Görüş Bildir
Haberler
Kalbine Ne Kadar Söz Geçirebiliyorsun?

etiket Kalbine Ne Kadar Söz Geçirebiliyorsun?

Ebru Çiftçi
31.07.2018 - 15:59 Son Güncelleme: 01.08.2018 - 17:59

Hepimiz çoğu zaman kalbimiz ve mantığımız arasında kalırız. Kimimiz kalbimizin esiri oluruz kimimiz de duygularımızı bastırıp mantığımızla hareket ederiz. Peki sen kalbine söz geçirebiliyor musun?

Haydi, testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Diyelim ki, hoşlandığın insana tam açılacakken onun da hoşlandığı başka biri olduğunu öğreniyorsun. Ne yaparsın?

4. Şimdi zor bir soru geliyor. Arkadaşının sevgilisine aşık olduğunu fark ettin ve onları görmeye tahammül edemiyorsun. Ne yapardın?

5. İlişkinde o çok sevdiğin insanın aslında sana karşı olan duygularının gerçek olmadığını anladığında ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aynı yerde çalıştığın en yakın arkadaşının senin arkandan işler çevirdiğini ve işlerini bozmaya çalıştığını öğrendin. İşte o an ne yapardın?

7. Seni sinirlendiren olaylarda kendini durdurmak için bunlardan hangisini uygularsın?

8. Ve son olarak, sevmediğin bir arkadaşının kavgaya karıştığını gördün ve fena halde kalabalık bir grup tarafından dayak yiyor. O an sen de kavgaya dalar mıydın?

Ahh... O güzel kalbine asla söz geçiremeyenlerdensin!

Sen o kadar duygusal bir insansın ki kalbine genellikle söz geçiremiyorsun. Dışarıdan her ne kadar sert gözüksen de içten içe duygularının esiri olduğunu sen de çok iyi biliyorsun. Tek başına aldığın kararlarda hep kalbinin sesini dinliyorsun. Fakat etrafındaki insanların fikirlerini aldığın zaman mantıklı düşünmeye itiyorsun kendini. Aslında bu durum her insan için aynı olabilir. Fakat bazılarımız her durumda kalbinin sesini dinlemeyi tercih ediyor. Gerçek mutluluğun oradan geçtiğine inanıyor. Sen de o insanlardan birisin. Hala umudunu kaybetmemiş, yaşadıklarına rağmen kalbinin sesini dinleyen bir insansın. Senin gibi insanlar şu devirde o kadar az  ki... Genelde karşılaştığın insanlar her zaman mantık çerçevesinde hareket ettiğini söyler. Fakat onlar da içten içe kalbinin sesini dinlemek istiyorlar. Çünkü mantıkla hareket ettiklerinde mutsuz olacaklarını zaten bilirler. Ama onlar daha fazla kırılmamak için yara almamak için kendini bu şekilde korumaya alırlar. Sen öyle değilsin! O kadar güçlüsün ki ne kadar yaralansan da kaldığın yerden devam etmesini çok iyi biliyorsun. Ve şu hayata inat kalbinin sesini dinlemeye devam ediyorsun.

Sen o ponçik kalbine zaman zaman söz geçirebiliyorsun!

Ah bizim güzel onedio kullanıcımız. Senin o ponçik kalbini yeriz. Sen o kadar tatlı bir insansın ki bu resmen senin yüzüne yansımış. Her ne kadar mantığınla hareket etmeye çalışsan da duygularından kurtulamıyorsun. O yıkılmaz, güçlü duran bedenin içinde ponçik bir kalbin olduğunu çok iyi biliyoruz. Ama çoğu zaman kendini engelleyip, kalbinin sesini bastırıp mantığınla hareket etmeye çalıştığını da biliyoruz. Bazen sonuçları senin için katlanılmaz bir hal alsa da kendin için doğru olanın bu olduğuna inanıyorsun. Ve dışarıya karşı da bu izlenimi vermek istiyorsun. Sen de haklısın. Çünkü insanlar bu duygusal yanını fazlasıyla kırmış.  Sen de böyle bir karar vermişsin. Tıpkı çoğu insanın yaptığı gibi.

Sen kalbinin sesini asla dinlemeyenlerdensin!

Sen önceden duygularınla hareket eden bir insandın. Fakat yaşadığın olaylar senin artık mantığınla hareket etmen gerektiğini söylemiş. Normalde duygusal olan yönün çok fazla. Ama kendi kendine onu törpülemeyi o kadar iyi başarmışsın ki kalbinin sesini hiçbir zaman dinlememeyi tercih ediyorsun. Genelde aldığın kararlarda hep mantığınla hareket ediyorsun. Çünkü kalbinin sesini ne zaman dinlesen her zaman bir darbe almışsın. Bu durum seni o kadar çok yıpratmış ki artık eskisi gibi olmamayı tercih etmişsin. Sen de çok haklısın çünkü insan her seferinde aldığı o acıyı hiçbir şekilde atlatamıyor. Her ne kadar atlattığını zannetse de içinde bir yerlerde o kalıyor. Sen de bir daha üzülmemek adına böyle bir yöntem seçmişsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
568
226
88
47
32
21
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ender Deniz

Sen o ponçik kalbine zaman zaman söz geçirebiliyorsun!

Gizem Yenikler

Sen kalbinin sesini asla dinlemeyenlerdensin! Sen önceden duygularınla hareket eden bir insandın. Fakat yaşadığın olaylar senin artık mantığınla hareket etm... Devamını Gör

Ender Deniz

Ah bizim güzel onedio kullanıcımız. Senin o ponçik kalbini yeriz. Sen o kadar tatlı bir insansın ki bu resmen senin yüzüne yansımış. Her ne kadar mantığınla ... Devamını Gör