Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Fotoğraflarını Çeken Şoför Taksicilikten Süresiz Men Edildi

Kadınların Fotoğraflarını Çeken Şoför Taksicilikten Süresiz Men Edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü; izinsiz bir şekilde kadınların fotoğraflarını çeken taksi şoförünün, taksicilikten süresiz men edildiğini duyurdu. Şoförün 'Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi'nin askıda olmasına rağmen taksi kullanmaya devam ettiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü; yaptıkları açıklamayla, yoldan geçen kadınlar ile taksisine binen kadınların fotoğraflarını çeken taksi şoförünün taksicilikten süresiz men edildiğini duyurdu.

Şoförün 'Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi'nin askıda olmasına rağmen taksi kullanmaya devam ettiği bilgisinin de verildiği açıklamada, taksinin 30 gün süreyle trafikten men edildiği bildirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

'Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi askıda olmasına rağmen şoförlük yapan ve Fulya'dan Beşiktaş'a gitmek için taksiye binen 2 kadın yolcusunun izinsiz şekilde fotoğraflarını çeken taksi şoförünün; TUDES kapsamında Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi süresiz iptal edilmiş olup, ilgili taksi emniyet birimlerince 30 gün süre ile trafikten men edilmiştir'

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe de, 'Mevzuata uygun en ağır cezayı verdik, adli süreci de başlattık' dedi.

Gökçe, şu ifadeleri kullandı:

'Haberin yayınlandığı andan beri büyük bir üzüntü ve öfkeyle konuyu takip ediyoruz. Altını çizerek söylüyorum yönetim olarak hukuk dışılığa, hele kadınlara yönelik saldırılara karşı temel politikamız sıfır tolerans. Mevzuata uygun en ağır cezayı verdik, adli süreci de başlattık'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
16
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ampul domaltan.

Bu adam direk hayattan men edilmeli.

Soran Adam

Karaktersiz herif. Hem kadınların resimlerini çekiyor, hem polisten kaçıyor, kadınları korkutuyor. Amerika da olsa çeker vururlardı valla kadınların o kadar ... Devamını Gör

beybi shark

eee şimdi siz men edince farklı mı olacak? adam zaten belgesiz çalışıyormuş ki... bravo gerçekten, işlemeyen hukuk düzeninizle "sanmıyorum ama size başarılar"