Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan, Kendisi Hakkında ‘Şerefsiz’ Diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 5 Kuruşluk Dava

Kılıçdaroğlu'ndan, Kendisi Hakkında ‘Şerefsiz’ Diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 5 Kuruşluk Dava

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında 'İftirasını ispat etmezse Kılıçdaroğlu şerefsizdir' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 5 kuruşluk tazminat davası açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ahlaksızlığın hesabını soracağız!'

'Ahlaksızlığın hesabını soracağız!'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İçişleri Süleyman Soylu'nun Kılıçdaroğlu'na yönelik kullandığı 'şerefsiz' ifadesi nedeniyle 5 kuruşluk tazminat davası açtıklarını duyurdu.

Çelik, 'Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun talimatı gereğince; 'Şerefsiz' hakaret sözünü yönelten Süleyman Soylu hakkında (ederi dikkate alınarak) 5 Kuruşluk manevi tazminat davası açtık! Bu müptezelden, alışkanlık haline getirdiği ahlaksızlığın hesabını soracağız!' ifadelerini kullandı.

'İftirasını ispat etmezse Kılıçdaroğlu şerefsizdir'

'İftirasını ispat etmezse Kılıçdaroğlu şerefsizdir'

CHP Genel Başkanı, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Süleyman Soylu'ya yönelik 4 soru yöneltmiş, şunları sormuştu:

'1- Süleyman Soylu'nun 'Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu' dediği operasyonda nasıl oldu da herkes serbest kaldı? İddianamede çıkarılan sanıklarla Soylu'nun oğlunun ne ilişkisi var? İstanbul Emniyeti Soylu'nun oğlunun aracını sanıklara kiraladığı için mi aradı?

2- Soylu'nun Türkiye'den gönderdik dediği Sırbistan'daki uyuşturucu çetesi lideri nasıl oldu da İstanbul'un göbeğinde kendine özel bir hayat kurdu, uyuşturucu faaliyetlerini yönetti, rakip çetesi elini kolunu sallayarak onu öldürdü?

3- Kolombiya'da yakalanan 5 ton kokainin gerçek sahibi kim? Soylu, Kolombiya'daki makamlarla işbirliğine neden direndi?

4- Mustafa Çalışkan ile ne derdiniz var? FETÖ ile, uyuşturucu ile mücadele eden bu kişi neden bu konuma getiriyorsunuz?'

Soylu ise Kılıçdaroğlu'nu hedef almış 'Kılıçdaroğlu; Polise, Jandarmaya, Mehmetçiğe, devlete 'Cari açık uyuşturucuyla kapatılıyor' iftirasını ispat edemeyip lafın altında kalınca Jeremy Rifkin de tutmayınca bayatlamış iftira/dedikodularla gündem değiştirme çabasında' demişti.

Soylu, açıklamasında, 'İftirasını ispat etmezse Kılıçdaroğlu şerefsizdir' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Hadi amcalara şerefsiz de 😅😅