Görüş Bildir
Haberler
Jeremain Lens, Fenerbahçe İçin İstanbul'a Geldi

Jeremain Lens, Fenerbahçe İçin İstanbul'a Geldi

Mustafa Boztepe
29.08.2016 - 19:42 Son Güncelleme: 30.08.2016 - 00:43

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de forma giyen Hollandalı oyuncu Jeremain Lens, Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçeceğini ve Fenerbahçe'ye transfer olacağını açıkladı. Hollandalı kanat oyuncusu, FOX Sports'a yaptığı açıklamada, 'Yarın sağlık kontrollerinden geçeceğim. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Güzel bir transfer oldu. Fenerbahçe harika bir kulüp.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Transfer sezonunun bitimine doğru çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin Sunderland'den kiralık olarak kadrosuna katması beklenen Jeremain Lens, ilk açıklamasını yaptı. 

Bu gece İstanbul'a gelmesi beklenen Hollandalı kanat oyuncusu, FOX Sports'a yaptığı açıklamalarda, 'Yarın sağlık kontrollerinden geçeceğim. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Güzel bir transfer oldu. Fenerbahçe harika bir kulüp.' dedi. 

PSV forması giyerken birlikte çalıştığı Dick Advocaat ile yeniden buluşacağı için mutlu olduğunu da belirten 28 yaşındaki oyuncu, 'Advocaat ile çok iyi bir ilişkim var. Benim kalitemi biliyor. Bu transferi bana iyilik olsun diye yapmadı.' diye konuştu.

"Sunderland benden kurtulmak istedi"

"Sunderland benden kurtulmak istedi"

Sunderland'de sıkıntılı bir dönem geçirdiğini de sözlerine ekleyen Lens, şöyle devam etti: 'Yeteri kadar şans bulamadım. Kulüple yaşadığım bir sorun vardı ama bu sorun neydi bilmiyorum. Sadece benden kurtulmak istediler.'

2015 yılının Ekim ayından bu yana Hollanda Milli Takımı'na çağrılmayan Lens, Fenerbahçe'de forma şansı bularak milli takım kapılarını yeniden aralamak istediğini de belirtirken, 'Son dönemlerde çağrı alamamış olmamı anlayışla karşılıyorum. Çünkü kulübümde yeteri kadar oynamıyordum. Ama Fenerbahçe'de bu şansı yeniden zorlayacağım.' şeklinde konuştu.

Hollanda Milli Takımı formasını 31 kez giyen Lens, geçtiğimiz sezon Sunderland forması altında 16'sı ilk 11'de olmak üzere 22 maçta forma giymiş ve 4 gol atıp 3 asist yapmıştı.

Jeremain Lens İstanbul'da

Jeremain Lens İstanbul'da
Jeremain Lens İstanbul'da
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hollandalı futbolcu Jeremain Marciano Lens, Fenerbahçe ile görüşme yapmak üzere İstanbul’a geldi.

Hollanda’dan hareket eden Jeremain Lens, saat 23:40 sularında Atatürk Havalimanı'na indi. Taraftarlar, Hollandalı futbolcu Lens’e büyük ilgi gösterdi ve bol bol fotoğraf çektirdi.

Havalimanında basın mensuplarına ilk demecini veren Jeremain Lens şunları söyledi:

“Biraz zaman aldı buraya gelmek. Burada bulunduğum için mutluyum. Önemli olan da bu. Son birkaç adım kaldı. Son görüşmeleri yarın da yapacağız. İnşallah her şey yolunda gider ve Fenerbahçe’nin futbolcusu olurum.”

Teknik Direktör Dirk Advocaat ile konuştuğunu da belirten Hollandalı kanat oyuncusu, “Kulüple ilgili olumlu şeyler söyledi. Hollanda’da birçok arkadaşımla görüştüm. Fenerbahçe’nin, Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu biliyordum. Buraya geldiğim için mutluyum. Umarım her şey iyi gider ve Fenerbahçe’nin bir parçası olurum” dedi. 

Taraftarlarla ilgili değerlendirme de yapan Lens, “Fenerbahçe’nin harika taraftarları var” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın