Görüş Bildir
Haberler
Kahramanmaraş'ın Başına Bela Olmuştu: Gülcan Ç.'ye Hapis Cezası

Kahramanmaraş'ın Başına Bela Olmuştu: Gülcan Ç.'ye Hapis Cezası

Kahramanmaraş'ta maske takması için kendisini uyaran polislere mukavemette bulunup, güzellik merkezi ve halk otobüsünde çıkardığı olaylarla gündeme gelen Gülcan Ç.,(28), bir çay bahçesinde taşkınlık çıkardığı için kendisini uyaran kişiyi tehdit ettiği için yargılandığı davada 3 ay 22 gün, hakaret ve kasten yaralama suçundan da 3 bin 260 lira adli para cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, 16 Şubat 2020'de merkez Dulkadiroğlu ilçesinin İsmetpaşa Mahallesi'ndeki bir çay bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir kamu kurumunda memur olan Gülcan Ç., çay bahçesinde oturduğu masanın sandalyesini devirdi. Bunun üzerine garsonlar kadını uyardı. Gülcan Ç.,  kendisini uyaran garsonlardan Yaşar Yıldız'a hakaret edip tokat attı, ardından da masadaki küllüğü, peçeteliği ve su şişesini Yıldız'ın kafasına fırlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Gülcan Ç.'yi gözaltına alırken, Yaşar Yıldız da hastaneden aldığı raporla karakola giderek kadın hakkında şikâyetçi oldu. Soruşturma sonunda Gülcan Ç., hakkında tehdit, hakaret ve basit yaralama suçlarından dava açıldı.

Hakaret ve kasten yaralama...

Hakaret ve kasten yaralama...

7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonunda Gülcan Ç'., hakaret ve kasten yaralama suçlarından 168 gün hapis cezasına çarptırıldı,  bu ceza 3 bin 260 lira adli para cezasına dönüştürüldü.  Mahkeme Gülcan Ç.'yi ayrıca tehdit suçundan ise 3 ay 22 gün hapis cezasına çaptırdı.

Öte yandan Gülcan Ç., ceza almasına neden olan bu olaydan sonra çıkardığı başka olaylarla da sık sık Türkiye gündemine geldi.

Güzellik merkezi, halk otobüsü...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
36
29
8
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mahmut sirkeci

bunu memur yapanı sikiym aq hanzosu

Derya

Tam bir hasta ayrıca leş bir kıro

No name

Haha editör bu sefer haber başlığınız isabet olmuş. Kadın ruh hastası belanın teki.