Görüş Bildir
Haberler
Kadın Cinayetleri Durmuyor: Ayşegül Aktürk Reddettiği Komşusu Tarafından Evinin Önünde Öldürüldü

Kadın Cinayetleri Durmuyor: Ayşegül Aktürk Reddettiği Komşusu Tarafından Evinin Önünde Öldürüldü

Kadın cinayetlerine bugün maalesef bir yenisi eklendi. İstanbul Maltepe'de 22 yaşındaki bir kişi, 36 yaşındaki iki çocuk annesi Ayşegül Aktürk'ü öldürdü. 

İşe gitmek için evinden çıktığı sırada yolu kesildi

İşe gitmek için evinden çıktığı sırada yolu kesildi

DHA'nın aktardığı bilgiye göre İstanbul'un Maltepe ilçesinde yaşayan, eşinden boşanmış ve iki çocuk annesi 36 yaşındaki Ayşegül Aktürk, sabah işe gitmek için evinden çıktığında 22 yaşındaki komşusu Muharrem E. tarafından yolu kesildi.

Bir hastanede idari bölümde çalışan Ayşegül Aktürk'le aynı mahallede oturan ve kendisine ilgi duyan, ancak karşılık alamayan Muharrem E. bıçakla Aktürk'ün yolunu kesti. Çıkan tartışma sonucunda Muharrem E., Ayşegül Aktürk'e bıçakla saldırdı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Muharrem E.'nin bıçaklı saldırısı sonucunda kanlar içinde yere yığılan Ayşegül Aktürk, ağır yaralandı.

Olayın sesini duyan Muharrem E.'nin iki kardeşi, aşağı inerek saldırganla Ayşegül Aktürk'ün arasına girmek istedi ancak onlar da bıçakla yaralandı.

Muharrem E. daha sonra bıçakla kendini de ağır bir şekilde yaraladı. 

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aktürk, ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kendini yaralayan Muharrem E. ameliyata alındı

Kendini yaralayan Muharrem E. ameliyata alındı

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Ellerinden yaralanan zanlının 2 kardeşinin ciddi bir tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Aktürk'ü öldürdükten sonra kendini yaralayan Muharrem E. ise ameliyata alındı.

'Melek gibi bir kadındı'

'Melek gibi bir kadındı'

Olayın görgü tanıklarından mahalle sakini Hülya Kalaycı, şunları söyledi:

'Koronavirüs nedeniyle sürekli haberleşirdik, kadın sağlık çalışanı. Mükemmel bir kadın, melek gibi. 'Gel aşağıya oturalım' diyordum, 'hastanede çalışıyorum gelemem' diyordu. O kadar namuslu ve ahlaklı bir kadındı. Diğeri de benim komşum. Ayşegül hanıma karşı platonik bir sevdaya tutulmuş. O da karşılık vermeyince bu olay olmuş. Önce kadını bıçaklıyor sonra kendini ve araya girmeye çalışan kardeşlerini bıçaklıyor. Hatta kadın iş arkadaşlarına da söylemiş burada bir genç var, ben bundan kurtulamıyorum. Burada gideceğim diye söylemiş' diye konuştu. 

İş arkadaşı Mustafa Akkaya, da 'Şeker gibi bir kadındı 2 çocuğu vardı. Hastanede çalışıyordu evden çıkarken bıçaklamış' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adige Shapsug

Dul diye önüne gelenle yatması mı gerekiyor? şerefsiz orospu çocuğu Allah senin bin türlü belanı versin o kadar gözü dönmüş ki kendi kardeşlerini bile bıçak... Devamını Gör

kyle-reese

Kadın 2 çocuğuyla hayat mücadelesinde,göz koyuyorsun tabi ki de reddediyor ama sen o kadını öldürüyorsun seni doğuran ananın da yapan babanın da..ayrıca Ben ... Devamını Gör

Adige Shapsug

Ya da kollarını ve bacaklarını keseceksin it gibi ömür boyu sürünecek

Pasif Kullanıcı

Yeşil noktalı hesapların atacağı twetler: "dişi kuyruk sallamasa erkek ardına düşmez" "kadın boşanmış. Kadın başına erkeksiz yaşarsan böyle olur işte boşanma... Devamını Gör

Birol Hazar

Tesettürü emreden islam, burada neden suçlu görülüyor ? Aynı Kuran'da hem erkeğe hem kadına aşırılıklara karşı uyarı ve kısıtlamalar vardır. Kuran'da insanla... Devamını Gör