Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Neden Orgazm Taklidi Yaptığını Öğrendiğinizde Yataktaki Hareketlerinizi Sorgulamaya Başlayacaksınız

Kadınların Neden Orgazm Taklidi Yaptığını Öğrendiğinizde Yataktaki Hareketlerinizi Sorgulamaya Başlayacaksınız

R.G.
25.01.2021 - 13:13

Aslında sadece kadınlar değil, erkekler de zaman zaman orgazm taklidi yapar! Ama istisnalar kaideyi bozmaz diyerek kadınların orgazm taklidi nedenlerini sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orgazm taklidi yapan erkekler de az değil!

Geçtiğimiz yıllarda yapılan bir ankette, erkeklerin %25'i, kadınlarınsa %50'ye yakını orgazm taklidi yaptığını söylemiş!

"Ama onlar sadece film!" demeyin, sanıldığından çok daha fazla etkililer!

"Ama onlar sadece film!" demeyin, sanıldığından çok daha fazla etkililer!

Çoğu kadın, romantik aşk filmlerinde gördüğü gibi bir cinsel deneyim yaşadığını hayal eder. Hatta ilk birliktelik için öyle çok hayal kurulur ki! Ama gerçek sizin de bildiğiniz gibi filmlerdeki gibi değil. Bu sebeple çoğu kadın, yaşadığı hayal kırıklığı ile çareyi orgazm taklidi yapmakta bulur!

Partnerinin egosunu tatmin etmeyi istemek de bir orgazm taklidi sebebi!

Bazı erkekler cinsellik hakkında konuşmaz, bunun yanlış olduğunu düşünürler. Ama kadınların da yatakta kendilerini her anlamda tatmin etmelerini, adeta bir geyşa olmalarını beklerler! Kendi arzularını dile getiremeyen kadın; erkeği sinirlendirme korkusuyla, hatta bunu bir 'erkeklik' meselesi haline getiren partnerinin egosunun zarar görmemesi adına, orgazm taklidi yapar!

"Orgazm olamayacağım korkusu" da taklit yaptırır!

Bir kadın isteklerini ve rahatsızlıklarını rahatlıkla dile getiremediği için artık orgazm olma umudunu yitirmiş, sadece iş olsun diye seks yapar hale gelmişse, taklit yapmak onun için sıradan bir durum olmuştur! Çünkü artık orgazm olamayacağından emindir, kendini buna hazırlamıştır. Haliyle de olamaz! Çünkü orgazm olma duygusu, yalnızca fiziksel bir durum değildir, insan ruhen de kendinden geçebilir!

Partnerinin cinsel problemleri

Eğer erkek, erken boşalma problemi yaşıyor ve ısrarla tedavi olma yoluna girmiyorsa kadın için hayat daha zordur! Çünkü cinsellik erkek için ne kadar önemliyse, kadınlar için de o kadar önemli. Ve kadın, partneri erken boşaldığı için orgazm olamıyorsa, el mecbur bari taklidini yapayım diyebilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendini ve karşıdakini yetersiz göstermek istememe duygusu da orgazm taklidi sebeplerinden

Boşalamayan ve orgazm olamayan kadın, erkeğin kendini yetersiz görmemesi ve ilişkilerinin zarar görmemesi adına da orgazm taklidi yapabilir.

Yatakta kendine güvenmeme, orgazm taklidine sebep olabilir

Bu durum özellikle partnerinin çok daha tecrübeli olduğu zamanlarda gerçekleşir. Kendini de cinsel anlamda tecrübesiz göstermemek adına, ben de oyundayım demek için kadınlar bazen taklit yapar!

"Bir an önce bitsin" diye de taklit yapılır!

"Bir an önce bitsin" diye de taklit yapılır!

Kadınlar, nadir de olsa seksin bir an önce bitmesi için de taklit yapabilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
67
37
37
27
26
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Öncelikle şunu sorayım "Erkek nasıl orgazm taklidi yapar?" (Bu yaşıma geldim de bunun taklidi olacak bir şey değil) ..... Sonra da şunu sorayım : "Bir kadın ... Devamını Gör

Ece

bir an önce bitsin diye taklit yapan kadın var mıdır ya axcvabnmsösvbnsmö