Görüş Bildir
Haberler
Kan Dondurucu Hikayeleriyle Tarihe Adını Yazdırmış 18 Yamyam

etiket Kan Dondurucu Hikayeleriyle Tarihe Adını Yazdırmış 18 Yamyam

A. Ece
21.04.2018 - 11:53

Dünya üzerinde yüzlerce çeşit suç olduğu gibi bu suçları işleyen de birçok insan var. Bu suçların kimiyse öyle kan dondurucu ki. Belki en kötüsü de yamyamlık. Şimdi sizlerle BuzzFeed'in topluluğuna hangi yamyamların onları daha çok korkuttuğunu sorması üzerine derlediği içeriği paylaşıyoruz.

Dikkat: Bu içerik rahatsızlık edici olabilir.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/annakopsky/h...

1. Omaima Nelson

1. Omaima Nelson

'Vücudunu parçaladığım için üzgünüm. Geçici olarak deliydim.'

Eski model 1993'te 1991 Kasım'ında eşini öldürüp, parçalara ayırmak ve kaburgalarını pişirmekten suçlu bulundu. Hareketlerinin nefsi müdafaa ve eşini öldürdükten sonra yaşanan her şeyin kanı görünce 'ne yapacağını şaşırmasından' dolayı olduğu konusunda ısrarcıydı.

2. Tamara Samsonova, "Yırtıcı Nine"

2. Tamara Samsonova, "Yırtıcı Nine"

Samsonova en az 11 kişiyi öldürüp yemiş ve suçları ilgili detaylı bir günlük tutmuş 71 yaşındaki bir kadın. Bir arkadaşını salatasına uyku ilacı attıktan sonra canlı canlı el testeresiyle öldürmüş.

3. Tsutomi Miyakazi

3. Tsutomi Miyakazi

'Doğru bir şey yaptığımı sanıyordum'

1988 ve 1989'da Japonya'da dört kızı öldürmekten suçlu bulunan Miyakazi 2008'de idam edildi. Öldürdüğü her kurbanının bedeninin yanında uyuyan, kanlarını içen ve bedenlerinin bazı parçalarını yiyen Miyakazi asla üzgün olduğunu söylemedi. Hatta psikologuna işlediği suçlara rağmen 'centilmen' bir insan olduğunu söylemiştir.

4. Armin Meiwes, "Baş Kasap"

4. Armin Meiwes, "Baş Kasap"

2001 yılında Meiwes yemek için birisini aradığına dair internette bir reklam paylaştı. Reklam ile ilgilenen bir adam, 20 tane uyku hapı alıp bir şişe Schnapps içtikten sonra Meiwes adamın penisini kesti, kızarttı ve ikisine servis etti. Adam öldü, Meiwes ise 2006'da müebbet hapsine çarptırıldı.

5. Issei Sagawa

5. Issei Sagawa

'Aşık olunca onu gerçekten öpmek istersiniz. Bu da aynı, sadece onun tadına bakmak istedim.'

Japon adam 1981 yılında Fransa'dayken Renée Hartevelt isimli bir kadına aşık oldu ve onu kaldığı yere ziyarete çağırdı. Orada, arkasından gizlice yaklaşıp onu kafasından vurdu ve içi kadının parçalarıyla dolu iki valizle bir parkta bulunana kadar üç gün boyunca etini yedi.

6. Ottis Toole

6. Ottis Toole

Seksenlerin başında Teksas ve Florida'da Henry Lee Lucas isimli başka bir katille altı kişiyi öldürmek için çalışmış olsa da, Toole bir kurbanı yiyen tek kişiydi. Kurbanın bacağından parçalar koparıp barbekü yapan Toole 1983'te beş defa müebbet cezasına çarptırıldı.  1996'da ise sirozdan öldü.

7. Oleysa Mostovschikova

7. Oleysa Mostovschikova

Kendi oğlu izlerken önce arkadaşını baltayla öldürdü, ardından da vücudundan parçaları pişirdi ve yedi. 2009'da tutuklanmasının ardından polise yaptığı itirafta 'önce kulaklarını kestim, bir gözünü çıkardım, tek kolunu ve bir elini kestim... [sonra] bu vücut parçalarını fırında pişirdim.' demiştir. Şu an 15 yıllık cezasını çekmekte.

8. Albert Fish

8. Albert Fish

'Onu boğdum, sonra odama götürüp pişirebilmek ve yemek için küçük parçalara ayırdım.'

Fish 1928'de öldürmek ve yemek amacıyla Edward Budd isimli bir adamla buluştu. Fakat Budd'ın 10 yaşındaki kardeşi Grace ile tanışınca, fikrini onu yemek yönünde değiştirdi. Daha sonra kızın ailesine bıraktığı mektupta tadının  'tatlı ve yumuşak' olduğunu yazmıştır.

9. Vince Li

9. Vince Li

2008 yılında kalabalık bir Greyhound otobüsündeyken Vince Li 22 yaşındaki bir adamı bıçakladı ve kafasını kesti. Daha sonra yolcuların önünde adamın diğer vücut parçalarını da parçalayıp yemeye devam eden Li, akıl sağlığı yerinde olmadığı için suçlu bulunmamıştır ve şu an serbesttir.

10. Andrei Chikatilo, "Rostov Yırtıcısı"

10. Andrei Chikatilo, "Rostov Yırtıcısı"

Dışarıdan gayet normal gözüküyordu: önce telefon mühendisi, daha sonra öğretmen olarak çalıştı. Ama 1978'de Chikatilo genç kadınları kötürüm bırakmaya, onlara tecavüz etmeye ve öldürmeye başladı. Çoğu vakada kadınların jenitallerini yedi ve dillerinin ucunu kesti. 1992'de hüküm giydi ve 1994'te idam edildi.

11. Kevin Ray Underwood

11. Kevin Ray Underwood

'Cehennemde yanacağım.'

2006'da 10 yaşındaki komşusunu kaçırıp öldürmüştür. Kafayı koparmayı denediğini, çünkü 'yamyamlık fantazilerinin kabardığını,' iddia etmiş, fakat sonra çok iğrenip bedeni yemediğini söylemiştir. Şu an idam edilmeyi bekliyor.

12. Karl Denke

12. Karl Denke

1909'dan başlayarak Almanya'da yaklaşık 30 kurbanı balta ile ölümüne dövmüştür. 1924'te tutuklandığında, polisler içinde öldürdüğü ve yediği herkesin kaydı olan bir defter bulmuştur. Bu defterde farkında olmayan insanlara sattığı etlerin de kaydı vardır.

13. Alferd Pecker

13. Alferd Pecker

1874'te bir yürüyüş gezisinde, kara kış onu yemeksiz bırakınca o da arkadaşlarını yemiş. Otoritelere suçlarını itiraf ettikten sonra 40 yıl cezaya çarptırılmadan önce 9 yıl saklanmış. Garip bir şekilde, Colorado Boulder Üniversitesi bir yemek salonuna onun adını vermiştir.

14. Joe Metheny, "Yamyam"

14. Joe Metheny, "Yamyam"

'Eğer [insan ve hayvan etini] karıştırırsanız, kimse farkı anlamaz.'

1976'dan beri işlediği 8 cinayeti itiraf eden Metheny, kurbanın etini hayvan etiyle karıştırıyormuş. Sonra yemek standına gelen müşterilere bu etleri burger yapıp satan Metheny 'Asla 'Üzgünüm' demeyeceğim, çünkü yalan olurdu' demiş.

15. Katnerine Mary Knight

15. Katnerine Mary Knight

2001'de eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra derisini soyup pişirmiş ve yanlarına isimlikler koyarak her parçayı tabaklara koymuş. Bu parçaları çocuklarına yedirmeyi hedefliyormuş fakat polis bu gerçekleşemeden yetişmiş. Knight şartlı tahliye verilmeden müebbetle cezalandırılan ilk Avustralyalı kadın.

16. Jeffrey Dahmer, "Milwaukee Yamyamı"

16. Jeffrey Dahmer, "Milwaukee Yamyamı"

'Muhtemelen birinin vücut parçalarını yedim.'

Yetmişlerin sonundan başlayarak 17 erkek çocuk ve adama tecavüz etmiş, öldürmüş ve parçalara ayırmış Dahmer'in evine 1991'de giren polis, buzdolabında vücut parçaları bulmuş. Parçaladığı vücut parçalarıyla hiçbir şeyden haberi olmayan komşularına sandviçler hazırladığı bilinen Dahmer ile ilgili olan belgesel The Jeffrey Dahmer Documents'te, komşularından biri olan Pamela Bass, her gün muhtemelen yanlışlıkla insan eti yemiş olduğu gerçeğini düşündüğünden bahsetmiştir.

17. Stanley Baker

17. Stanley Baker

'Bir problemim var. Ben bir yamyamım!'

Birlikte 'Yellowstone Katilleri' olarak bilinen Baker ve Harry Stroup, Temmuz 1970'te hız yapmaktan durdurulmuşlar ve bu sırada Baker asıl büyük suçu itiraf etmiş. Söylediğine göre, birkaç hafta önce uyuşturucu etkisindeyken bir adamı bıçaklamış ve kalbini çiğ çiğ yemiş. Müebbetle cezalandırılan Baker, 1985'te iyi halden şartlı tahliye edilmiştir.

18. Leonarda Cianciulli

18. Leonarda Cianciulli

1939'dan 1940'a kadar Cianciulli 3 kadını öldürüp vücutlarını sabuna ve şüphelenmeyen arkadaşlarıyla birlikte kendisinin de yediği çay keklerine dönüştürmüştür. 1970'te bir İtalyan hapishanesinde ölmüştür.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
81
54
33
14
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TheCottonCandyHeart

Albert Fish tam nefretlik bir adam. Tarihin görmüş olduğu en şerefsiz seri katil. Mahkemedeki savunmasını ve mektubunu okurken içimden şöyle demek geçiyor: "... Devamını Gör

Ozan Çuvalcıoğlu

kac kere paylasacakdiniz ayni seyi arkadaslar.