Görüş Bildir
Haberler
Kış Saati Uygulamasını Geri İsteyenler! İşte Karanlık Sabahlarla Başa Çıkmanın 7 Yolu

Kış Saati Uygulamasını Geri İsteyenler! İşte Karanlık Sabahlarla Başa Çıkmanın 7 Yolu

PUMA
30.11.2016 - 12:52

Hepimizin bildiği gibi, kış saati uygulaması kaldırıldı. Sonuç: Bir türlü aydınlanmayan hava, karanlıkta başlayan mesai saatleri ve bitmek bilmeyen iş günleri. Ancak hemen pes etmeyin! İşte bu yeni düzenlemeye çabucak uyum sağlamak için hayatınızı kolaylaştıracak 7 ipucu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alarm Sesinizi Değiştirin

Ciyak ciyak bir sesle sizi uykudan koparan alarm, sinir bozmaktan başka bir işe yaramaz. Alarm melodinizi daha yumuşak, daha nazik bir sesle değiştirin ve güne sinirlerinizi zıplatmadan başlayın. Ama ne yaparsanız yapın, en sevdiğiniz şarkıyı seçmeyin – kısa sürede en nefret ettiğiniz şarkıya dönüşebilir.

2. Müziğin Gücünü Hissedin

Kendinize ucuz bir hoparlör edinin! En sevdiğiniz, en hareketli şarkılardan oluşan bir playlist hazırlayın ve duşta, tuvalette, kahvaltıda size eşlik etsin. Müziğin gücüyle evden enerjik çıkın.

3. İyi Bir Kahvaltı Şart

3. İyi Bir Kahvaltı Şart

Sizi hiçbir şey yeni güne sağlam bir kahvaltıdan daha iyi hazırlayamaz. Ama sabah sabah kahvaltıyla kim uğraşacak? İşte bu yüzden kahvaltınızı geceden hazırlayın – besleyici bir sandviç, sağlıklı bir granola bar veya vitamin dolu bir smoothie. Hepsi uyandığınızda sizi bekliyor olabilir.

4. Güne Egzersiz Yaparak Başlayın

Evinizde yapabileceğiniz basit bir antrenman rutiniyle tüm vücudunuza kan pompalayın. Gün içindeki enerjinizin yükseldiğini fark edeceksiniz.

5. Kıyafetinizi Bir Gece Önceden Seçin

Spor rahatlığını ve sokak şıklığını gün boyu yakalamak çok önemli. Pişman olacağınız tercihler için kararınızı son ana bırakmayın, kıyafetlerinizi bir gece önceden seçin ve güne herkesten hızlı başlayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hafta Sonu Kendinizi Şımartmayın

6. Hafta Sonu Kendinizi Şımartmayın

Uyku düzeninizi bozmamak adına, hafta sonları da hafta içiyle tutarlı saatlerde kalkmanız çok önemli. Yatakta miskin miskin dönüp durmak yerine, Pazar sabahı en sevdiğiniz parkta veya sahil yolunda koşmaya ne dersiniz? Enerjik bir hafta sonu için birebir.

7. Kendinizi Psikolojik Olarak Hazırlayın

Sabahları yataktan enerjik kalkmak aslında çoğunlukla kafada bitiyor. Kendinizi güne başlamak için motive edin. Günün ilk yarısında sizi mutlu eden işler ve toplantılarla ilgilenin. O gün içinde başarmanız gereken bir hedef koyun ve kendi kendinizle yarışın.

VE UNUTMAYIN!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın