Görüş Bildir
Haberler
Kaftancıoğlu'nun Hedefinde Ekrem İmamoğlu mu Var? 'İstanbul'un Mimarı Kılıçdaroğlu'dur'

Kaftancıoğlu'nun Hedefinde Ekrem İmamoğlu mu Var? 'İstanbul'un Mimarı Kılıçdaroğlu'dur'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Hamburg Birliği'nin düzenlediği panelde konuştu. Konuşmasında 'Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler.' diyen Kaftancıoğlu'nun 'İstanbul seçimlerinin mimarı Kemal Kılıçdaroğlu'dur' söylemi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldığı şeklinde yorumlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz aylarda ikili arasında gerginlik yaşandığı iddiaları gündemdeydi

Geçtiğimiz aylarda ikili arasında gerginlik yaşandığı iddiaları gündemdeydi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun CHP Hamburg birliğinin düzenlediği panelde yaptığı konuşma, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasında yeni bir 'gerilim' mi var? sorusunu akla getirdi. 

Geçtiğimiz aylarda Kaftancıoğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında gerginlik yaşandığı söylentileri oluşup, Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu için 'Aptal, şizofren, müteahhit kafalı' dediği iddia edilmişti. 

Buna karşılık İBB Başkanı yaptığı açıklamada 'Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum, söyleyeceğim bu kadar' ifadelerini kullanmıştı.

İlgili haber 👇

'Siyasi yasaklı hale getirmeye çalışıyorlar'

'Siyasi yasaklı hale getirmeye çalışıyorlar'

Kaftancıoğlu'nun katıldığı panelde yaptığı konuşma ise tartışmaları yeniden alevlendirdi. 

CHP Hamburg Birliği tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Demokrasi Mücadelesi” başlıklı panelde konuşan Kaftancıoğlu, 'Otoriter bir yönetimi, demokrasi yoluyla göndereceğiz. O nedenledir ki bana on yıla yakın ceza verip siyasi yasaklı hale getiriyorlar. O nedenledir ki 16 milyon İstanbulluya hizmet eden belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu'na ceza vererek siyasi yasaklı hale getirmek istiyorlar.' ifadelerini kullandı.

'Siyasetçiler başkalarının emeğine konmayı severler'

'Siyasetçiler başkalarının emeğine konmayı severler'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Açıklamasının devamında, 'Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler' diyen Kaftancıoğlu,'Bu bir alışkanlık oldu. İstanbul seçimlerinin mimarı, tüm Türkiye’de sadece İstanbul değil inanılmaz bir strateji ve kararlılıkla süreci ilk günden kurgulayan hatta ilk günden değil 10 yıl öncesinden planlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. O hak teslimini yapmak zorundayım. Biz Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun bu söylediğim sürecinde inanarak gereken katkıyı hep birlikte sizin de sayenizde verebildiysek ne mutlu.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
7
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
birilerikonusur

El birligi ile Muharrem Ince'yi bitirdiler sira Ekrem Imamoglu'na geldi. Canan, Kemal ve tayfasi o koltuklardan inmesinler de kime ne olursa olsun. Tabanin d... Devamını Gör

Y. O.

Kanas Canan, İmamoğlu ve Akşener'den çok rahatsız. Basiretsiz Kemal'e halk desteğinin olmadığının da farkında olduğundan o panik ve stresle böyle demeçler ve... Devamını Gör

Evren

Aktroll ve zafer tayfası sayfaya yorum yağdırıyor. :)

Malum Şahıs

bundan sonra ekrem imamoğlu bir yana siz bir yana koltuk sevdalıları siz bunları konuşurken ekrem imamoğlu anadolu turlarına devam ediyor,alışmışsınız muhale... Devamını Gör