Görüş Bildir
Haberler
TOKİ Kilis Merkez Deveciler Kura Sonuçları: 2022 TOKİ Sonuçları Açıklandı mı?

TOKİ Kilis Merkez Deveciler Kura Sonuçları: 2022 TOKİ Sonuçları Açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ev sahibi olmayanları uygun fiyatlarla ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kilis TOKİ çekiliş sonuçları bugün açıklandı. 2+1 ve 3+1 seçenekli 515 konut için çekiliş bugün itibariyle tamamlanırken, TOKİ Kilis Merkez Deveciler Mahallesi evleri kura çekiliş sonucu ve kazananların isim listesi belli oldu. Kilis Merkez TOKİ konut belirleme kurasına katılan vatandaşlar Kilis TOKİ kura sonuçlarını merak ediyor. İşte TOKİ Kilis sonucu sorgulama…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TOKi Kilis konut projesinde yer alan toplam 293 adet 2+1 konut başvurusu 350, 222 adet 3+1 konut için 147 adet başvuru yapıldı. Bu projede konut edinemeyen vatandaşlar için müjdeli haber verildi. ''Konut sahibi olmayan vatandaşlar üzülmesin. Çevrede yapılan diğer konut projelerden hak sahibi olarak konutları belirlenecektir. '' açıklaması yapıldı.

Kilis Merkaz TOKİ Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Kilis Merkaz TOKİ Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

TOKİ evleri, canlı yayında gerçekleştirilen kura ile yeni sahiplerini buldu. TOKİ Kilis Merkez 2+1, 3+1 kura çekilişi tamamlanmasından sonra akşam saatlerinde TOKİ resmi web sitesi üzerinden isim sorgulaması yapılabilecek. 

2022 TOKİ Kilis Merkez Kura Sonuçları:

Toki

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın