Görüş Bildir
Haberler
Kerem Bürsin'in Fanları Rekora Koşuyor: İspanyol Hayranlardan Yardım Kampanyası!

Kerem Bürsin'in Fanları Rekora Koşuyor: İspanyol Hayranlardan Yardım Kampanyası!

GNS
10.05.2022 - 17:35

Şimdilerde İspanyol bir ajans ile anlaşma imzaladığı bilinen ve yeni projeleri için hazırlıklarını sürdüren Kerem Bürsin, pek çok yabancı hayrana sahip. Oynadığı çoğu dizi farklı ülkelere satılan ve dünyanın dört bir yanından kendisini seven insan olan Bürsin'in İspanyol fanlarının başlatmış olduğu yardım kampanyası, rekora koşuyor. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük bir yankı uyandıran ve hala adından söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin, kariyerini yurt dışına taşıyor. Hali hazırda yabancı yapımlarda yer aldığı bilinen Bürsin'in, İspanyol bir ajans ile çalışmaya başladığı konuşulan detaylar arasındaydı. Şimdilerde yurt dışında çalışmalarını sürdüren oyuncunun İspanyol fanları, Bürsin adına düzenledikleri yardım kampanyası ile rekora koşuyor. İşte haberin detayları...

Kerem Bürsin'in Hayranlarından Şaşırtan Hareket!

Kerem Bürsin'in Hayranlarından Şaşırtan Hareket!

Güneşi Beklerken dizisindeki başarılı performansı sonrası pek çok projede gördüğümü aktör Kerem Bürsin, her hareketiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda film festivali için yurt dışına çıkan ve hala İspanya'da olan Bürsin'in yabancı hayranlarından beklenmedik bir hareket geldi.

İspanyol Fanlar Rekora Koşuyor!

İspanyol Fanlar Rekora Koşuyor!

Bürsin'in İspanyol hayranları, kendisine olan sevgilerini gösterebilmek için oyuncu adına bir yardım kampanyası başlatmalarıyla dikkat çekmişti.

Hedefleri Doğum Günü

Hedefleri Doğum Günü

Kerem Bürsin adına başlatılan yardım kampanyası ile anne ve babası hayatta olmayan çocukların eğitimine destek çıkan Darüşşafaka'da bağış kampanyası başlattıkları bilinen hayranların, hedeflerine ulaşabilmek için ünlü oyuncunun doğum gününe kadar vakitleri var.

2 Ayda 24.500 TL Topladılar

2 Ayda 24.500 TL Topladılar

4 Haziran'a kadar 30 bin lira toplamayı hedefleyen İspanyol hayranlar, şimdiye kadar 24.500 TL toplayarak büyük bir rekorun altına imza attılar.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın