Görüş Bildir
Haberler
Katy Perry'nin de Oyunu Geliyor

Katy Perry'nin de Oyunu Geliyor

ATKN
10.02.2015 - 11:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerikalı ünlü şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu olan Katy Perry, video oyun platformunda da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun, Glu Mobile tarafından geliştirilecek.

Kim Kardashian: Hollywood oyunuyla yaklaşık olarak 80 Milyon dolar gelir elde eden Glu Mobile, gözünü yeni bir dünyaca ünlü stara çevirdi. Kim Kardashian'ın oyunuyla resmen küllerinden doğan video oyun şirketi, bu sefer başka bir ünlü isim olan Katy Perry ile oyun geliştirilmesi üzerinde anlaştı.

Glu Mobile'ın Katy Perry ile anlaşmasında beş yıllık gibi uzun bir süreç yer alıyor. Bu da akıllara birden fazla Katy Perry oyunu mu gelecek sorularını getiriyor.

Aynı zamanda Deer Hunter 2014, Hercules, RoboCop, Frontline Commando ve Contract Killer gibi ünlü mobil oyunların geliştiricisi olan Glu Mobile'ın Katy Perry oyununu da free2play olarak satışa sunup, oyun içerisindeki eşyalarda ücretlendirme yapması bekleniyor.

Nasıl bir tarzda oyun olacağı hakkında henüz bir detay verilmez iken oyunun bu yıl içerisinde iOS ve Android platformlarındaki yerini alması bekleniyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/katy-perrynin-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
11
4
3
2
1
0