Görüş Bildir
Haberler
TV
TMC Film Bu Yıla Gümbür Gümbür Geliyor: Ekranlara 2 Yeni Dizi ve Bir Sinema Filmi İle Dönecek!

TMC Film Bu Yıla Gümbür Gümbür Geliyor: Ekranlara 2 Yeni Dizi ve Bir Sinema Filmi İle Dönecek!

GNS
12.04.2022 - 20:45

1993 yılından beri pek çok yapım ve müziğin altına imzasını atmış TMC Yapım, yepyeni projelerle yeni sezona bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor. Erol Avcı'nın sahibi olduğu TMC Film'in bu yıl 2 dizi ve 1 sinema filmi ile dikkat çekecek bir dönüş yapacağı öğrenildi. Erol Avcı'nın daha öncesinde elini attığı Aliye ve Binbir Gece gibi yapımlar dönemin fenomenleri haline gelmişti. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdiye kadar yaptığı her proje ile dikkat çeken TMC Film'in bu sene için üç farklı planı olduğu öğrenildi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, TMC Film bu yıl 2 dizi ve bir sinema filmi projesinin altına imza atacak. İşte detaylar...

TMC Film'den Yeni Projeler!

TMC Film'den Yeni Projeler!

Aliye, Binbir Gece, Canım Ailem gibi pek çok döneminin fenomenleşmiş dizisinin altında imzası bulunan Erol Avcı ve TMC Film ekibi, bu yıla damgasını vuracak yeni projeler için kullarını sıvadı.

Neslihan Atagül'ün Projesi Geliyor!

Neslihan Atagül'ün Projesi Geliyor!

Fatih Harbiye dizisinden yıllar sonra Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftini birleştirecek 'Gecenin Ucunda' dizisi TMC Film'in imzasını taşıyacak. Senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturacak.

"Selma"nın Hikayesini İzleyeceğiz

"Selma"nın Hikayesini İzleyeceğiz

Daha öncesinde Canım Ailem ve Aramızda Kalsın gibi başarılı televizyon dizilerinin senaryolarını kaleme alan isim Selin Tunç'un kaleme alacak 'Selma' dizisi için TRT ile görüşüldüğü iddia edildi.

Müjdemi İsterim!

Müjdemi İsterim!

TMC Film'in listesinde yer alan bir diğer projenin ise 'Müjdemi İsterim' adındaki film olduğu öğrenildi. Filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı'nın oturması beklenirken, senaryosunu Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı'nın  imzasını taşıyacak.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın