Görüş Bildir
Haberler
Duygularını Çözemeyenler Buraya: Bu Sevimli Kalp Testi Aşık Olup Olmadığını Söylüyor!

Duygularını Çözemeyenler Buraya: Bu Sevimli Kalp Testi Aşık Olup Olmadığını Söylüyor!

Yung Boş Ada
17.08.2016 - 16:51

Duygularından emin olamıyor musun? Bir türlü ne hissettiğini çözemiyor musun? Hiç üzüme, çünkü biz ve bu tatlı kalpler sana yardım için buradayız! Hadi bakalım, gerçekten ne hissettiğini öğrenmek için testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi bir şeyler hissettiğini düşündüğün kişiyi aklına getir: Bu sevimli kalplerden hangisi şu anki hislerini ve tam olarak seni yansıtıyor?

Ondan hoşlanıyorsun!

Ondan hoşlanıyorsun!

Evet evet, hem de baya hoşlanıyorsun. Yanında ne yapacağını şaşırıyorsun, elin ayağına karışıyor ve heyecanlanıyorsun. Ama sadece bu kadar, henüz sevmek ve aşık olmak evresine gelmemişsin.

Onu sevimli buluyorsun!

Onu sevimli buluyorsun!

Onu oldukça sevimli bulduğun ortada, ama açık konuşmak gerekirse ona karşı pek bir şey hissettiğin yok. En azından şimdilik? Biraz vakit geçir bakalım belki hoşlanmaya başlarsın, başlamazsan da salla gitsin!

Aşık oluyorsun!

Aşık oluyorsun!

Evet yanlış duymadın! Sen aşık oluyorsun! Karnındaki kelebekler her geçen gün daha da hareketlenmeye, ellerin daha da titremeye başlıyor. Kalbin güm güm atıyor resmen. Hayırlı olsun güzel kardeşimiz, nur topu gibi bir aşkın oluyor 😍

Sen aşıksın arkadaş!

Sen aşıksın arkadaş!

Sen resmen gerçek aşkı iliklerine kadar yaşıyorsun! Ruh eşini bulmuş gibisin. Onu düşününce içini bir huzur kaplıyor, mutluluk her yerine işliyor adeta! Böyle bir şeyi yaşayabildiğin için çok şanslısın, bunu sakın unutma!

Aşk değil o, aşk olsa yerinde duramazsın!

Aşk değil o, aşk olsa yerinde duramazsın!

Seninkisi aşk değil güzel dostumuz, seninkisi şehvet! O'nu inanılmaz istiyorsun, bu açık ve net bir şekilde ortada. Fakat duygusal olarak değil, senin istek biraz daha fiziksel. Aradaki ayrımı iyi yapalım lütfen...

Taze aşıksın!

Taze aşıksın!

Senin aşkın daha çok taze! Evet aşıksın, onda bir sıkıntı yok. Fakat daha çok yeni olduğu için ayakların resmen yere değmiyor, ellerin sürekli terliyor ve yerinde duramıyorsun! Resmen heyecan tüm bedenini ve ruhunu sarmış!

Gerçek aşkı bulmuşsun!

Gerçek aşkı bulmuşsun!

Tebrik ederiz! Hani o filmlerde, romanlarda anlatılan 'gerçek aşk' var ya, sen onu bulmuşsun! Ruhunun ve kalbinin en derinliklerine kadar işlemiş resmen O!

Karmaşık duygular içindesin!

Karmaşık duygular içindesin!

Ne yalan söyleyelim senin duyguları biz bile çözemedik güzel kardeşimiz! Bir deliler gibi aşıksın, bir nefret ediyorsun. Orta yolu bir türlü bulamamışsın! Bizce sen oluruna bırak, her şey olacağına varır!

Platoniksin sen!

Platoniksin sen!

Aşık olduğun ortada, ama senin aşkın karşılıksız be güzel insan! Sen O'nun için deliriyorsun ama O seni pek takmıyor... Bizce en kısa zamanda bu aşktan vazgeçip yoluna bakmalısın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
647
632
379
205
108
103
77
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

En beğendiğim kalbe tıkladım çünkü aklıma kimse gelmedi

Jesse Pinkman

Salak saçma test yapıp sinirlerimi yerinden oynattınız sağolun.

Mustafa Erol

zorlama yapılan testlerin saçmalığı