Görüş Bildir
Haberler
Kasım Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Kasım Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Gökçe Ayabakan
01.11.2017 - 21:35 Son Güncelleme: 01.11.2017 - 21:36

Merhaba,

Güneş'in Yay burcuna geçmesinden önce ayın başlarında dolu dizgin Akrep enerjisini deneyimleyeceğiz. Romantik ve para odaklı ilişkiler ön planda olacak. Güven testlerinden geçecek ve geçireceğiz. 

Aynı zamanda ayın ilk haftasında ilginç bir dolunay yaşayacağız. Geçmişe dair konuları yeniden gündeme getirme potansiyeli yüksek olacak. Hayırlara vesile olsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükselen burcunu da seçmeyi unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bedeller ödenecek, adalet yerini bulacak, Koç!

Sevgili Koç, 

Bu ayın fırsatlarına ve önemli tarihlerine değinmeden önce ayın 4'ünde yaşanacak ve etkisi tüm haftaya yayılacak olan Dolunay ile ilgili küçük uyarılar yapmak istiyorum. Merak etme, içini karartmayacağım; bu söylediklerim sadece 'uyarı' zira biz gezegenlerden aldığımız etkilerden ibaret değiliz. Bizi biz yapan, yaptığımız seçimler, aldığımız kararlar. İrademiz.

Ayın ilk haftasından itibaren etkili olan bu dolunay'a senin burcundaki Uranüs ve karşıt burcun Terazi'deki Venüs'ün sert zıt açısı eşlik edecek. Bu da ilişkiler konusunu fazlasıyla öne çıkarıyor. İlk ve en iyimser tahminim: Bir aşk itirafı alabileceğin yahut flörtünü / ilişkini bir üst seviyeye taşıyabileceğin yönünde. Bekarlar için de, ilişkisi olanlar için de gayet olumlu. Sadece ani kararlar almadan önce maddi konulara dikkat etmek faydalı olabilir. Örneğin apar topar bir evlilik kararı, ya da aileleri tanıştırma hevesi gibi konularda maddi kaynakların yeterli olduğuna gerçekten emin olmaya bakmalısınız.

Gelelim bir diğer ve nispeten daha 'karamsar' demeyelim fakat 'alengirli' ihtimale... Geçmişte kalan, yaralı olduğun bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Bu, o insanın sana dönmesi şeklinde vuku bulmak zorunda değil. Geçmişte kalmış ilişkiye dair haberler alabilir, gizlenmiş bilgileri öğrenebilir, hatta belki de intikam arzusuyla dolabilirsin. Bilmelisin ki, en iyi intikam gerçekten de mutlu ve başarılı bir yaşamdır. Sakin olmanı ve bulaşmamanı tavsiye ederim. Gelebilecek her türlü barışma yahut iletişim girişimini de intikam olarak bir fırsat olarak görmen; düşmana yakınlaşma amacı gütmen yahut maske takmaya kalkman gibi dürtülerin olabilir. Yine, kendi hayatına odaklanmanın daha faydalı olacağını vurgulamak isterim.

Gelelim ayın daha dünyaya, gerçeklere dönük kısmına. 5 Kasım tarihinden itibaren Merkür, seninle çok uyumlu olan Yay burcuna geçiyor. Bu özellikle eğitim alanında seni son derece olumlu etkileyecek. Kısa yolculuklar da yapmak isteyebilirsin. İş yerin ile alakalı olumlu gelişmeleri yanında getiriyor. Gayet iyi bir haber. Dahası da var! 7 Kasım'dan itibaren de maddi konularda Venüs yardımına geliyor. Eğer burs, kredi, harç gibi başvuruların varsa olumlu dönüşler alabilirsin. Bu etki tam bir ay sürecek; fakat geri ödemeli paralar konusunda, özellikle dolunay haftası (ilk hafta) dikkatli olman gerektiğinin altını yeniden çiziyorum. Senin yerinde olsam ay sonunu beklerdim.

13 Kasım tarihinde şans oyunlarında dahi şanslı olabilirsin :) O derece ballı bir etki var. Fakat yine aynı tarihlerde, ilişkilerde kıskançlığa dikkat edilmeli.

14 Kasım tarihinde ise elli kere düşünüp, bir kere konuşmalısın zira yanlış anlaşılmaya çok açık olacaksın. Bu tarihte bir yolculuk söz konusu olursa da çok dikkatli olmanı öneririm. 

16 Kasım son derece muazzam bir etkiyle geliyor: İlişkilerde huzur, neşe, romans dolu bir dönem! Bu etki 3-4 güne yayılacak. Eğer, sadece ilişkinle de alakalı değil; insan ilişkilerine dair genel anlamda çözmek istediğin sorunlar, bitirmek istediğin küslükler varsa ideal bir tarih aralığı! 

18 Kasımda ise bir Akrep yeniayı var... Bu süreç senin için en çok şifa anlamında faydalı olabilir, sevgili Koç. Kötü alışkanlıkları bırakmak, sağlığına yönelik adımlar atmak için birebir. Bu süreci kendine odaklanarak atlat ve özellikle iş yerindeki ikili ilişkilerinde çok da gerilmemeye bak derim. Zira ayın 22'si ve 25'inden sonra çok daha güzel ve büyük şeyler seni bekliyor olacak. Geleceğe dair planlarda yeni bir vizyon, eğitim alanında olumlu haberler ve fırsatlar gibi. Bol şans!

Bu ay kontrol senin elinde, Boğa!

Sevgili Boğa, 

Bu ayın önemli tarihlerine geçmeden önce, ayın 4'ünde gerçekleşecek ve etkisi tüm haftaya yayılacak olan dolunay hakkında birkaç kelam etmek istiyorum. Zira senin burcunda gerçekleşecek bu dolunay, enerjini yükselttiği gibi aynı zamanda bazı gerçeklerle de yüzleşmeni sağlayacak. En çok 'güven' konseptinin yaşanacağı bu olaylar silsilesinde sakin kalman önemli. 

Özellikle iş arkadaşların konusunda hiç beklenmedik bilgiler edinebilirsin. Bir takım maskelerin düştüğünü, dedikoduların duyulduğunu fark edebilirsin demiştim sana geçen ay. Bu haftaki dolunay ve aynı anda gerçekleşen Venüs Uranüs zıt açısı, geçen aylarda başlayan bu ilişkilerdeki güven konseptini tamamlamak adına çözülmemiş sorunlar varsa son kez -bu defa çözmen için, tetikleyebilir. Muhtemelen iş bağlantılı ilişkilerinde bazı şeyleri ortaya çıkaracak. Bunların illa 'sır' olması gerekmiyor; gözardı edilen problemlerin göze çarpma, halının altına süpürülen ufak tefek detayların meydana çıkma vakti. Benim sana tavsiyem özellikle İnternet ortamında bilgi güvenliğine dikkat etmen ve ani tepkiler vermemen. İş ile alakalı problemlerini çözmek için bir toplantı yahut hayatındaki önemli insanlarla bir görüşme vesaire düşünürsen en uygun tarih 13-14-15 Kasım aralığı. 

Gelelim diğer meselelere ve genel olarak ayın getirilerine. Bu ay senin için önemli... Çünkü, eğer hatırlarsan, sana 2017'nin başında sana Satürn sınavından 'dönüşerek, zincirlerinden, körkütük arzularından, hırslarından arınarak' çıkmak gerektiğini belirtmiştim. Son 1,5 -2 yıldır hayatındaki aslında en büyük zorluğun kendi arzuların yahut kendi iraden, sezgilerine güvenme endişesi olduğunu hissedebilir ve sıkça da maddi konularda (banka kredisi, borç, burs gibi) sıkıntılar yaşayabilirdin. Artık Satürn seninle olan işini bitirmek üzere; Aralık ayından sonra bu güvenini ve adeta sinirlerinin sağlamlığını sınadığı alandan çıkıp gidecek. Bu ayın sonuna doğru ise (özellikle 22 Kasım - 28 Kasım tarihleri aralığında), son kez, öğrendiklerini test etmen; maddi stabiliteyi sağladığından emin olman, varsa olan borçlarını ödemen için iyi fırsatlar var. Karmanı temizleyeceksin diyelim :)

Ayrıca ilişkiler konusu var elbette. Romantik olanlar hani... Açıkçası dolunay'ın bir diğer vurgusu da aşk konusunda! Gayet de olumlu. Fakat bence ay içerisinde daha da güzel bir etki varsa bu da Akrep'te Jüpiter Venüs kavuşumu olacak. 13 Kasım tarihinde! Evlenmek, flörtlere açılmak, yeni kararlar almak, ilişkiyi bir üst seviyeye taşımak için çok uygun zamanlar bunlar. Fakat bu sadece eğer hayatında göz koyduğun, flörtün olan biri varsa geçerli. Durup dururken biriyle tanışacağını açıkçası söyleyemem.  18 Kasım yeniayı da yine sana ilişkilerde güzel haberler getiriyor. Bir sene boyunca senin aşk konusunda kısmetini açacak olan Jüpiter yavaş yavaş çalışmaya başlıyor işte. Tadını çıkar derim. Ama son yıllarda öğrendiğin körkütük arzulara kapılmayı, insanlara dahi sahip olma arzusunu ve güven meselesini çözdüğünden emin olmayı da unutma.

Altını çizmek istediğim bir diğer tarih 19 Kasım - bu tarihte bir yolculuk vesaire söz konusu olursa dikkatli olmalısın. Ay boyunca sağlığına da dikkat etmende yine fayda var. Para ve iş arkadaşları konusuna dikkat, aşk konusunda kalbinin sesini dinle. İlk haftanın deli dolunay enerjisini güzelce atlat da güzel bir kışın tadını çıkar :)

Uyanma vakti artık, İkizler.

Sevgili İkizler,

7 Kasım tarihinden itibaren artık goygoyculuğu bırakıp kendini işine gücüne verme vakti. İş hayatında güzel fırsatlar yakalayabileceğin bir aya giriyorsun. Özellikle 13 Kasım tarihi o kadar bereketli ki; terfi alabileceğin kadar güzel işler çıkarabilirsin. Ziyan edilmemeli! 18 Kasım da iş yerinde kendini yepyeni bir projede çalışırken, ekibine yeni insanlar katılırken ya da terfi alırken bulabilirsin gerçekten. Bu yüzden bu ayın ilk haftasından itibaren kendini işe güce odaklamanı ve cesur olmanı tavsiye ederim.

Lakin 7 Kasım'a kadar geçecek bir haftada bazı dikkat dağıtıcı şeyler olabilir elbette. Gelelim o meselelere...

4 Kasım tarihinde güzel bir dolunay gerçekleşecek; bu sırada da güzeller güzeli Venüs ve sağı solu belli olmayan, sürprizleri seven Uranüs sert bir şekilde karşı karşıya geçecekler. Venüs senin 'gerçek aşk' alanını etkileyen bir yerde duruyor. En iyimser ihtimallerin başında da arkadaş grubundan ya da İnternet üzerinden (Uranüs ve Kova etkisi ile İnternet meselesi baya vurgulu!) biriyle tanışıp aşık olabilirsin! Bu ilişkinin biraz karmik olacağını da bilmelisin. Böyle güzel bir haberin üstüne tat kaçırmak amaçlı demiyorum lakin bu sırada gözden kaçırdığın pek çok gerçek yahut detay olabilir. Bu yüzden sezgilerine sıkı bir şekilde güvenmeni tavsiye ediyorum. -Ha bu arada, eğer sevgilin varsa, ilişkinizde güzel bir aşama kaydedebilir ve yeniden birbirinize aşık olabilecek kadar güzel şeyler yaşayabilirsiniz. (Buraya gelip önce sevgilisinin burcunu okuyanlar, 'yoksa başka birine mi aşık olacak?!' diye tribe girmesinler diye açık açık belirtiyorum :) )

Bu ayın sana en güzel getirilerinden biri de, eğer bir hastalığın yahut kötü bir alışkanlığın varsa, bırakman yönünde fazlasıyla destekli oluşun! Yeni bir ruh hali ile sigarayı yahut benzer kötü alışkanlıkların varsa bırakmayı düşünebilirsin. Sağlık sorunlarının çözülebileceği, şifalı bir süreç geliyor. Ne iyi, ne güzel!

Gelelim ilk iki haftanın (biraz şaşırtıcı ve beklenmedik olsa da) güzel yorumladığımız etkilerinden sonra 3. hafta yüz yüze geleceğin gerçek hayat detaylarına.

19 Kasım'da patron, baba, öğretmen gibi figürlerle zıtlaşmadan uzak durmanı tavsiye ederim. Eğer çocukların varsa ya da öğretmenlik, bakıcılık vesaire gibi çocuklara yönelik bir meslek mensubuysan; bebelere dikkat. Ufak kazalara açık - büyük insanlarla da ego savaşlarına çok müsait bir gün. Bu günün +/- 2 günü içerisinde azıcık temkinli olmak yeterli olacak ve artacaktır da bile!

Geleliiiim ay sonuna doğru meslek dışı meselelere! 25 ve 28 Kasım tarihlerinde eğer bir ilişkin varsa (yahut bir flörtün varsa) önce beklenmedik haberler alabilir, ardından (ayın son gününde) ciddi kararlar alabilirsiniz. Geleceğe yönelik, gayet olumlu şeyler bunlar. Eğer (hani sana 1 yıldır tekrar edip duruyorum ya 'ilişkilerde ayağını yere basmayı, ciddi olmayı, ne istediğini bilmeyi öğreneceksin diye) bir süredir devam eden sancılı süreçten dersini aldıysan, artık huzur bulma vakti geliyor. Satürn, seni ilişkiler konusunda sınamayı bu aydan sonra bırakıyor :) 30 yıl daha da gelmeyecek! O yüzden 'sevdanın son vuruşu' tadında bakmak lazım bu ayın ilişkiler konusunda getirdiği her şeye. Aşkı çiçek, böcek, güneş, bulut sanmayıp, mantıklı bir şekilde kararlar almak lazım. Haydi görelim seni.

Bu ay yönetmen de, oyuncu da sensin, Yengeç!

Sevgili Yengeç,

Bu ay gayet iyi hissedeceğin, eğleneceğin ve sosyalleşeceğin bir ay olarak görünüyor. Ama önce şu ayın 4'ündeki dolunay'a bir değinelim.

Arkadaş grubunla bir etkinlik düzenleyebilir ve çok eğlenebilirsin; geçtiğimiz ay içinde de kısmetin açık olduğunu söylemiştim -aynısı bu ay için de geçerli. Dostların aracılığıyla ya da İnternet üzerinden birileriyle tanışman gayet yüksek bir olasılık. (İkizler burcu için de benzer bir haber vermiştim -lakin senin bu 'aşk' olayın, İkizler'inkinden farklı olarak tehlike yahut belirsizlik içermiyor. Gayet eğlencelik ve neşeli görünüyor. Sadece yeni tanıştığın yahut yeni flört etmeye başladığın insanla işlerin hemen ilişkiye dönüşmesini en azından bu ay için beklemek, faydasız olur. Eğer başın bağlıysa, sevgilin varsa, bu yeni farklı bir insanla tanışacağın anlamına değil; zaten hayatındaki insana bir daha aşık olacak kadar güzel vakitler geçireceğin anlamına gelir. Tehlike yok, güzel bir süreç. Yengeç endişelerini konuşturma hemen! Eğlenmeye bakmak lazım.

Aynı dolunay haftasının sana getirebileceği negatif etki ise, özellikle ailendeki ya da geçmişinde kaldığını düşündüğün yakın bir kadın figürü ile gerginliğin söz konusu olabilir. Hazırlıklı olmalı, ani tepkiler vermemelisin. Annenin kalbini kırmak, eski en yakın kankana karşı sert olmak vesaire gibi durumlardan uzak durmalısın. Zira kabul etmelisin ki bu aralar biraz egolu davranma ihtimalin var. Bu açıdan da ilk haftaya dikkat ediyoruz.

7'inden sonra ise... Eğer tasarım, sanat gibi üretime yönelik sektörlerde ya da göz önünde olman gereken (oyunculuk, youtuber'lık, tiyatro, blog yazarlığı, öğretmenlik) gibi alanlardaysan... Kariyerin alev almak üzere! Bu sektörlerdeysen bir ay boyunca son derece verimli ve üretken olacaksın. Bu hemen 'para' anlamına gelmiyor! Mesleğin ve emeğin odaklı, sonradan faydasını görebileceğin ve kendinle gurur duyabileceğin işler anlamına geliyor.

Çocuk isteyen biriysen de, bir ay boyunca durumlar iyi. Özellikle 13 kasım tarihi bu açıdan muazzam. Yatak odaları alev alabilir. :) İstemiyorsan da bence dikkatli olmalısın. 

Aşk konusunda dolunay haftası sana zaten yeterli gelmiş olmalı lakin bir 13 Kasım tarihi var ki; son derece muazzam. Sevgilini al ve bu günün tadını doya doya çıkar derim. Yazıyı çok da uzatıp seni sıkmak istemiyorum, şöyle anlatayım: Güzellik ve aşkı sembolleyen Venüs, her şeyi büyüten bereketli Jüpiter ile sıkıca sarılıyor, hem de senin 'gerçek aşk'ı sembolleyen evinde! Sen anla!

14 Kasım'da ise eğer banka, iş yeri gibi ciddi yerlerle alakalı bir işin olursa, imza atman gerekirse çok dikkatli olmalısın. Geleceğe yönelik durumların konuşulacağı toplantılar vesaire olursa da her söylenenin çok güvenilir olmadığını bilmelisin. Sen de yanlış anlaşılmaya işte tam bugün çok açık olacaksın, o yüzden 14 Kasım'ı bence fazla ciddi olmayan işlerle meşgul olarak geçirmek en iyisi. 

18 Kasım'da bir yeni ay sana gene güzel vakitler getiriyor, özellikle aile konularında... Ama ama ama... 19 Kasım'a çok dikkat etmek lazım. Sevgilinle yahut ailenle sorun yaşayabilirsin. Hatta bu sorun ikisi arasında kalman sebebiyle dahi olabilir. Bu konuları nasıl çözersin bilmiyorum ama genel olarak iyi bir ay geçireceksin zaten, bu tatsız günü de nasıl atlatacağını kendin çöz artık! 

Ay sonuna doğru ise iş yeri konuları vurgulu. Beraber eğitim aldığın arkadaşların da olabilir, ortak bir proje yürüttüğün iş arkadaşların da... Beklenmedik haberler alabilirsiniz; yeni insanlar aranıza katılabilir yahut yeni bir projeye başlanabilir. Ben bunun kesinlikle olumlu bir şekilde gelişeceğini düşünüyorum. Sadece değişime kolay adapte olmayı başarsan yeter. Bu ay iyi geçecek. Aralık'tan önce bunun tadını çıkarmaya bak, fazla düşünme. Aralık sana sürprizler hazırlıyor çünkü :)

Geçmişi temize çekme vakti, Aslan!

Sevgili Aslan, 

Bu ay genellikle güzel haberler verdim. Güzel pozisyonlar var. Elbette sen de bundan nasibini alacaksın fakat önce yukarıda Koç burcuna da yaptığım uyarıyı özellikle sana da yapıyorum. Hatta senin için bu uyarıyı daha da vurguluyorum. En çok hissedeceklerden biri de sensin zira.

Bu ayın fırsatlarına ve önemli tarihlerine değinmeden önce ayın 4'ünde yaşanacak ve etkisi tüm haftaya yayılacak olan Dolunay ile ilgili küçük uyarılar yapmak istiyorum. Merak etme, içini karartmayacağım; bu söylediklerim sadece 'uyarı' zira biz gezegenlerden aldığımız etkilerden ibaret değiliz. Bizi biz yapan, yaptığımız seçimler, aldığımız kararlar. İrademiz.

Geçmişte kalan, yaralı olduğun bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Bu, o insanın sana dönmesi şeklinde vuku bulmak zorunda değil. Geçmişte kalmış ilişkiye dair haberler alabilir, gizlenmiş bilgileri öğrenebilir, hatta belki de intikam arzusuyla dolabilirsin. Bilmelisin ki, en iyi intikam gerçekten de mutlu ve başarılı bir yaşamdır. Sakin olmanı ve bulaşmamanı tavsiye ederim. Gelebilecek her türlü barışma yahut iletişim girişimini de intikam olarak bir fırsat olarak görmen; düşmana yakınlaşma amacı gütmen yahut maske takmaya kalkman gibi dürtülerin olabilir. Yine, kendi hayatına odaklanmanın daha faydalı olacağını vurgulamak isterim. Bu süreçte en çok ama en çok 'toplum karşısındaki duruşun' konusunda endişelenebilirsin. 'Benim hakkımda bunu nasıl der? Beni bu duruma nasıl düşürür?' gibi sorular kafana gelebilir. Salla gitsin be ya. Emin ol, insanlar senin kadar önemsemiyorlar. İnsanlık hali her şey. Bunu yıllardır pek çok insana danışmanlık vermiş biri olarak söylüyorum: Geceleri yastığını gözyaşlarıyla ıslatmayan, utanç verici sırları olmayan, kendisini salak gibi hissetmeyen insan Y O K. Dolayısıyla, kendi imajın ile ilgili endişelere çok samimi olarak hiç kapılma derim. Herkes önce kendisine baksın.

Bu kısmı anladıysak, devam edelim... Eğer yüksek lisans, yurt dışında çalışma planı ya da büyük bir yolculuk gibi planların varsa, ani gelişmeler seni ilk hafta içinde bulabilir. Kağıt işlerine, bürokratik saçmalıklara hazır ol derim. Umuyorum ki hayırlı haberler alacaksın ve uğraşılacak kağıt işleri sadece asıl hayaline giden yolda ufacık birer detay olarak kalacak. Yine aynı şekilde; daha da olumlu haberleri 25 Kasım'a doğru alabilirsin. Öğrenciysen, çok kısmetli bir süreç. Yurtdışı ile alakalı biriysen (çok uluslu bir şirkette çalışman da buna dahil), yine her şey yolunda.

Kariyerden bahsedince otomatik olarak parasal durumunun da iyi olacağı algısına kapılma lütfen. Ayın ilk iki haftası maddi durumuna dikkat etmeni tavsiy ederim. Hemen harcalamalara falan girişme. Eğer burs, kredi gibi başvuruların varsa, ayın 7'sinden sonrası bu tarz girişimler için daha uygun. Yine de bu işleri 14 Kasım'da yapma! 14 Kasım'da adeta bir Merkür retro etkisi var. Çok sinir bir gün! Yanlış anlaşılmalar olabilir, yalanlara maruz kalınabilir, iletişim zorlukları yaşanabilir. 

Ayın ikinci haftasından itibaren de vurgu daha çok yaşadığın yere ve iç dünyana yönelik olacak, sevgili Aslan. Geçmişte yaşadığın sıkıntıların rahatsızlığını hala hissediyorsan, terapi almak gibi şifalandırıcı şeyler düşünebilirsin. Rüyalarına bu süreçte, özellikle 16 Kasım'da dikkat etmeni öneririm. Başucunda bir defterle uyumak, rüyanı not almak ve kendince anlamlandırmak ruhuna iyi gelebilir.

Şimdi ben senin gibi alev alev bir burca 'iç dünyana çekil mıy mıy' dedikçe sinir oldun, biliyorum. Ama ilk üç haftayı biraz sakinleyerek atlat ki, 22 Kasım'dan sonra yaşayacağın şenlik için enerjin olsun ya! 22 Kasım'dan sonra senin yöneticin olan hayat kaynağı Güneş, Yay burcuna geçiyor... Bu senin 'gerçek aşk' sektörünü ışıl ışıl aydınlatması demek! Son derece muazzam bir ay 22'sinden Aralık'ın sonuna kadar sürecek. Sosyalleşecek, aşk yaşayacak, eğleneceksin. Bu yüzden ilk üç hafta daha çok ruhuna, gelecek planlarına ve eğitimine odaklan. Dolunay etkisini de atlat hele. Her şey güzel olacak. Bol şans!

Sakin ama etkili bir ay, Başak!

Sevgili Başak,

Bu ay sana son derece heyecan verici haberler getirecek bence. O yüzden detaya girerek ve yaşamına uygun ihtimaller üzerinden değerlendirerek başlayalım:

Eğer bir öğrenciysen; hele hele yurtdışında yüksek lisans gibi planları olan bir öğrenciysen haberler iyi! Güzel bir haber, sonuçlanma alabilirsin. Tez yazıyorsan enerjin yükselecek, eğer çok uluslu bir şirkette çalışıyorsan da kariyerinin faydasına olacak gayet güzel bir projeye katılabilirsin. Bunun yolu sana açılıyor. 7'sinden itibaren fazlaca iletişim halinde olacaksın, belki de kağıt işleriyle uğraşmaya dalıp, pek çok insanla da görüşeceksin. Gayet olumlu. Eğer emeğini yeterince verdiysen şimdiye kadar... Öyle 'karmik' bir dönem ki... Geçmişin emeklerini alıp, tek bir vuruşta tutturman için karşına çıkaracak gibi duruyor. İyi!

Diyelim ki bu tarz planların yok; kendi halinde bir öğrenci yahut küçük çaplı bir işletmede çalışan birisin... O zaman yine haberler iyi. Özellikle yakın çevrenden insanların desteği ile büyük ve kesinlikle uzun vadeli geleceğe yönelik bir hayali kafanda şekillendirmek için güzel bir fırsat var önünde. Cesur ol, hayal kur ve o meşhur filmdeki gibi en azından tabureleri alarak başla işe :) 

Ayın 7'sinden sonra yakın çevrenden bolca destek görebilir ve sosyallik trafiği içine girebilirsin. Ama sana uyarı yapmam gereken nokta şu ki; ilk hafta içerisinde maddi konularda ani ve beklenmedik gelişmeler olabilir. O yüzden ilk hafta harcamalara dikkat ediyoruz.

13 Kasım tarihinde kısa bir yolculuk söz konusu olabilir ve sana yakın olan birinden fazlasıyla -gelecek planların konusunda- destek görebilirsin. Ailenden küs olduğun kuzen gibi insanlar varsa barışmak için aşırı uygun bir fırsat. 

Eğer yazarak hayatını sağlıyorsan; blog yazarlığı, editörlük, öğretmenlik de dahil buna, ayın 7'sinden sonuna kadar gaaayet verimli bir dönem seni bekliyor. Fakat verimli olmak, paranın derhal geleceği anlamında da değil tabi ki. O yüzden bu söylediğimi farklı algılamamak ve maddiyata dikkat etmek önemli. Büyük harcamalar için bence ay sonunu, özellikle 28 kasım tarihini değerlendirebilirsin.

Aşk yok mu? Var. 16 Kasım son derece güzel! Sevgilinle iyi vakit geçirebilirsin, sorunları çözebilirsin ve eğer küslük vesaire varsa barışabilirsin. Aşk konusunda sadece 19 Kasım tarihine dikkat etmeni öneririm; çünkü 19 Kasım gereksiz gerginliklere çok açık bir gün olacak. Eğer yalnız bir Başak isen, yeni birileriyle romantik anlamda tanışman henüz çok yüksek bir ihtimal değil. Aralık ayı bu açıdan senin için daha kısmetli olacak. 

Ay sonuna doğru ise asıl vurgu aileye ve yaşadığın yere geliyor. Ev ile alakalı, kiracı-ev sahibi vesaire gibi konular varsa çözülebilir. Aynı şekilde küslüklerin bitmesi, eski yaraların şifalanması için ideal vakit. 

Bu ay bolca yaz bence. Hayallerini, planlarını ve hesaplarını! Büyük şeylerin peşine düşme vakti, gerçekten ne istediğini anlama vakti. Bol şans!

Sabır nereye kadar, Terazi!

Bu ay 4'ünde gerçekleşecek olan dolunay etkisini şimdiden hissetmeye başladık bile. Sana ilk vuruşu maddi açıdan olacak diye düşünmekteyim. Özellikle, eğer daha önce başvurduğun bir burs, kredi gibi bir finansal konu varsa ya da bir süredir devam eden borç harç meselesi söz konusuysa, sonuçlanmasına hazır ol. Bu gayet iyi... En kötü sonuç, belirsizlikten iyidir demek lazım ama kötü olacağını sanmıyorum. Asıl mesele bu değil zaten... Asıl mesele ay başında yine senin bir garip hallerde olman. Heyheylerin tepende sanki!

Dolunay her ne kadar maddi odaklı gözükse de, Venüs ve Uranüs'ün hem de senin burcundayken karşı karşıya sert bir biçimde gelmesi, sana ani tepkiler verdirebilir. İlişkiler konusunda özellikle ani haberlere ani tepkiler verebilirsin. Sonradan pişman olacağın şeyler yapma derim. Zira gezegen pozisyonlarını geçtim, diğer yıldızlara da dikkatli bakınca durumun geçmişte yaşananlarla alakalı olduğu ve hatta yılların birikimi gibi bir anda sabır taşının çatlayıp içinin boşalacağı ihtimali var. Bu noktada, vereceğin tepkiden önce 'yıllar sonra ben bu tepkimi nasıl hatırlayacağım' diye sormak faydalı olabilir. Lütfen unutma, içindeyken çok önemli gözüken olaylara üzerinden zaman geçince gülüyoruz sadece. Elbette senin gibi sabırlı ve ölçülü birinin de ara ara çileden çıkma vakti geliyor. Ama bence yine de kendini bozma. Bir Akrep gibi düşün; intikam sabır gerektiren bir iştir ve en iyi intikam da dik bir duruş, başarılı güzel bir hayattır.

Ayh! Neyse. Bırakalım bunları ve ayın diğer meselelerine gelelim. Sonuçta ilk hafta sürecek olan bu deli etkiden sonra gayet iyi olacaksın. İlk haftayı atlatsan yeter.

Ayın 7'sinden itibaren kariyer de, para da gayet olumlu etkiler altında. 13 Kasım ise muazzam bir gün. İş arıyorsan bulabilir, yeni projelere başlayabilir, emeklerinin karşılığını alabilirsin. 16 Kasım da iyi; özellikle yaratıcılığa ve insan ilişkilerine yönelik bir sektördeysen gayet şahane günler bunlar.

Ay sonu ise sosyalliğinin artacağı, belki ufak yolculuklara çıkacağın şahane bir süreç başlatıyor. İkili ilişkilerin odağından uzaklaşıp biraz da geniş çevrelerin muhabbetine dalmak vizyonunu genişletecek. Son derece eğleneceksin.

İlk haftadan sonra para, kariyer iyi, sosyallik dostlar şahane! Ama 19 Kasım'da biraz kendine dikkat etmelisin. Ufak kazalara açıksın. O tarihlerde bungee jumping falan yapma mesela! :) 

Aşk konusu ise biraz alengirli bu ay, dediğim gibi. Son aylardan beri drama yaşadıktan sonra belki biraz da akışına bırakmak iyi olacaktır gibi... Ne dersin? :)

Fırtınalar kopuyor, Akrep!

Bu ayın odağı sensin! Jüpiter zaten dedik, senin burcuna geçti diye! Şimdi de Venüs yetişiyor ve bu da yetmezmiş gibi karşıt burcun Boğa'da bir dolunay ile tüm aksiyon ayağına geliyor. Özellikle yükselenin Akrep ise, neler olacak neler!

Bir yerden başlayalım o zaman... İlk hafta zaten tüm aksiyonu tek başına barındırıyor. Öncelikle şunu belirtelim; arkandan konuşan insanlar ortaya çıkabilir. Geçmişinden olma ihtimali yüksek bu insanlar artık bir hesabının kalmadığını sandığın birileri olabilir. Ani tepkiler verme bence. Zira bu etkilerin yanında dolunay, senin eğer devam eden bir romantik ilişkin varsa, bu konuda bazı gündemler yaratabilir. Sevgilinle oturup konuşmak çözmek gereken meseleler olacak açıkçası. Bir süredir içinde biriken sorunları da aradan çıkarmak isteyebilirsin. Tek anahtar sakin kalmak, adil davranmak ve ego yapmadan konuşabilmek. Bunun altından kalacağını umuyorum. Bu her ne kadar olumsuz bir haber gibi gözükse de (hani sevgiliden gelen 'konuşmamız lazım' mesajı insana endişe dolu bir bekleyiş verir ya), böyle olmak zorunda değil! İlişkiyi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. İki kişilik bir ordu gibi birbirinize destek olabilir ve daha da yakınlaşabilirsiniz. Akrepciğim, geçmişten meseleler gelecek ve bu defa çözülecek, kısacası...

7 Kasım'dan itibaren zaten Venüs senin burcuna geçiyor ve atlattığın dolunay haftası üzerine sana tüm ışıltısıyla şifa oluyor. Saç baş değiştirmek, alışveriş yapmak, sevgili bulmak, sevgiliyle vakit geçirmek, sosyalleşmek için ideal zamanlar. Tadını çıkaracaksın. Ama sadece bu kadar da değil! Venüs'ün bu etkisi iş görüşmelerinde, patronlarla toplantılarda, sağlığa dönük girişimlerde de kullanılabilir. 

Hele hele bir 13 Kasım tarihi var ki... Bu tarihte son derece güzel bir haber alabilir, uzun süredir beklediğin bir gelişmeyi yaşayabilirsin. Tüm hayatına değecek kadar büyük bir etki; eğer Ekim akrebiysen daha da etkili! Bu güzel habere bir de 18 Kasım yeniayını ekliyoruz ve bir yenilik süreci geliyor. Kartları doğru oynarsan; hayatındaki sıkıntıları çöpe atıp, yepyeni bir hayata başlama hallerine girebilirsin Akrep. Abartmıyorum. Jüpiter 1 sene burcunda kalacak demiştik; teker teker sana fırsatlar açmaya başlıyor işte. Gerçekten ne istediğine yönelik harekete geçmeye başlamalısın. 

19-20 Kasım'da biraz kabuslar görebilirsin. İletişimde özellikle yakın çevrenle sıkıntılar yaşayabilirsin. Küçük ve geçici bir etki ama yine de dikkatli olmak lazım.

Maddi konular açıkçası ay sonuna doğru daha iyi olacak. Dolunay haftasını atlatmadan önce kesinlikle büyük alışverişlere ya da banka kredisi gibi işlere girişmeni önermem. Bunlar için en uygun tarih özellikle 25 ve 28 Kasım. Maddi anlamda sabitlenme de geliyor.

Kısacası güzel bir ay. Dolunay'ın içsel sıkıntıları, ayın geri kalanının güzel fırsatlarını kaçırmana sebep olmasın. 18'inden sonra derini değiştirebilirsin. Akrep, dönüşümün simgesidir. Ölümü gösterirken, bir taraftan da 'şifa'yı ve yeniden doğuşu gösterir. Senden daha iyi hayatta kalmayı ve atlatmayı becerebilen yok, bunu unutma. Kendini seç.

Sen bu eğlenceyi hak etmiştin, Yay!

Sevgili Yay...

Kendim de bir Yay burcu olarak yazıyorum bunları. Dolayısıyla cidden seni boşa umutlandırmak yahut içini karartmak gibi bir kastım yok! Önce bunu bilmeni isterim. :)

Bu ayın bizim için en önemli kısmı 5'inden sonra başlayacak. Merkür burcumuza giriyor ve bizi kendimizi daha iyi ifade edebilen ve eğer basın yayın vesaire gibi iletişime yönelik herhangi bir sektörde çalışıyorsan da, kariyerimizi harekete geçirecek bir ruh haline sokuyor. Bol bol haberler de alacağız. Sosyalleşeceğiz ve belki de kısa yolculuklara çıkmak isteyeceğiz. Lakin önce bir dolunay var.

Bu dolunay için öncelikle Koç ve Aslan'a yaptığım uyarıyı sana da yapmak istiyorum. Bir Aslan kadar çok etkilenmeyeceksin belki bundan ama bir Koç'tan daha fazla etkileneceğin kesin.

Bu ayın fırsatlarına ve önemli tarihlerine değinmeden önce ayın 4'ünde yaşanacak ve etkisi tüm haftaya yayılacak olan Dolunay ile ilgili küçük uyarılar yapmak istiyorum. Merak etme, içini karartmayacağım; bu söylediklerim sadece 'uyarı' zira biz gezegenlerden aldığımız etkilerden ibaret değiliz. Bizi biz yapan, yaptığımız seçimler, aldığımız kararlar. İrademiz.

Geçmişte kalan, yaralı olduğun bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Bu, o insanın sana dönmesi şeklinde vuku bulmak zorunda değil. Geçmişte kalmış ilişkiye dair haberler alabilir, gizlenmiş bilgileri öğrenebilir, hatta belki de intikam arzusuyla dolabilirsin. Bilmelisin ki, en iyi intikam gerçekten de mutlu ve başarılı bir yaşamdır. Sakin olmanı ve bulaşmamanı tavsiye ederim. Gelebilecek her türlü barışma yahut iletişim girişimini de intikam olarak bir fırsat olarak görmen; düşmana yakınlaşma amacı gütmen yahut maske takmaya kalkman gibi dürtülerin olabilir. Yine, kendi hayatına odaklanmanın daha faydalı olacağını vurgulamak isterim. Bu süreçte en çok ama en çok 'emeklerin' konusunda üzülebilir ve kendini adaletsizliğe uğramış gibi hissedebilirsin. Satürn transitindesin; adalet konusunun önemini zaten bir süredir hissediyorsun, emin olmalısın ki bazen akışına bırakmak en iyisi. Gizli düşmanlar oradalar belki ama düşmanlık, öfke vesaire bu kötü duygular taşıması zor yüklerdir biliyorsun. Bu oyuna dahil olmamanı tavsiye ederim.

Zaten 18'inden sonra ruhani olarak ciddi anlamda rahatlayacak. Takıntıların varsa kendi kendine kurtulacaksın. Terapist gibi bir destekle şifa bulman son derece faydalı olabilir. Altını çiziyorum: Bilmek, bilmemekten daha iyidir. En kötü sonuç da belirsiz ve uzun bir süreçten yeğdir. Kötü şeyler olacak demiyorum lakin kötü hisler olacak ve bitecek. Diğer kötülükleri de götürerek. 16 Kasım'ı da evinde çok güzel vakitlerle geçirebilirsin. Geçmiş şifalanıyor.

Bir diğer uyarı da 14 Kasım için! Bu tarihte banka iş yeri gibi ciddi yerlerde imzaladıklarına dikkat et, yanılgılara maruz kalabilirsin, önemli toplantılar için uygun zaman değil. İletişim konusu sıkıntılı olacak. 14 Kasım tarihine bir Merkür retrosu muamelesi yapmak lazım kısacası. Ama onun dışında ay boyunca iletişim, yazma çizme, sosyallik işleri şahane. 

19 Kasım ise maddi konularda biraz zorluk getirebilir. Bu ay genel anlamda para harcamak için pek uygun değil. Kariyer iyi ama finansal konularda çok da destek yok. Bu yüzden harcamalar gibi konular için 22'si ve sonrasını beklemek lazım. 

25 ve 28 Kasım da kariyer açısından iyi ama kişisel konularda da haberler alabilirsin. 25 Kasımda bir aşk itirafı bile alabilirsin bak :) 

Bir sonraki ay, Aralık'ta, buraya yazarken sana 'BİTTİ, NİHAYET BİTTİ! HAYATTA KALDIK! ATLATTIK!' diye başlık atacağım, sevgili Yay. Çünkü Satürn bizim burcumuzdan çıkıyor artık. Durup bakacağız, neler gitmiş, neler bitmiş ve bu 2 yılda neler öğrenmişiz; şimdiki aklımızla neler yapacağız, ne güzel çalışacağız ve ne kadar seveceğiz. Her şey güzel olacak. Bu ayın ilk haftasını atlat, gerisi gayet neşeli zaten. Bol şans :)

Herkes sana bakıyor, Oğlak!

Sevgili Oğlak,

Önümüzde çok garip bir dolunay var. Açıkçası bu dolunay daha çok senin için 'garip'. Hemen başlayalım:

En büyük ve ilk ihtimal çat diye aşık olman. İnternet üzerinden özellikle aniden bir aşk başlayabilir. Gayet güzel değil mi? Fakat sence bu insanın daha önceden tanıştığın biri olma ihtimali ne kadar yüksek? Çünkü majör gezegenler 'aşk' dese de, diğer yıldızlar geçmişin önemini de vurguluyor. Bu insanla daha önce tanışmış, belki birbirinize bir şekilde ulaşmayı başaramamış olabilirsiniz. Bunda da bir sıkıntı yok, lakin benim uyarmak istediğim konu; kendini güzel duygulara salmadan önce aranızda geçmişe dair bir kırgınlık bırakmadığından emin olman yönünde. İntikam duygusu bu ay biraz vurgulu olacak. Duygularından emin olmalı ve adil davranmayı asla unutmamalısın. Bu süreçte ailen konusunda sıkıntılar da yaşayabilir, belki ev içinde ego çatışmaları hissedebilirsin. Özellikle kadın figürlerin kalbini kırmamaya bak derim ben. Zaten bir haftalık bu etki atlatıldıktan sonra gündemin inceden değişmeye başlayacak. 

Sosyalliğin yüksek olduğu bir ay seni bekliyor. Arkadaşlarınla fazlaca vakit geçirebilirsin. Son derece uyumlu bir süreç. İşsizsen, arkadaşların aracılığıyla iş bulabilir; diğer kısmetleri de dostlar aracılığıyla haberdar olabilirsin. 16 Kasım özellikle; yakın bir dostunla dertleşmek, birbirinize şifa olmak için muazzam bir gün.

13 Kasım ise şahanelik. Bu günü biraz açmak istiyorum. +/- 2 gün içerisinde eğer teknoloji ve iletişime yönelik bir sektörde çalışıyorsan harika fırsatlar eline geçebilir. Yeni bir projeye başlayabilir, şahane gelişmeler yaşayabilirsin mesleki anlamda. İyi odaklan derim. Ayrıca dostlarının desteği de yanında olacak. Öğrenciysen, bir öğretmeninden destek bulabilirsin. Bolluk, güzellik ve aşk gezegeni güzel Venüs'ün, her şeyi büyüten bereketli Jüpiter ile sıkıca sarılması ne demek, sen düşün! Bundan en çok etkileneceklerden birisi sensin. Hem kariyer anlamında, hem de insan ilişkileri anlamında kullanılabilir bu. 

Ama biraz moral da bozacağım elbette! 19 Kasım'da iş yeri sıkıntı... Patron, baba ya da öğretmen gibi senden daha üst bir figürle çatışabilirsin. İtibarına saldırıldığını hissedebilirsin. Bence uzak durmalısın bu tarihte herhangi bir ciddi tartışmaya ya da toplantıya girmekten. Hava çok gergin olacak. 

Kariyerin iyi olması para durumunun şahane olduğu anlamına gelmiyor pek. Sen zaten hesabını bilirsin ama yine de uyarayım: Dolunay haftası (ilk hafta) alışveriş yasak.

Ay sonuna doğru biraz daha içine çekilme arzusu gelebilir. Son derece güzel olan bu ayı, iç huzuru ile kapatacaksın. Bol şans!

Gidiyor musun yoksa, Kova?

Sevgili Kova,

Bu ay senin için önemli karar alman gereken vakitlerden biri olacak gibi duruyor. Öncelikle dolunay haftasında ilk odağın ailen, geçmişin, yaşadığın ev ile alakalı olabilir. Gömdüğünü sandığın problemlerin ortaya çıkması yahut sevdiklerini ihmal ettiğini hissettiğin bir süreç olarak gerginliklere açık bir hafta. Ani tepkilerden kaçınmak lazım. Yine aynı süreçte gerçekleşecek olan Venüs ve Uranüs arasındaki zıtlaşma; sana geleceğe yönelik planların konusunda beklenmedik haberler getirebilir. Öncelikle, eğer yüksek lisans gibi planları olan bir öğrenciysen, gelişmeler yaşayabilirsin. Fazladan kağıt işlerine, ufak yolculuklara ve iletişim trafiğine hazır olmanı öneririm. Belki de özel hayatınla ilgili çıkacak sorun da bu gelecek planlarınla fazlasıyla alakalı olacak. Dengeyi sağlamak ve kimseyi kırmadan hayallerinin peşine düşeceğine ikna etmek sana kalmış. En büyük ikilemin: 'Ben kimim, gelecekte ne yapmak istiyorum - daha önce neler yaşadım, sevdiklerimin kalbini kıracak mıyım' gibi özel hayat ve dış benliğin arasında kalabilir.

Bu sadece büyük planları olan bir öğrenci olman durumunda geçerli değil elbette. Çok uluslu bir şirkette çalışansan, iş tempon yükselebilir, yeni projeler gelebilir. Mütevazı bir işletmede çalışıyorsan dahi en azından geleceğe yönelik plan ve hayallerini şekillendirmeye bu ilk hafta içerisinde başlayıp, ailenden destek görmek isteyebilirsin. 

Ay boyunca kariyerin son derece güçlü olacak. İnsanların üzerinde iyi etki bırakacağın, emeklerinin karşılığını, bolca takdir ve övgüyle almaya devam edeceğin güzel bir ay. Desktek konusunda neyse ki ayın 5'inden itibaren Yay'a giren Merkür sayesinde dostların arasındaki sosyalliğin artacak, belki de küçük yolculuklarla eğlenceli vakit geçireceksin diye düşünüyorum. Bu etki ayın 22'sinden sonra daha da artacak ve ilk haftanın stresi ve kafa karışıklığından başkalarının desteği, bol bol kahkaha ve iletişim ile kurtulacaksın.

13 Kasım son derece muazzam bir gün! Yaptığın iş her ne ise (bu illa sigortalı ciddi bir iş olmak zorunda değil - topluma sunduğun kimliğin ile alakalı!) fazlasıyla takdir toplayıp görüleceksin. Ayrıca eğer bir süredir devam eden hukuki bir meselen varsa dava gibi; pozitif sonuçlanma ihtimali çok yüksek. Üzerindeki haksız ve adaletsiz, kötü etiketlerden kurtulup hakkını alacağın güzel bir etki. Bu konuda bir kadın figürden fazlasıyla destek alabilirsin. Bunu da aklının bir kenarında tutmakta fayda var. 

Aşk konusu bu ay içerisinde çok vurgulu değil fakat elbette ihtimaller var. Ayın ikinci haftasından itibaren İnternet üzerinden birileriyle sohbet edebilir, arkadaş ortamlarında tanışabilirsin. Yine de öncelikle çözmen gerekenin 'gelecek planları ve mevcut ev durumu' olduğunu bilmeli ve flörtlerin aniden ilişkiye dönüşeceği yanılgısına girmemelisin. 

19 Kasım tarihine de bir uyarı yazmak istiyorum; özellikle öğrenciysen arkadaşlarınla sıkıntılar yaşayabilir, hocanla fikir ayrılığına düşebilirsin. Gerginliklere çok açık bir gün olduğu için her türlü aşırı ve fanatik tavırdan kaçınmanı öneririm. Aynı şekilde 19 Kasım uzak yolculuklar için de iyi bir tarih değil! 

Bu ayı iç dünyan ve asıl hayallerin - ailen ve gelecek planların gibi konularda denge sağlayarak geçirmeni öneririm. İlk hafta sakin kal, sonrası zaten dostlarla eğlenceli! Kariyerin yine fırsatlarla dolu ama para harcamalarına dikkat et. Aralık ayından sonra özellikle, hayatının en büyük kalkışını yaşayacaksın. Şimdiden hazırlan!

Kartlar açılıyor, Balık!

Sevgili Balık,

Bir süredir durgun meselelerden bahsediyorduk ama bu ay artık hareketlenmeler başlıyor. Öncelikli konu: Kariyer.

Eğer işsizsen, yakın çevren aracılığıyla iş bulabilirsin. Fakat eğer zaten çalışıyorsan; çok güzel kariyer fırsatları kapıda. Depar atabilir, yükselebilir, yeni projelere girişebilir ve fazlasıyla takdir toplayabilirsin. Öğrenciysen de durumlar iyi; özellikle yurt dışı hayallerin ve planların varsa sonuçlanmalar seni bekliyor. Kendini hazırlamanı öneririm. Eğer diyorsan ki 'bende bu ihtimallerin hiçbiri yok', o zaman kendini sert bir uyanışa hazırla, Balık. Bu dolunay son derece sert bir şekilde; enerjini yükselterek, gelecekte ne yapmak istediğin sorusunu sana geçmişte biriktirdiğin hayallerini de yanında getirerek soruyor. Yani bence, eğer ressam olmak isteyen kendi halinde biriysen, bu dolunayda 'ne olursa olsun artık' diyerek bir resim kursuna başlayabilirsin örneğin. Artık ilişkiyi, parayı, şunu bunu bir kenara bırakıp '10 yıl sonra ne yapıyor olacağım, ne yapmak isterdim, nereye gidiyorum' diye sorma vakti. Dolunay sana bunları soracak, 'içsel sıkıntı' diye geçiştirmemen senin hayrına olur çünkü dolunayın ardından gelen Venüs ve Jüpiter de, özellikle 13 Kasım tarihinde seni destekliyor. Yurt dışı meselesinin altını çiziyorum fakat bunun senin her geleceğe dönük hayalini kapsadığını bilmelisin: Mükemmel gelişmeler ve fırsatlar seni bekliyor. Ama ne yapıyoruz? Piyango çıkması için öncelikle bilet almamız gerektiğini unutmuyoruz. Yani hayallerin için harekete geçersen, bir sene boyunca gerçekten çok şanslı olacaksın o konularda.

Eğitim hayatı iyi, kariyer gelişmeleri iyi lakin ilk hafta insan ilişkilerinde azıcık gerginlik var! Fazla kıskanç, paranoyak davranman ve ani tepkiler vermen olası. Bu yüzden dramadan uzak dur ve kendi hayatına odaklan derim. 

Aşk konusunda eğer yalnızsan belki uzak mesafeli, İnternet üzerinden bir ilişki kurabilirsin. Sevgilin varsa da yolculuklar sizi bekliyor. Son derece güzel. Ama unutma, bu ayın odağı kesinlikle sadece aşk değil!

Ayın 5'i ve 22'sinden sonra Yay etkisi ile neşeleniyoruz. Kendini daha iyi ifade edebildiğin, patron öğretmen baba gibi patriyarklardan destek görebileceğin, emeklerinle takdir toplayacağın güzel bir süreç seni bekliyor. Başkaları uğruna kaldığın suların derinliklerinden çıkıp parlama zamanı. Sadece ayın 19'unda arkadaşlarınla kavga etmemeye yahut onlardan zarar görememeye dikkat etmeni öneririm. Kıskanç ve tehlikeli insanlar bu tarihlerde kendilerini gösterebilirler.

Son derece şenlikli bir yıla girmeden önce, kendi kaderini kendin çizebilirsin. Harekete geç!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2080
833
259
214
182
140
90
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Butterlfy_Wolf

Sınav haftası aq ne güzel haberi ya

Asosyal deli

başağa iyi şeyler dedi kesin bok gibi bir ay olacak her ay gibi bide sınav haftası başlıyor ilk haftalar allah belanızı vermeye

Pasif Kullanıcı

sen nerelisin?

C10BLACK

Çok uzun.