Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Göre Hangi Mevsimde Tatil Yapmalısın?

Karakterine Göre Hangi Mevsimde Tatil Yapmalısın?

Ma Belle
22.02.2023 - 16:45

Karakterine göre hangi mevsimde tatil yapman gerektiğini söylüyoruz! Merak ediyorsan teste başlayalım!

1. İlk soru! Sıcak yaz günlerinde nasıl serinlersin?

2. Diyelim ki bir kış sabahı pencereden dışarı baktın ve her yer bembeyaz. Nasıl hissedersin?

3. Peki sonbahar mevsimi senin için ne ifade ediyor?

4. Bir çiçek seç!

5. Telefonuna bir mesaj geldi ve çok mutlu oldun. O mesaj ne olabilir?

6. Son soruya geldik! Bir motto seçecek olsaydın, bunlardan hangisi olurdu?

Yaz!

Verdiğin cevaplara göre sen yaz mevsiminde tatil yapmalısın! Kar, yağmur, çamur ve soğuk havalar hiç sana göre değil. Bulutlu havalar ruh halini etkiliyor gibi, bu yüzden sen güneşe doymak ve kemiklerine kadar ısınmak istiyorsun. Yaz demek, senin için sadece işe ve okula ara vermek demek değil, eğlenmek ve keyiflenmek demek. Uzan kumsala, güneş içine damlasın ve güneşli havaların tadını çıkar!

Sonbahar!

Verdiğin cevaplara göre sen sonbahar mevsiminde tatil yapmalısın! Ne sıcak ne de soğuk havalar sana göre değil. Kışın keskin soğuğu, yaz mevsiminin terleten sıcaklığı seni bunaltmış olsa gerek. Sıcak havaların bitişini adeta kutlar gibi bir havan var, bu yüzden sonbahar mevsimini çok seviyorsun. İşte bu yüzden sevdiğin mevsimde tatil yapman senin için en doğru hareket olacak!

Kış!

Verdiğin yanıtlara göre sen kış mevsiminde tatil yapmalısın! Sana göre herkes diğer mevsimlerde tatil yapabilir, ama kışın tatil yapabilmek ve soğuk havaların çilesini çekmektense tadını çıkarmak en önemli şeylerden biri. Sıcağı sevmiyorsun, terlemek ve klimalara muhtaç kalmak sana göre değil. Soğuk bir kış günü şöminenin karşısında çatırdayan odun sesleri ve tatlı bir sıcaklığın karşısında oturmayı kim sevmez!

İlkbahar!

Seçtiğin yanıtlara göre senin ilkbaharda tatil yapman gerek! Soğuk günler biter, doğa uyanır, ağaçlar tomurcuklanır ve çiçek açar. Doğa yenilenir. Sen de kendini ilkbahar aylarında yenilenmiş hissetmiyor musun? eğer buna katılıyorsan sen bahar insanısın demek. Her yer yeşermeye başlar, doğal yaşam yavaş yavaş uyanır ve yenilendiğini hissettiğin için enerjin bu yönde artar. Bizce ilkbaharda tatil yapman senin için en doğru kararlardan biri olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
15
6
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Yaz! Verdiğin cevaplara göre sen yaz mevsiminde tatil yapmalısın! Kar, yağmur, çamur ve soğuk havalar hiç sana göre değil. Bulutlu havalar ruh halini etkiliy... Devamını Gör

Nurcan Güneri

İlkbahar! Soğuk günler biter, doğa uyanır, ağaçlar tomurcuklanır ve çiçek açar. Doğa yenilenir. Sen de kendini ilkbahar aylarında yenilenmiş hissetmiyor mus... Devamını Gör