Görüş Bildir
Haberler
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den Seyahat Açıklaması: Afrika'ya Gideceğiz!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den Seyahat Açıklaması: Afrika'ya Gideceğiz!

GNS
09.05.2022 - 21:00

Son dönemlerin magazin gündeminden düşmeyen ikilisi Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, yeni projeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Tanışıp aşk yaşamaya başladıkları Fatih Harbiye dizisinden yıllar sonra ilk kez yeniden aynı projede yer alacak olan çift, son derece heyecanlı olduklarını dile getirdi. Aynı zamanda yakın bir dönemde seyahat planları olduğunu ifade eden ikilinin bir sonraki hedefi Afrika'ymış! İşte haberin detayları... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

2013 yılında SHOW TV ekranlarında yayınlanan Fatih Harbiye dizisinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisi, 2016 yılında hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Birlikte seyahat etmekten son derece keyif alan çiftin bir sonraki seyahat planı öğrenildi. İkili Afrika'ya gitmek istiyor. İşte haberin detayları...

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den Seyahat Açıklaması

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den Seyahat Açıklaması

STAR TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi 'Gecenin Ucunda' için başrol oyuncuları olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, kendisini sevenleri son derece heyecanlandırdı. TMC Film imzası taşıyacak dizi için çalışmaların hız kesmeden devam ettiği öğrenildi.

Temmuz'da Sete Çıkacağız

Temmuz'da Sete Çıkacağız

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere takılan Kadir Doğulu, dizi çekimlerine temmuz ayında başlanacağını şu ifadelerle dile getirdi:

'Çekimlere başlamaya az kaldı, temmuzun ilk haftası sete çıkarız, eylül gibi de tahmini yayınlanır dizimiz'

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Afrika Yolcusu!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Afrika Yolcusu!

Kendisine gelen soruları yanıtlayan Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile birlikte bir tatil planı olup olmadığı sorulduğunda çekimlerin bitmesini beklediklerini dile getirdi.

“Çekimler öncesi bir tatil yapmayı daha düşünüyoruz, umuyorum dinlenerek geçireceğiz. Güney Yarım Küre’de olur tahmini bu sefer tatil, Afrika’ya gitmeyi düşünüyoruz” diyen Doğulu, ilk olarak Afrika'ya gitmek istediklerini söyledi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın