Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Yanıt Geldi: 'Sen Git Çetelerle Magazincilik Oyna'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Yanıt Geldi: 'Sen Git Çetelerle Magazincilik Oyna'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisini ağır ifadelerle hedef alan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a yanıt verdi. CHP lideri, 'Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, adı 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası' olarak değiştirilen Yassıada’da partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın hedefinde CHP vardı. CHP'yi ve ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'yü 'darbeci' olmakla itham eden Erdoğan, 'Faşistliği ile beceriksizliği ile, terör örgütleri ve suç çeteleriyle aynı kulvarda yürüyüşü ile CHP apaçık ortadadır' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının ayrıntıları 👇

Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a sosyal medya hesabından yanıt verdi:'Erdoğan, yine atıp tutmuşsun. Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna. Adnan Menderes’i de kendi algı oyunlarına alet etme! Bu vesileyle Adnan Menderes’i rahmetle anıyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
11
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

türk askerini 23 cent'e amerikaya satan hain adnan menderesi, muhafazakarların oyları için anmaya iten etkenlerin de amk:D

Sedat Yılmaz

Adnan Menderes'i anmışken Kenan Evren'i de unutma bari.