Görüş Bildir
Haberler
Kendinizi Aç Bırakmadan Fit ve Sağlıklı Olabileceğinizi Gösteren 10 Süper Model

etiket Kendinizi Aç Bırakmadan Fit ve Sağlıklı Olabileceğinizi Gösteren 10 Süper Model

Rinascita
24.11.2018 - 10:42

Heidi Klum elindeki kocaman bir dilim pizza ile hayranlarını şaşırttığından bu yana süper modellerin fast food alışkanlıkları ile ilgili birçok şey duymaya başladık. Öğrendik ki, harika bir fiziğiniz olması için kendinizi aç bırakmaya gerek yokmuş. Bu nedenle süper modellerin merak edilen yemek alışkanlıklarını sizler için derledik.

Kaynak: http://fastfood.trendolizer.com/2018/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Heidi Klum

1. Heidi Klum

4 çocuk annesi Heidi'ye bu kadar mükemmel ve genç kalmak için nasıl bir beslenme düzenini takip ettiği sık sık soruluyor. Röportajlarında bu konuda dışarıda yemek yerine, evde pişirilen sağlıklı besinleri tercih ettiğini belirtiyor. Dışarıda yemek yediğinizde veya eve söylediğinizde, yediğinizin içinde neler olduğunu kontrol edemediğinizi düşünüyor. Ayrıca günün son yemeğini akşam 6'da yiyor. Dolayısıyla yediklerini sindirmesi için vücuduna daha fazla zaman veriyor.

2. Josephine Skriver

3. Bella Hadid

4. Kendall Jenner

5. Lisa Lorles

5. Lisa Lorles

Güzellik, sağlık ve fitness blog yazarı olan Lisa Lorles, YouTube kanalında sağlıklı beslenme ve fitness konusundaki sırlarını paylaşıyor. Bu sağlıklı beslenme konusundaki videolarda unlu gıdaları da kullanıyor aslında. Lisa kalorileri saymıyor ama vitamin, mineral ve karbonhidrat bakımından zengin olan sağlıklı besinleri tercih ediyor. Sırrı ise sabahları oldukça doyurucu ve yüksek enerji içeren besinler tercih ederek, öğünler arasında bol bol su içmek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Miranda Kerr

7. Alessandra Ambrosio

8. Rosie Huntington-Whiteley

9. Cara Delevingne

10. Gigi Hadid

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
33
22
13
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jash jash

Gluten diyeti gerçekten yeterli , çünkü kilonun baş sorumlusu gluten, glutensiz beslenin farkı kısa sürede farkedeceksiniz!