Görüş Bildir
Haberler
Kimler Var Kimler... Boşanmalarıyla Hepimizi Dumura Uğratarak, 2019 Yılına Damgasını Vuran Ünlü İsimler

Kimler Var Kimler... Boşanmalarıyla Hepimizi Dumura Uğratarak, 2019 Yılına Damgasını Vuran Ünlü İsimler

Serngl
28.12.2019 - 00:30

2019'da boşanan boşanana...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Feyza Aktan - Özcan Deniz

1. Feyza Aktan - Özcan Deniz

Yalnızca on beş ay evli kalan Feyza Aktan ve Özcan Deniz çifti, geçtiğimiz haziran ayında yollarını ayırmıştı. Boşanmanın ardından ele ele görüntülenen çift, kafalarımızı bir hayli karıştırmıştı; ancak sevinmiştik de tabii. Son günlerde çiftin evliliğine dair öyle iddialar ortaya atıldı ki, hepimiz şaştık kaldık. Özcan Deniz'in rol arkadaşı Aslı Enver'e saplantılı bir şekilde hayranlık beslediği, Feyza Aktan ile evliliğinin de bu sebeple bittiği iddia edildi. İki taraftan da bu konuyla ilgili yalanlama geldi ancak işin iç yüzünü bilemiyoruz tabii.

2. Chloe Loughnan - Serdar Ortaç

2. Chloe Loughnan - Serdar Ortaç

2014 yılında nikah masasına oturan Serdar Ortaç ile Chloe de 2019 yılında evliliklerini noktalayan ünlülerden oldu. Bu sürpriz boşanmanın ardından Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde yaşadıklarıyla ilgili bir açıklama yaparak pişmanlığını dile getirdi. 'Ben onu çok sevdim. Evlendiğime pişman değilim. Birlikte yaşlanmak istiyordum. Evliliğim bittiği için çok üzgünüm çünkü beraber ölmek isterdim. 45 yaşında evlenmezdim bu kadar çok sevmeseydim. Hastalığım onu yormuş olabilir. Bile bile evlendi benimle. Ama yormuş olabilir onu rahatsızlığım. Tek pişmanlığım boşanma davasını benim açmış olmam. Ben açmasam, boşanmazdık. Ama aynı evde yürümeyen bir evliliği devam ettirecektik. 9 senenin mutluluğu yok olmuştu.' Ne diyelim ki, umarız ikisi de ayrı ayrı mutlu olurlar...

3. Ezgi Eyüboğlu - Kaan Yıldırım

3. Ezgi Eyüboğlu - Kaan Yıldırım

2019 yılında ayrılıklarıyla bizi en çok üzen çift belki de Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım çiftiydi. Biz onların ne kadar uyumlu ve sempatik bir çift olduğunu konuşurken, bir anda ayrılık kararı alan çift, 3 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdılar. Ayrılığın ardından ihanet iddiaları ortaya atılsa da, çift ortak bir basın açıklaması yaparak bütün iddiaların asılsız olduğunu; ilişkilerini dostane bir şekilde devam ettireceklerini söylemişti.

4. Demet Şener - İbrahim Kutluay

4. Demet Şener - İbrahim Kutluay

2019'un en olaylı boşanması ise şüphesiz ki Demet Şener - İbrahim Kutluay çiftininkiydi. İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından ayrılık kararı alan çift, olaylı bir boşanma süreci geçirmişti. Ayrılığın ardından Demet Şener geçtiğimiz aylarda Cenk Küpeli ile dünyaevine girdi.

5. Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl

5. Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl

Geçtiğimiz aylarda jet hızıyla boşanıp aynı hızda barışan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çifti, 'bir inat uğruna' boşandıklarını açıklamışlardı. Ayrılığa daha fazla dayanamayan Sinan Akçıl, ikinci kez Burcu Kıratlı'ya evlenme teklifi etmiş ve evet cevabını almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burcu Esmersoy - Berk Suyabatmaz

6. Burcu Esmersoy - Berk Suyabatmaz

On beş ay evli kalan Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz çifti de 2019 yılının boşanan ünlüleri arasında yerlerini aldı. Suyabatmaz boşanmalarıyla ilgili ihanetin söz konusu olmadığını ancak evliliğin zor olduğunu söylemişti. Tatsızlık başladı mı yürümüyor diyen Suyabatmaz, geçtiğimiz günlerde Berrak Tüzünataç ile görüntülenmişti.

7. İpek İlter - Anıl İlter

7. İpek İlter - Anıl İlter

En son İstanbullu Gelin dizisiyle karşımıza çıkan Anıl İlter de, İpek İlter ile olan on yıllık evliliğini sessiz sedasız bir şekilde sonlandırmıştı. Çiftin Nil adında bir de kızları var.

8. Akasya Asıltürkmen - Serdar Özerman

8. Akasya Asıltürkmen - Serdar Özerman

Oyuncu Akasya Aslıtürkmen, geçtiğimiz yıllarda hayatını birleştirdiği Serdar Özerman'dan geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Çift, ortaklaşa aldıkları boşanma kararının ardından, tek celsede sessiz sedasız boşanmıştı.

9. Seda Türkmen - Bora Akkaş

9. Seda Türkmen - Bora Akkaş

Oyuncu Bora Akkaş ile meslektaşı Seda Türkmen, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu belki hatırlıyorsunuzdur. Evliliklerinde henüz bir yılı doldurmadan sorunlar yaşamaya başlayan çift, ayrılığın eşiğine gelmelerine rağmen birbirlerine bir şans daha tanımaya karar vermişti. Ancak ikinci şansta da evliliklerini yürütemeyen çift, geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanmıştı. Çift birbirlerinden herhangi bir nafaka veya tazminat talebinde de bulunmamıştı.

10. Işın Karaca - Tuğrul Odabaş

10. Işın Karaca - Tuğrul Odabaş

Işın Karaca ile Tuğrul Odabaş da üç yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda bitirmişti. Karaca boşanma nedenini 'anlaşmazlık' olarak açıklasa da, Tuğrul Odabaş 'Neden boşandığımızı ben de bilmiyorum' açıklamasıyla kafaları karıştırmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pınar Tuncegil - Alper Saldıran

11. Pınar Tuncegil - Alper Saldıran

Oyuncu Pınar Tuncegil ve Alper Saldıran da altı yıllık evliliklerini karşılıklı anlaşmayla sonlandırmıştı. Çift duruşma sonrası ayrılıklarına dair 'Dostluğumuzun bozulmaması için böyle bir karar aldık. Biz zaten 14 yıllık çocukluk arkadaşıyız ve dostuz. İyi arkadaşız ama evlilik bazı şeyleri bozabiliyor.' açıklamasını yapmıştı.

12. Esra Bilgiç - Gökhan Töre

12. Esra Bilgiç - Gökhan Töre

2017 yılında dünyaevine giren Gökhan Töre ve oyuncu Esra Bilgiç de iki yıllık evliliğin ardından 2019'da boşanan ünlülerden oldu. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan çiftten Gökhan Töre'nin, Esra Bilgiç'i aldattığı iddia edilmişti.

13. Tuğba Özay - Ludovic Fattizzo

13. Tuğba Özay - Ludovic Fattizzo

Tuğba Özay, geçtiğimiz aylarda on yıllık evliliğini sonlandırdı. On yıl önce İtalyan Ludovic Fattizzo ile dünyaevine giren Özay, ayrılıklarıyla ilgili, '10 sene önce bugün balayına gittik. 10 sene sonra bugün boşandık. Hayat... Her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağım bir insan” açıklamasını yapmıştı.

14. Neslihan Yeldan - Leo James Felix Pollock

14. Neslihan Yeldan - Leo James Felix Pollock

Oyuncu Neslihan Yeldan ile İngiliz eşi Leo James Felix Pollock, on bir yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız noktalamıştı. Çiftin 12 yaşındaki oğullarının velayeti ise anne Neslihan Yeldan'da kalmıştı.

Ne diyelim ki, umarız hepsi ayrı ayrı mutlu olurlar... 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
49
15
10
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kılıç Asuman

Aklımda tek bir soru: kim yaw bunlar?

Meltem Sevim

Melis İşiten-Uraz Kaygılaroğlu unutulmuş. En çok onlara üzülmüştüm..

Sally Mann

derdini sikeyim mıllet aç aç

sena sena

bazılarının evlenmeleri bile hataydı..