Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Belediye Başkanlarımız İşlerine Kilitlenmeli'

Kılıçdaroğlu: 'Belediye Başkanlarımız İşlerine Kilitlenmeli'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’un Karadeniz turundan bilgisi ve onayı olduğunu söyledi. CHP lideri, İmamoğlu'nun gördüğü ilgiden de memnun olduğunu dile getirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk Tv'den Fikret Bila'ya konuştu. Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun tartışma yaratan Karadeniz turuyla ilgili şunları söyledi:

“Ekrem Bey’in gezisinden bilgim de vardı, onayım da vardı. Ben gezisi gayet normal karşıladım. Trabzon’da doğup büyümüş, gençliği orada geçmiş. Akrabaları var. Bayramda ziyaret etmesi gayet normaldir. Gezinin yankılanması da normaldir. Ekrem Bey, İstanbul gibi bir şehrin belediye başkanı. Dolayısıyla popüler bir isim. Gezinin yankılanması bu açıdan da doğal. Ekrem Bey’in Karadeniz’de gördüğü ilgiden çok memnun oldum.”

"Belediye başkanları görev sürelerini tamamlamalı"

"Belediye başkanları görev sürelerini tamamlamalı"

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı konusundaysa görüşünü koruyan Kılıçdaroğlu, şunları dedi: 

'Biz altılı masa olarak cumhurbaşkanı adayımızın taşıması gereken nitelikleri belirledik. Adayı altı lider birlikte belirleyecekler. Altı lider de bu adayın arkasında olacak. Bu konuda bir değişiklik yok. CHP’nin belediye başkanlarına gelince. Belediye başkanlarımızın işlerine kilitlenmeleri gerekiyor. Seçildikleri dönemin sonuna kadar görevlerini sürdürmeliler. Halka verdikleri taahhütleri yerine getirmeleri gerekir. Ben 11 büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarımızı çok başarılı buluyorum. Sosyal devlet ilkesini belediyelerimiz uyguluyor. İstihdam yaratıyorlar. Kimseyi rencide etmeden sosyal yardımlarını sürdürüyor. Bunun olumlu etkilerini de görüyoruz.'

"Erdoğan, 'adayım' demedi"

"Erdoğan, 'adayım' demedi"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu, muhalefetin adayının ne zaman belli olacağı yönündeki soruya ise, “Henüz zaman var. Bu soru bize soruluyor ama henüz Cumhur İttifakı’nın adayı da belli değil. Erdoğan ‘ben adayım’ demedi” yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
8
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yani imamoğlunun belediye bütçesini özel kullanmasının onayını kılıçdaroğlu verdi öyle mi? amk şimdiden başladılar iktidara gelseler akpden beter olacaklar o... Devamını Gör

Temuçin

Çıkıp delikanlı gibi söylesene amk cumhurbaşkanı adayı benim bu seçimde de akpye çalışacağım diye. Sende projesin kılıçdaroğlu sende..

Çevik Bir

Mansur Yavaş dışında aday gösterirseniz tarih sizi akpden daha çok akpliler diye yazacak.