Görüş Bildir
Haberler
Kadın Hakeme 'Otur Evinde Ütü Yap' Diyen Futbolcuya 3 Ay Men Cezası

Kadın Hakeme 'Otur Evinde Ütü Yap' Diyen Futbolcuya 3 Ay Men Cezası

İtalya'nın Venedik kentinde amatör ligde futbol oynayan Daniele Berton isimli futbolcu, Ekim 2014'te oynadıkları bir maç sonrası, maçı yöneten kadın hakeme sosyal medya üzerinden hakaret etti. Hakemin kötü bir maç yönettiğini düşünen oyuncunun yazdığı 'Maç yöneteceğine otur evinde ütü yap' ifadeleri 3 ay men cezası almasına neden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf temsilidir

Daniele Berton isimli futbolcu, Ekim 2014'te oynadıkları bir maç sonrası, maçı yöneten kadın hakeme sosyal medya üzerinden hakaret etti.

O dönem oynadığı Cavallino takımının Spinea ile karşılaşmasında, hakem Greta Pasquesi'nin kendisine haksızlık yaptığını düşünen Berton, Facebook'ta 'Hey sen kadın! Neden maç yöneteceğine evinde oturup temizlik/ütü yapmıyorsun, seni hakem yapana lanet olsun!' ifadelerini kullanmıştı.

Yaklaşık 1.5 yıl önceki bu mesajın cezası ise dün geldi. İtalyan Futbol Federasyonu'nun Venedik temsilciliğinden yapılan açıklamada, Daniele Berton'un 3 ay süreyle men edildiği belirtildi.

Futbolcunun o dönemki kulübü Cavallino'ya da 200 euro para cezası verildi.

Kulübe verilen cezanın, söz konusu mesajından sonra Berton'la aralarına mesafe koymaları ve sezon ortasında da oyuncuyu başka takıma transfer etmeleri nedeniyle düşük tutulduğu belirtildi.

BBC

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın