Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Üç Yeni Kuyuda Petrol Keşfettik'

Erdoğan: 'Üç Yeni Kuyuda Petrol Keşfettik'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada CHP ve ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'yü 'darbeci' olmakla itham etti. Erdoğan ayrıca son bir ayda üç kuyuda petrol keşfettiklerini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, adı 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası' olarak değiştirilen Yassıada’da partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ım konuşmasından satırbaşları şöyle:

CHP ve İnönü'ye "darbeci" yakıştırması

CHP ve İnönü'ye "darbeci" yakıştırması

Yassıada'nın öne Yaslıada'ya ardından Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na dönüşme süreci Türkiye'nin son 60 senelik siyasi tarihinin de bir özetidir.

Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası ile  başlayan milli iradenin üstünlüğünü tesis etme mücadelemizin önü sürekli darbelerle kesilmeye çalışılmıştır. Türkiye'ye siyasi, sosyal ve ekonomik bakımdan ağır bedeller ödeten darbeler silsilesinin ilki olan 1960 darbesi aradan geçen 60 seneye rağmen milletimizin kalbinde hala kanayan bir yaradır. Sadece darbeciler ve muhtıracılar değil, onları teşvik eden, tahrik eden, onlarla kol kola yürüyen siyasetçi profili de aynı şekilde varlığını sürdürmektedir.

Hatta son emekli amiraller bildirisinde sergilenen yaklaşım hep aynıdır. Sadece darbeciler değil onları teşvik eden siyasetçi profili de aynı şekilde varlığını sürdürmektedir. Monşerler de var. Hep birlikte çalıştılar.  Bu zihniyet ülkeyi meşru iktidarla değil vesayet araçları ile yönetmeyi alışkanlık haline getirmiştir. Namlı 27 Mayısçılar yıllar sonra verdikleri röportajlarda kendilerini CHP yöneticileri ile bu partinin desteklediği dergilerin kışkırttığını açıkça itiraf etmiştir. İnönü'nün darbeden önce TBMM'de yaptığı bir konuşmayı paylaşmak istiyorum. ''Buraya gelirken Meclis binasını kuşatmış bir tabur asker gördüm. Başlarında genç bir binbaşı gördüm. Korktuğunuzu ispat etmek için size teklifim var. Çağırın binbaşıyı beni alıp götürmesini söyleyin, bakalım emrinize itaat edecek mi? Ben binbaşıyı çağırayım, Meclis'i feshettireyim, bunu ister misiniz? İhtilal olacak ve siz bundan kurtulamayacaksınız.''Biz bu üslubu CHP'nin yöneticilerinden duymaya devam ediyoruz.

"Uzlaşma olmazsa Cumhur İttifakı anayasa taslağımızı milletin takdirine sunacağız"

"Uzlaşma olmazsa Cumhur İttifakı anayasa taslağımızı milletin takdirine sunacağız"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarihimizin en büyük yönetim reformlarından biri ola Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile önemli bir adım atık ve çok rahatsız oldular. Yeni anayasa ile bu adımı kalıcı hale getireceğiz.  Cumhur ittifakındaki ortağımız MHP, Büyük Birlik Partisi hepsi bu çalışmayı sürdürüyor. MHP'den bu çalışmayla ilgili neticeyi Sayın Genel Başkan'dan aldım. MHP kendi taslağını bize böylece sunmuş oldu. Diğer partilerin de bu yönde hazırlıkları olduğunu biliyoruz, bizim çalışmamız da bitti. Kendilerine sunacağız. İnşallah yıl sonuna doğru tüm metinleri bir araya getirerek kapsamlı bir şekilde değerlendirecek ve ortak teklif haline dönüştürmenin yollarını arayacağız. Geniş bir uzlaşmayla Meclis'te kabul ettirip milletimizin takdirine sunarsak çok çok güzel olacaktır.  Arzu edilen uzlaşma zemini oluşmazsa Cumhur İttifakı olarak bizi destekleyen diğer partilerle kendi hazırlığımızı milletimizin takdirine sunmakta kararlıyız.

"Son bir ayda üç yeni kuyuda petrol keşfettik"

"Son bir ayda üç yeni kuyuda petrol keşfettik"

AK Parti olarak dün vesayete karşı nasıl mücadele ettiysek yarın da aynı şekilde halkımızın emrinde çalışmayı sürdüreceğiz. Kongrelerimizi tamamlamış, teşkilatlarımızı yeni bir heyecanla 2023'e hazırlamış bir parti olarak her anı iyi bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. İnşallah ekonomide bu yılla birlikte ciddi bir toparlanma bekliyoruz. Bu çerçevede son yıllarda petrol ve doğalgaz aramacılığında da önemli bir ivme yakaladığımızın müjdesini milletimizle paylaşmak istiyorum. 

Karadeniz'de bulduğumuz 405 milyar metreküplük doğalgazın ardından kara alanında sürdürdüğümüz  çalışmaların da sonuçlarını almaya başladık. Açılan yeni kuyular yanında daha önce petrol yok diyerek üzerine beton dökülen kuyulardan da petrol üretmeye başladık. Sadece son bir ayda 3 yeni kuyuda petrol keşfettik. Doğalgazın vatandaşların hizmetine sunulması için şebeke genişletme çalışmalarını da sürdürüyoruz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
61
38
5
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Giordano Bruno

Lan istersen kayıp ülke Atlantisi bul, yemeezz.....

Pasif Kullanıcı

Hatay'da 3 tane yeni Mars bulundu.Gizli bilgi.

Pasif Kullanıcı

ülke petrol yatağı ama lozan antlaşmasından dolayı çıkaramıyoruz, diyen islamcı şeref yoksunu ve silahlı çete ülkücüler burda mısınız la it soyları:D