlü ikili bu ayın son haftasında oğullarına kavuşacaklar. Ünlü oyuncu ve güzel tasarımcı geçtiğimiz günlerde bebeklerine verecekleri isimi de duyurmuşlardı. Erkek bebek bekleyen çift oğullarına 'Kurt' ismini verecek. Kurt isminin 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde Tatlıtuğ'un 'Kurt Seyit' karakterini canlandırmasından esinlendikleri iddia ediliyor.

“🧿O aynı rüzgar gibi...”

“🧿O aynı rüzgar gibi...”

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'in iyice belirginleşen karnını öptüğü fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Tatlıtuğ bu mutlu aile pozuna ''“🧿O aynı rüzgar gibi...” notunu da ekledi. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftin pozuna beğeni yağdı.

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşımına 517 binden fazla beğeni aldı. Tatlıtuğ'un gönderisine Özge Özpirinçci, Songül Öden, Berk Erçer, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı gibi isimler de yorum yaptı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın