Görüş Bildir
Haberler
Kısa Mesafeyi Beğenmeyen Taksici Müşteriyi Araçtan İndirmek İstedi!

etiket Kısa Mesafeyi Beğenmeyen Taksici Müşteriyi Araçtan İndirmek İstedi!

Emre Ş.
10.07.2019 - 16:30

İstanbul'da yaşanan olayda kısa mesafede ineceğini söyleyen yolcu, taksi şoförü tarafından araçtan indirilmek istendi. O anlar ise kadın yolcunun kamerası tarafından kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Değişim saati geldi' diyerek indirmek istedi

'Değişim saati geldi' diyerek indirmek istedi

Şişhane'den taksiye binen kadın yolcu, Kurtuluş'a gitmek istedi. Taksici, kısa bir süre ilerledikten sonra Tarlabaşı'nda aracı durdurdu. Taksici değişim saati geldiğini belirterek kadından araçtan inmesini istedi. Kadın yolcu, tepki gösterince tartışma çıktı.

Tartışmaya yoldan geçenler de dahil oldu

Tartışmaya yoldan geçenler de dahil oldu

Taksicinin ısrar etmesi üzerine kadın yolcu, telefonla arayarak polis çağırdı. Aracın içindeki tartışmaya yoldan geçenler de dahil oldu. Taksinin yanına gelen bir kişinin de tepkisi üzerine kendisini savunan taksici, değişim saatinin geldiğini, polisi bekleyemeyeceğini söyledi.

 Tepki gösteren kişinin 'Madem değişim saatin geldi, yolcuyu neden aldın?' diye sorması üzerine Bağcılar'a gideceğini söyleyen taksici, kadın yolcunun inmesi için diretti. İhbar üzerine gelen polis, taksiciyi uyararak yolcuyu istediği yerde bırakmasını söyledi.

Kaynak: DHA

İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
237
28
13
12
12
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Öztürk

ondan sonra uber bizim hakkımızı çalıyor diye mik mik ediyorsunuz.

Emre Ç

''İhbar üzerine gelen polis, taksiciyi uyararak yolcuyu istediği yerde bırakmasını söyledi'' şaka gibi insanlarsınız ya. Kadının başına bir şey gelmiştir. O ... Devamını Gör

Male Fiz

Polis kadınla taksiciyi öylece gönderdi mi yani :))))) Vallahi komedi bir ülkede yaşıyoruz ulan Tarlabaşı'nda kesse kadını haberin olmayacak çocuk mu bunlar ... Devamını Gör

gorky

o konuşan polis değil kardeş