Görüş Bildir
Haberler
Kahraman Güler Yazio: Önü Açılırsa Bu İşte (Futbolda) Bünyamin Yürür

etiket Kahraman Güler Yazio: Önü Açılırsa Bu İşte (Futbolda) Bünyamin Yürür

Kl. Psk. Dr. Kahraman Güler
18.08.2021 - 17:58 Son Güncelleme: 19.08.2021 - 10:05

Normalde çok fazla futbol alanında yazmayı tercih etmeyen biriyim. Endüstriyel futbol haksız rekabeti yarattığı için belki de biraz tepkiliyim. Ama neyse konumuz bu değil. Endüstriyel futbola rağmen var olmaya çalışan mücadeleci futbolculardan birine değineceğim. Futbolcu olma hayallerimin devam etme yıllarının geçtiği sokaklara gittiğimde AMED Sportif Kulübü’nün 8 numara pozisyonunda oynayan futbolcusu Bünyamin Yürür ile sohbet etme imkanı buldum. 21. yüzyıl futbolunda yaşanan değişim ve dönüşümlere uygun kişilik özellikleri, yaptığı işe bağlılığı ve bireysel oynamıyor oluşu onu diğerlerinden farklı kılıyor. Ondan duyduğum en güzel cümle futbol oynama tarzının kişilik yapımızla bir ilgisi olduğunu söylemesi. Kendisini tam bir takım oyuncusu olarak tanımlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hız ve Takım Oyununun Öncelik Kazandığı Futbol Yapısına Çok Uygun Biri

Sezon Sonu Serbest Kalıyor

Sezon Sonu Serbest Kalıyor

AMED SK’ da Mayıs ayı itibari ile sözleşmesi bitiyor. Anladığım kadarıyla 1. Önceliği doğup büyüdüğü şehrin takımına hizmet etmek çünkü 1. ligden bir sürü teklif almasına rağmen burada kalmayı tercih etmiş. Hem de çok cüzi ücrete itiraz etmeden. Tam iki yıldır istikrarlı bir şekilde oynuyor, bu da onun daha fazla özgüven kazanmasını sağlamış. Tabii birkaç maçtaki fazla hırsını hesaba katmazsak, orda da kart görüp takımını yalnız bırakmış.

Süper Lig Takımlarının Bir Yıldır Radarında

Süper Lig Takımlarının Bir Yıldır Radarında

Bir önceki yaz döneminde olduğu gibi bu sezon da birçok teklif almasına rağmen takımda kalmış kulübü onun değerinin daha fazla olduğunu düşünüyor. Aslında 24 yaşında olan, takım oyununa uygun, teknik kapasitesi yüksek bir futbolcu hak ettiği değeri bulmalıdır. Alt liglerdeki oyunculara daha fazla fırsat verilmesi ülke futbolu için de son derece önemli olacaktır.

Instagram

Twitter

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
15
7
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Varsa Yoksa

Gayet sıradan ve hayatı boyunca süper ligde devamlılık sağlayamıcak kalitede bir oyuncu. Gerçi süper lige çıkabilirmi onuda bilmiyorum. Çünkü tarafsız bir gö... Devamını Gör

Ahmet Attonu

menajeri para verse ancak bu reklam yapılır

FAydemir

Saçma bir reklam olmuş....