Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Yüzde Kaç Eğlenceli Yüzde Kaç Sıkıcısın?

Kişilik Testi: Yüzde Kaç Eğlenceli Yüzde Kaç Sıkıcısın?

Bu kişilik testi yüzde kaç eğlenceli yüzde kaç sıkıcı olduğunu ortaya çıkartıyor.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım hayatında bir sorunla karşılaştın. Bunu nasıl çözersin?

4. Peki bir arkadaşın sevgilisinden yeni ayrılmış. Onu nereye götürürsün?

5. Söyle bakalım her günün farklı mı geçiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisini seçersin?

7. Yeni tanıdığın biri ile genellikle ne üzerine sohbet edersin?

8. Son olarak hayatında en çok kime güveniyorsun?

Sen %90 eğlenceli %10 sıkıcısın...

Sen %90 eğlenceli %10 sıkıcı bir karaktere sahipsin. Hayatında her şeyi ti'ye alabilen ve kolay kolay bir şey için üzülmeyen birisin. Seni anlık olarak bir şeyler etkiliyor olsa da mantıklı düşünerek modunun düşmesine izin vermiyorsun. Etrafındaki insanların ve senin iyi hissetmen oldukça önemli. Her ne yaşamış olursan ol veya her ne başına gelmiş olursa olsun bir şekilde kendini iyi hissedecek düşüncelere sahip olabiliyorsun. Hayatında değer verdiğin şeylerden biri anların mahvolmaması. Yani güzel bir andayken herhangi bir düşünce ile kendine o anı veya günü zehir etmezsin. Kendini motive edebilen ve yükseltebilen birisin. Bunu sadece kendin için değil, etrafındaki insanlar içinde sık sık yapıyorsun. Senin yanında mutsuz olmak veya enerjisiz hissetmek pek mümkün değil. Konuşmaların veya davranışlarınla yanındaki insanların yüzünü güldürüyorsun. Sıkıcı olduğun zamanlar oldukça nadir. Gerçekten çözemeyeceğini hissettiğin problemlerde durgunlaşıyor ve eski neşenden eser kalmıyor. Seni mutsuz gören kişiler hemen bir derdin olduğunu anlayabiliyor. Etrafına enerji saçan ve güldürmeyi de gülmeyi de seven birisin.

Sen %60 eğlenceli %40 sıkıcısın...

Sen %60 eğlenceli %40 sıkıcısın. Her zaman modun yeteri kadar yüksek olmuyor. Kendini kötü hissettiğin veya derin düşüncelere daldığın anlarda yalnız kalmayı tercih ediyorsun. Eğlenceli kimliğine bürünmen tamamen yanındaki insanlara göre değişiyor. Seni yükseltebilen ve yüzünü güldüren, yanında kendin gibi olduğun herkesle eğlenceli biri oluyorsun. Modun kolay yükseldiği gibi kolay da düşüyor. Duyduğun kırıcı ve üzücü bir söz veya durum seni kendi günün mahvetmene neden olabilir. Yanında kimin olduğu ile değil, o an nasıl hissettiğin ile ilgileniyorsun. Yani insanların tadı kaçmasın diye etrafa sahte gülücükler atamazsın. İster istemez kendini kötü hissettiğin anlarda kendini toparlaman da biraz vakit alıyor. Durumları çabuk atlatabilen biri olmadığın için önce içinde bir şeyleri çözmen gerekiyor. Eğlenceli tarafın ağır basarken yaşadığın olaylarla doğru orantılı olarak sıkıcı kimliğin de ortaya çıkıyor. İnsanların tadını kaçırmak istemezsin belki ama bunu elinde olmadan yapan birisin. O an ne hissettiysen kolayca dışa vurabiliyorsun. Duygularını gizleyen biri olmadığın için de yaşadığın her durumu fiziksel olarak yansıtıyorsun.

Sen %20 eğlenceli %80 sıkıcısın...

Sen %20 eğlenceli %80 sıkıcı birisin. Yeniliklere pek açık biri olmamakla birlikte, farklı şeylere de adapte olman zamanını alıyor. Hayatında var olan şeylerin her zaman var olmasını istiyorsun. İnsanlar, işler, eşyalar... Her şeyle aranda değişik bir bağ kuruyor ve kolayca onlara alışıyorsun. Bu alışkanlığın sonucunda da senin hayatından çıkma ihtimallerini düşünmüyorsun. Sıkıcılığın biraz hayatına değişiklikleri kabul etmemenle başlıyor. Alıştığın kişilerin yanındaki mutluluğunu bir başkasının yanında hissedemiyorsun. Hal böyle olunca da seni yeni tanıyan kişiler senin sıkıcı biri olduğunu düşünebiliyor. Eğlenceli halini sadece seni gerçekten yakından tanıyan kişiler fark edebilir. Herkesin yanında kendin gibi olamayan ve soğuk bir iletişim kuran birisin. Senin gerçek hallerini ve tavrını birinin çözmesi için onunla uzun süre vakit geçirmen gerekebilir. Hayatında daha çok mantıksal yaklaşımları bulunan ve risk almaktan korkan birisin. Bu nedenle seni saçma bir şey yaparken göremeyiz. Tabii bunu bir de çok yakının olan kişilere sormak lazım!😂

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
42
19
15
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen %60 eğlenceli %40 sıkıcısın...

Ciel Phantomhive

Sen %20 eğlenceli %80 sıkıcısın...