Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Seni Neden Reddettiğini Açıklıyoruz!

Kadınların Seni Neden Reddettiğini Açıklıyoruz!

Lousia
10.08.2018 - 13:54 Son Güncelleme: 12.01.2019 - 18:15

Bu sorunun kafanızı kurcaladığını biliyoruz. Bu yüzden size böyle bir test hazırlamak istedik. Acaba kadınlar seni neden reddediyor?

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk buluşma ile başlayalım. Sence erkekler ilk buluşmada hesabı ödemeli mi?

2. Buluşma gayet güzel gidiyordu ta ki üstüne içecek dökülene kadar. Ne tepki verirdin bu duruma?

3. Karşındaki insanın düşünceleri sana saçma gelse bile onun fikirlerine saygı duymayı tercih eder misin?

4. Girdiğin ortamlarda espri yapan mı yoksa yapılan esprilere gülen kişi misin?

5. Daha önce tanışmadığın birine Instagram'dan görüp dm attın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinle güzel bir konsere gideceksiniz. Hangi tarz kıyafeti tercih edersin?

7. Sevgililer günü kutlamak sana göre bir davranış mı peki?

8. Yataktaki sana bir lakap koyacak olsan hangisini tercih ederdin?

9. Ve son olarak, tatil gününde yapmaktan keyif aldığın aktivite ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fazla sessizsin!

Fazla sessizsin!

Testimize verdiğin yanıtlara göre kadınların seni reddetme sebebi senin fazla sessiz olman! Oldukça sakin birisin sen. Ağzından cımbızla laf alınıyor desek yeridir. Tabii bunu kadınlar düşünüyor. Aslında arkadaş ortamında oldukça aktif birisin ancak kadınlar senin hakkında böyle düşünmüyor. Senin aşırı sessiz olduğunu düşünüyorlar. Böyle olduğu için de seninle iletişim kurmaktan kaçınıyorlar. Bu ilişki için fazla çaba harcamak da istemiyorlar açıkçası. Belki de onlarla biraz daha fazla diyaloğa girmelisin, böylece her şey değişir ne dersin?

Yalnızlığına düşkün olman!

Yalnızlığına düşkün olman!

Testimize verdiğin yanıtlara göre kadınların seni reddetme sebebi senin yalnızlığına düşkün olman! Sen her ne kadar bir ilişki istesen de, aslında içten içe yalnızlıktan keyif alıyorsun. Kendine ait kurduğun dünya hoşuna gidiyor. Kadınlar da bu durumdan biraz çekiniyor. Sana yaklaşmaktan biraz korkuyor gibiler. Başladığınız bir ilişkinin sonunun gelmeyeceğinden korkuyorlar. Eğer böyle düşünmüyorsan ve yalnızlığını aşmak istiyorsan, kadınlara biraz daha farklı yaklaşabilirsin. Onlarla hayatının daha iyi bir konuma geleceğine ikna olan bir kadın, seninle birlikte olmayı isteyecektir. Buna emin ol. :)

Kuralcı olman!

Kuralcı olman!

Testimize verdiğin yanıtlara göre kadınların seni reddetme sebebi kuralcı biri olman! Sen çeşitli prensipleri olan birisin. Bunu esnetmek de biraz zor gibi. Kafandaki dünya görüşü esnetilmesi zor türden. Bu durum kadınların pek işine gelmiyor gibi. Çünkü onlar, hayatlarında değişiklik yapacak erkekleri isterler. Değişime biraz karşı olduğunuz anlarda da aranızda çeşitli anlaşmazlıkların olması kaçınılmaz. Kurallarının olması güzel bir şey tabii, sadece bazılarını esnetirsen senin için daha iyi olacak gibi. İstersen bir dene. :)

Bencil biri olarak görülmen!

Bencil biri olarak görülmen!

Testimize verdiğin yanıtlara göre kadınların seni reddetme sebebi onlar tarafından bencil biri olarak görülmen! Aslında öyle biri değilsin. Herkes kadar kendini düşünüyorsun fazlası değil. Ama konuşma tarzın kadınlara öyle hissettiriyor. Sözünün dinlenilmesini seven birisin sen. Hareketlerinle de benzer düşünceleri karşı tarafa veriyor gibisin. Bunlar seni tamamen bencil biri yapmaz ama karşı tarafa nasıl bir etki bıraktığını bilmen gerek. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
347
141
69
55
54
49
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mstbhr

reddedilme endişesi yüzünden hiç çıkma teklifinde bulunmayanlardan olarak tuhaflığın dibindeyim.kendime ne kadar saydırsam azdır.

Halil

Hiç çekinme hocam, en Kazanova geçinen adamın bile ortalaması onda dört falandır. Arada reddedilmek bu işin doğasında var. Canını sıkmayacaksın. Olur böyle ş... Devamını Gör

Atilla

Fazla sessizmişim ! Öyleyse yalnızlık en büyük servettir efendim...

Apollonia corleone

niye erkeklere özel bu test :(

Halil

Ne var bi tane de bize özel olsun. Geri kalanların çoğu kadınlara özel. Öyle ki canımız sıkıldığında çözecek test bulamıyoruz. Kimse görmeden "hangi erkek sa... Devamını Gör