Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz?' Çıkışına 3 Liderden Yanıt Geldi

Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz?' Çıkışına 3 Liderden Yanıt Geldi

Emre Ordu
24.09.2022 - 14:23 Son Güncelleme: 25.09.2022 - 23:29

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz' çıkışını 6'lı masadaki liderlere sordu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğluİzmir’de partisinin bir programında yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Partililere seslenen CHP lideri 'Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışıyla cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda hem parti içine hem de altılı masaya mesaj verdiği yorumları yapıldı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini altılı masada yer alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a sordu. Yılman şunları kaydetti:

'Enteresandı. Üç lider de sanki fikir birliği yapmış gibi birbirinden habersiz ama neredeyse aynı cümlelerle aynı yanıtı verdiler. O cümlelerin özeti şuydu;

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun bugün yaptığı açıklama parti içine yönelik bir açıklamadır. Benim bu açıklamayı şu ya da bu şekilde yorumlamam doğru olmaz. Masaya gelmemiş bir konu hakkında fikir belirtmek için çok erken!”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ulaşamadığını belirten Yılman 'Ama ulaşmış olsaydım da çok farklı yanıtlar alabileceğimi de sanmıyorum' yorumunu yaptı.

Akşener: "Kaybedersek parlamenter sistem bir daha konuşulmaz"

Akşener: "Kaybedersek parlamenter sistem bir daha konuşulmaz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Kılıçdaroğlu'nun çıkışının ardından İzmit'te katıldığı bir programda konuştu. 

Akşener, ''Bu seçimi almak zorundayız. Bu seçimde başarmak zorundayız. Türkiye ölmez, bitmez; varsayın kaybettik bir daha parlamenter sistem konuşulamaz. Önceliğimiz parlamenter sisteme geçmektir'' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
9
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tek Ton

değiliz

tonguç tavasapi

6 lı masanın tek söylediği şey parlementer sisteme dönüş.Türkiyenin o kadar çok sorusnu var ama sorunların çözümüne dair en ufak bir çözüm önerisi yok.Zamanı... Devamını Gör

Mr Logical

Her fırsatta yapacakları/yapılması gereken şeyleri anlatıyorlar ama tabi dinlemeyince öyle oluyor...

Destan Yazan

Yorumlara bakıyorum, üzülsem mi, sinirlensen mi, gülsem mi karar veremiyorum... Daha bir tane adam gibi grup toplantısı, miting izlememiş kişiler, burada "mu... Devamını Gör

Mr Logical

Küçük beyinleri ile algı yapmaya çalışıyorlar işte. Onu yiyecek kesim zaten belirli partilerin fanatik destekçileri. Daha önce akpye oy vermiş bile olsa azıc... Devamını Gör