Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda'nın Süreyya'sı Gönül Dağı'na Transfer Oldu! Cemre Melis Çınar Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Kırmızı Oda'nın Süreyya'sı Gönül Dağı'na Transfer Oldu! Cemre Melis Çınar Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Müge Kakşi
26.03.2021 - 20:49

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da Süreyya karakterini canlandıran başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'na dahil oldu. Gönül Dağı'nda Fadime karakterine hayat veren oyuncu oldukça araştırılıyor. Peki Cemre Melis Çınar kimdir? Cemre Melis Çınar kaç yaşında ve nereli? İşte Kırmızı Oda'dan Gönül Dağı'na transfer olan Cemre Melis Çınar haberleri ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Oda'dan Gönül Dağı'na Transfer

Kırmızı Oda'dan Gönül Dağı'na Transfer

Kırmızı Oda'da Süreyya karakteri ile ekranda fırtına gibi esenCemre Melis Çınar, 22. bölümden itibaren Fadime karakteri ile Gönül Dağı dizisinde oyunculuğunu sergileyecek. Cemre Melis Çınar, bu sezon ilk olarak Kırmızı Oda isimli dizide Süreyya karakterine hayat vermişti. Oyuncu sonrasında ise Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisinde Berna karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Dizi hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, “Hayatın lunapark gibi olduğuna inanıyorum. Gönül Dağı da izleyicisine bu hissi yaşatıyor” açıklamasını yaptı.

Cemre Melis Çınar Kimdir?

Cemre Melis Çınar Kimdir?

13 Mayıs 1991 yılında Ankara'da dünyaya gelen güzel oyuncu, Marmara Üniversitesi Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. Birçok tiyatro oyununda oynayan başarılı oyuncu, dans eğitimleri de almıştır.

Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl, Elif, Kaçak Gelinler, Cenaze İşleri, Bir Umut Yeter ve İçimdeki Hazine dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Cemre Melis Çınar Mersin Toros Koleji'nden mezun olmuştur. Ardından Marmara Üniversitesi Televizyon bölümü'nde eğitimini sürdürmüştür. 2005 senesinden bu yana oyunculuğu sürdüren Çınar, uzun süre dans dersi almış, Mask-kara Tiyatrosu'na çıkmış aynı zamanda çok iyi Kick Box Sporcu'sudur.

Cemre Melis Çınar Rol Aldığı Yapımlar

Cemre Melis Çınar Rol Aldığı Yapımlar
  • Kırmızı Oda (Süreyya, 2020)

  • Yaralı Kuşlar (Melis, 2019)

  • Bir Umut Yeter (2018)

  • Kaçak Gelinler (2014)

  • Elif  (Arzu, 2014)

  • Arka Sokaklar (Aslı, 2014)

  • Muhteşem Yüzyıl (Cariye, 2013)

  • İçimdeki Hazine (Sema, 2018)

  • Cenaze İşleri (Serpil, 2017)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın