Görüş Bildir
Haberler
Kariyerlerinde Hiç Kırmızı Kart Görmediler! Yeşil Sahalarda Sakinlikleri İle Öne Çıkan Futbolcular

Kariyerlerinde Hiç Kırmızı Kart Görmediler! Yeşil Sahalarda Sakinlikleri İle Öne Çıkan Futbolcular

Bahadır
30.10.2022 - 14:53

Futbolda oyun, çeşitli sebeplerden dolayı bazen gergin bir ortama dönüşse de bazı isimler futbol kariyerleri boyunca hiç oyun dışında kalmadı. Bizler de sizler için futbol oynadıkları sürede hiç kırmızı kartla tanışmamış isimleri derledik. İşte haberimiz 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Andrés Iniesta

1- Andrés Iniesta

Barcelona orta sahası ile özdeşleşen bir isim Andrés Iniesta. 1996 yılında Barça altyapısında başlayan kariyerinde A Takıma kadar yükseldi. 2018 yılına kadar Barcelona'da oynadı. Barcelona ile 622 kez maça çıkan Iniesta, 131 kez de İspanya milli takım forması giydi. Kariyerini Japonya'da Vissel Kobe'de sürdüren efsane Vissel Kobe'de de şu ana kadar 128 maça çıktı ve henüz kırmızı kart görmedi.

2 - Raul Gonzalez

2 - Raul Gonzalez

1992'de Atletico altyapısından Real Madrid altyapısına katılan İspanyol forvet, 2010 yılına kadar Real Madrid forması giydi. Real Madrid'den sonra Schalke'ye transfer olan Raul, sırasıyla Al-Sadd ve NY Cosmos formaları giydi. Kariyerinde 916 maça çıkan yıldız forvet, hiç kırmızı kart görmedi.

3 - Michel Platini

3 - Michel Platini

Eski UEFA Başkanı Michel Platini,1972-1987 yıllarında futbol oynadı. Juventus kariyeri ile hafızalarda yer edinen Fransız on numara, kariyerinde 314 maça çıktı ve hiç kırmızı kart görmedi.

4 - Cüneyt Tanman

4 - Cüneyt Tanman

1973 yılında Galatasaray ile futbol kariyerine başlayan Cüneyt Tanman,  17 yıllık Galatasaray, 1 yıl da kiralık olarak Giresunspor forması giydi. Toplam 194 maçta forma giyen başarılı defans oyuncusu, hiç kırmızı kart ile tanışmadı.

5 - Gary Lineker

5 - Gary Lineker

İngiliz futbolcu Gary Lineker, sırasıyla Leicester, Everton, Barcelona, Tottenham ve Nagoya Grampus formaları giydi. Başarılı golcü kariyerinde 427 maça çıkarken hiç kırmızı kart görmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 - Ryan Giggs

6 - Ryan Giggs

Kulübe sadakat denildiğinde akla gelen ilk isimlerden. Ryan Giggs 1987 yılında altyapsına transfer olduğu Manchester United'ta 2014 yılına kadar forma giydi. Kariyerinde 1016 maça çıkan İngiliz orta saha, bu maçların hiçbirinde oyun dışında kalmadı.

7 - Joao Moutinho

7 - Joao Moutinho

Futbol kariyerine hala devam eden 36 yaşındaki Portekizli orta saha, şu ana kadar 931 maça çıktı ve bu maçlarda hiç kırmızı kart görmedi.

8 - Philipp Lahm

8 - Philipp Lahm

Uzun yıllar Bayern Münih forması giyen Alman oyuncu kulüp kariyerinde 652, milli takım kariyerinde de 113 maça çıktı ve bu maçların hiçbirinde kırmızı kartla oyun dışında kalmadı

İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın