Görüş Bildir
Haberler
Kartal Yeniden Lider

Kartal Yeniden Lider

Enver K.
18.04.2015 - 18:15 Son Güncelleme: 18.04.2015 - 20:58

Beşiktaş, Süper Lig’in 27.hafta mücadelesinde konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından 5-1’lik skorla galip gelerek haftalar sonra liderlik koltuğuna oturdu. Siyah-beyazlılarda suskun golcü Demba Ba’da bu maçta gol atmayı başararak suskunluğunu bozdu. Kasımpaşa 2 oyuncusunun kırmızı kart görmesiyle maçı 9 kişi tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 27.hafta karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanına konuk oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip siyah-beyazlılar 5-1 kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Uzun yıllar Beşiktaş'ta futbol genel direktörlüğü yapan ve sezon başında bu görevinden ayrılan Önder Özen, Kasımpaşa teknik direktörü olarak ilk kez eski takımına karşı yedek kulübesinde yer aldı.

GOL PERDESİNİ MUSTAFA AÇTI

İlk yarıda Gökhan Töre'nin yokluğunda kanatları etkin kullanmayan Beşiktaş, golü maçın başında dakika 3'te duran top organizasyonundan Mustafa Pektemek ile buldu. Sosa'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşu Sivok kafasıyla altı pas içerisinde bulunan Mustafa Pektemek'e indirdi. Mustafa'nın kafa vuruşuyla kalecinin müdahalesine rağmen top ağlarla buluşunca durum 1-0 oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DEMBA BA SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Ligin en çok gol yiyen takımlarından biri olan Kasımpaşa karşısında Siyah-Beyazlılar ikinci golü uzun zamandır suskun olan Demba Ba ile buldu. Sosa'nın yerden ara pasında Olcay'ın üzerinden atladığı topu ceza alanında kontrol eden Demba Ba, kaleci Isaksson'u geçtikten sonra sağ çaprazdan yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek skoru 2-0'a getirdi. Demba Ba son haftalarda en çok eleştirilen isimken Süper Lig'de gol sayısını 16'ya çıkardı. Gol sonrası Kasımpaşa'da İlhan Eker sarı kart gördü.

GÜNAY'DAN HATA

Maçın 35.dakikasında güzel kurtarışıyla Ryan BaBel'in şutunu kurtaran Günay Güvenç bu sefer hata yaparak Tunay Torun'un golüne engel olamadı. Kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden, sol çaprazdan serbest vuruş kazanan Kasımpaşa'da topun başına geçen Tunay Torun, ceza alanına ortasını yaptı. Bu bölgede kimsenin dokunamadığı ve yerden seken meşin yuvarlak, sağ köşeden filelerle buluşturtu, aradaki farkı bire indirerek skoru 2-1'e getirdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Beşiktaş soyunma odasına 2-1 üstün gitti.

MOTTA'DAN HARİKA GOL

İkinci yarıya da hızlı başlayan Siyah-Beyazlılar'da farkı ikiye çıkaran golü Ramon Motta 50.dakikada attı. UEFA Avrupa Lig'inde Club Brugge'e attığı harika golle alkışları toplayan Motta o gole benzer bir vuruşla yine ağları havalandırarak harika bir gole imza attı: 3-1

BARIŞ KIZARDI

Mücadelenin 53.dakikasında Kasımpaşa'da Barış Başdaş, gole giden Demba Ba'yı düşürünce hakem Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından direk kırmızı kartla oyundan atıldı. Barış'ın çıkmasıyla Kasımpaşa 10 kişi kaldı.

OLCAY'DAN GÜZEL GOL

Kasımpaşa'nın 10 kişi kalmasından sonra baskısını iyice arttıran Beşiktaş dördüncü golü 75.dakikada Olcay Şahan ile buldu. Sağ kanattan Mustafa Pektemek'in klas pasını güzel bir şutla Olcay gole çevirerek skoru 4-1'e getirdi.

ADEM'DE KIZARDI

Karşılaşmanın 77.dakikasında Kasımpaşa tribünlerinden 'Adem dışarı' tezahüratlarına cevap veren Adem Büyük, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılınca takımını 9 kişi bıraktı.

SOSA SKORU BELİRLEDİ

Siyah-beyazlılar 9 kişi kalan Kasımpaşa karşısında Sosa'nın attığı gol ile durumu 5-1'e getirdi. Sosa'nın attığı bu gol maçında skoru oldu. Beşiktaş Kasımpaşa deplasmanından 5-1'lik üstünlükle ayrılarak maç fazlasıyla lider oldu. Ev sahibi Kasımpaşa ise 29 puanla 13.sırada kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0