Görüş Bildir
Haberler
Kerem Bürsin'den İlginç Yargı Yorumu: Kerem Bürsin Yargı Hakkında Ne Düşünüyor?

Kerem Bürsin'den İlginç Yargı Yorumu: Kerem Bürsin Yargı Hakkında Ne Düşünüyor?

GNS
19.04.2022 - 19:30

Son olarak Malaga Film Festivali'ne katılan Bürsin'in İspanya paylaşımları son derece dikkat çekmişti. Özellikle Antonio Banderas ile buluştuğu anları sosyal medyada yayınlaması büyük bir etki uyandırmıştı. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden bir hayranının kendisine sorduğu soruya yanıt verdi.  Oyuncu, Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Yargı hakkındaki yorumunu ifade etti. Peki Kerem Bürsin, Yargı hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin bir süredir magazin gündeminde en sık yer alan isimler arasında. Hande Erçel ile biten ilişkisi sonrası adı başka isimlerle anılan ve yeni projelerinden bahseden Bürsin, son olarak İspanyol bir ajans ile sözleşme imzaladığı iddia edilmişti. Başarılı oyuncu dün akşam kendisine Twitter üzerinden bir hayranının sorduğu soruya yanıt verdi. Bürsin Yargı dizisi hakkındaki yorumunu söyledi. İşte detaylar...

Kerem Bürsin'den Yargı Yorumu!

Kerem Bürsin'den Yargı Yorumu!

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı herkesin gündeminde yer alıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Yargı'nın dünya genelinde bir hayran kitlesine sahip olduğu ise bilinen bir gerçek.

Twitter'dan Hayranlarıyla Konuştu!

Twitter'dan Hayranlarıyla Konuştu!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, dün akşam saatlerinde Twitter hesabı üzerinden hayranlarıyla etkileşime girdi. Yabancı bir fanının Yargı dizisi hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine cevap veren Bürsin herkesi şaşırttı.

Kerem Bürsin Yargı Hakkında Ne Düşünüyor?

Kerem Bürsin Yargı Hakkında Ne Düşünüyor?

Takipçisinden gelen 'Yargı son bölümü izlediniz mi?' sorusuna ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 'İzlemedim ama harika olduğunu duydum' şeklinde cevap verdi. Takipçileri oyuncuya bunun üstüne 'Yargı dizisini izlemelisin' şeklinde tweetler gönderdi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın