Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kuruçay’ın Son Görüntüleri: Kemal Kuruçay 45 Dakika Boyunca Hayata Döndürülmeye Çalışılmış

Kemal Kuruçay’ın Son Görüntüleri: Kemal Kuruçay 45 Dakika Boyunca Hayata Döndürülmeye Çalışılmış

Ünlü oyuncu Kemal Kuruçay, dün akşam ani ölümü ile tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Son olarak Seksenler dizisinde oynayan Kemal Kuruçay, dün akşam sette birden fenalaştı ve kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Kemal Kuruçay’ın son görüntüleri paylaşılırken, ünlü oyuncunun ölüm anı ile ilgili de bilgiler verildi. İşte Kemal Kuruçay’ın son video kaydında söyledikleri ve yetkililerden yapılan açıklama…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kariyeri boyunca pek çok dizide oynamış ve karakterleriyle kendine hayran bırakmış Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. 2014 yılında kalp krizi geçiren ve bir süre hastanede yatan Kemal Kuruçay, dün akşam saatlerinde Seksenler dizisi setinde hayatını kaybetti.

45 DAKİKA BOYUNCA HAYATA DÖNDÜRÜLMEYE ÇALIŞTI

Seksenler Dizisi'nin yapımcısı Birol Güven'in ağabeyi Ali Güven, Kemal Kuruçay'ın rahatsızlanmadan 1 saat önce sete gelerek hazırlık yaptığını, ezberini okurken yere yığıldığını gördüklerinde 112 Acil'e haber verdiklerini söyledi. Hastanede 45 dakika boyunca müdahale edildiğini belirten Ali Güven, 'Burada 45 dakika arkadaşlar mücadele ettiler, ancak kurtaramadık. Şimdi eşi geldi, evlatlarını bekliyoruz nereye gömülecek, nereye gidecek kendileri karar verecekler. Biz de karar verilene kadar onlara burada yardımcı olacağız' dedi.

Kemal Kuruçay’ın Son Görüntüleri Duygulandırdı

Kemal Kuruçay’ın Son Görüntüleri Duygulandırdı

Öte yandan ani ölümüyle sevenleri yasa boğan Kemal Kuruçay'ın fenalaştığı Seksenler dizisinin setinden son görüntüleri ortaya çıktı. Videoda Kuruçay'ın oyuncu arkadaşları ve set ekibiyle eğlenceli anları göze çarpıyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
NightWolf

hani video amk.?