Görüş Bildir
Haberler
Kartal Böyle Çile Çekmedi

Kartal Böyle Çile Çekmedi

Batuhan
22.02.2015 - 12:54

İstanbul’un karı, Beşiktaş’ı vurdu. Liverpool seyahatindeki rötar takımı alt üst etti.

5 saat 20 dakikalık rötardan sonra Liverpool’a giden Beşiktaş, zorlu 90 dakikanın ardından ertesi gün 07:30’da İstanbul’a döndü. Sadece yarım saat sonra idmana çıkan Kartal, Eskişehir’den döner dönmez de Liverpool hazırlığına başlayacak.

1- GRAND TUVALET TESİSTE BEKLEME

BEŞİKTAŞ, Liverpool’a saat 10.00’da kalkacak uçak için hazırdı. Ama uçak kar yağışı ve Lübnan uçağının pistten çıkması nedeniyle Atatürk Havaalanı’ndan Sabiha Gökçen’e geçemedi. Grand tuvalet giyinen oyuncular, tam 3 saat tesiste gelecek haberi beklediler. Futbolculardan kimisi müzik dinleyerek, kimisi de internette gezinerek vakit doldurmaya çalıştı.

2- ÜÇ SAAT HABER BEKLENDİ

BEŞİKTAŞ’ı götürecek özel uçaktan nihayet beklenen haber geldi ve kafile saatler 13.00’ü gösterdiğinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sabiha Gökçen Havaalanı’na gitmek üzere hareket etti. Normal şartlarda sadece 23 dakika süren Ümraniye-Sabiha Gökçen yolculuğu, çarşamba günü İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle iki katı yani 45 dakikayı buldu. Beşiktaş, 5 saat 20 dakikalık rötardan sonra saat 15.20’de İngiltere’ye havalandı.

3- OTELE KENDİLERİNİ ZAR ZOR ATTILAR

LIVERPOOL yolculuğu 3 saat sürdü. Bazı oyuncular yolda uyudu. Takım 18.20’de John Lennon Havalimanı’na indi. Yarım saatlik yolculukla otele ulaşıldı. Futbolcular, otele varır varmaz kendilerini hemen yatağa attı. Liverpool’un da özel bir kolaylık göstermesiyle statta saat 20.00’de yapılacak idman 22.00’ye alındı.

4- SABAH UÇAKTAN İNİP İDMANA ÇIKTILAR

PERŞEMBE akşamı 22.05’te Liverpool ile oynanan zorlu 90 dakinın ardından John Lennon Havaalanı’na gidildi. Saat 07.30’da Ümraniye’ye ulaşan takım, soluklanmaya bile fırsat bulamadan derhal idman için hazırlandı. Maçta oynayanlar, 45 dakika süren bir yenilenme çalışması yaptıktan sonra yatmaya gitti.

5- ÖNCE ESKİŞEHİR, ARA VERMEDEN LIVERPOOL

FUTBOLCULARIN isteği üzerine dün Slaven Bilic, saat 13.00’teki idmanı 15.00’e ve Eskişehir yolculuğunu da 19.00’a çekti. Bugün, Eskişehirspor ile oynayacak olan takım maçın ardından özel uçakla İstanbul’a dönecek. Ve ara verilmeden de yarın sabahtan itibaren Liverpool rövanşının hazırlıklarına başlanacak.

Seriye ‘Es’ vermek istemiyor

LIVERPOOL’a penaltıyla teslim olan Beşiktaş, ligde yara almamak ve deplasman serisini 7 maça çıkarmak için Eskişehir’den 3 puan almak istiyor. Kartal’da 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Hürriyet

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0