Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Tam Kapanma Olacak Mı?

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Tam Kapanma Olacak Mı?

Türkiye’de koronavirüs ile ilgili alınan yasak kararları Kabine toplantısından sonra duyuruluyor. Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak. Vatandaşların merak ettiği ise Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı. Bilim kurulundan alınan tavsiye niyetindeki kararlar, Kabine toplantısıyla birlikte resmiyet kazanıyor. Son yapılan Kabine toplantısında, sokağa çıkma yasağının saatleri değişmiş, kafe ile restoranlar kapanmış ve şehirler arası seyahat yasağı gelmişti. Şimdi gözler yapılan yeni Kabine toplantısında. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Sosyal medyada konuşulan Tam kapanma olacak mı? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Ne Zaman Saat Kaçta?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Saat Kaçta?

Kabine toplantısı sonra olarak 13 Nisan’da yapılmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki haftalık süreç takip edilip, sonrasında yapılacak toplantında yeni yasakların açıklanacağını söylemişti.

Yeni Kabine toplantısının tarihi henüz kesin olarak duyurulmadı ancak Kabine toplantısının 26 Nisan Pazartesi günü yapılması bekleniyor

Tam Kapanma Olacak Mı?

Tam Kapanma Olacak Mı?

Vatandaşların gündeminde tam kapanma var. Uzmanlar, alınan kararların yeterli olmaması sonunda tam kapanmanın uygulanması gerektiğini söylüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, iki haftalık kısmi kapanmada beklenilen etki olmazsa daha kalıcı kararlar alınabileceğini de işaret etmişti.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre 21 Nisan’da 362 kişinin hayatını kaybetti, 61 bin 967 kişiye ise koronavirüs tanısı konuldu.

İçişleri Bakanlığı, 23-26 Nisan tarihleri arasından sokağa çıkma yasağı olacağını duyurdu. Ancak tam kapanma olacağı ise açıklanmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın