Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Futbol Kadınlardan Sorulur

İzmir'de Futbol Kadınlardan Sorulur

Enver K.
23.03.2016 - 16:49

İzmir'de erkek futbol takımlarının son dönemdeki başarısızlıklarına rağmen Konak Belediyespor, Kadınlar Futbol 1. Lig'de üst üste 4. şampiyonluğuna ulaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadınlar Futbol 1. Lig'de art arda dördüncü şampiyonluğa ulaşan Konak Belediyespor'un teknik direktörü Ali Alanç, 'Hep beraber bir aile ortamı yaratarak bu başarıyı getirdik.' dedi.

Teknik Direktör Hüseyin Tavur'un koordinasyonunda başarılı bir yapılanmayla üst üste 3 şampiyonluk kazanan ve Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turunu geçmeyi başaran ilk Türk ekibi olan Konak Belediyespor, sezon başında ekonomik olarak küçülme kararı aldı.

Tavur'un yanı sıra bazı önemli isimleriyle yollarını ayıran İzmir temsilcisi, buna rağmen ligde 4. şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı.

Erkekler futbolda Süper Lig'de en son 2010-2011 sezonunda Bucaspor'la temsil edilen İzmir, son dönemde istediği sonuçları alamıyor.

Bu sezon PTT 1. Lig'de yer alan 3 temsilcisinden Göztepe ve Altınordu, play-off mücadelesinde uzakta kalırken, son sırada yer alan Karşıyaka ise lige tutunma çabalarına devam ediyor.

İzmir'i Süper Lig'de temsil eden son ekip olan Bucaspor ise Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadelesini sürdürüyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'taki Menemen Belediyespor ise kalan haftalarda play-off barajında kalmak istiyor.

Süper Lig'de en fazla yer alan ekiplerden olan 'Büyük Altay' ise mücadelesini Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, ligde 10. durumda bulunuyor.

"Aile ortamı"

"Aile ortamı"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Takımda bütün futbolcularla çok güzel bir iletişimlerinin olduğunu belirten, Alanç, şöyle konuştu:

'Yaptığımız toplantılarda onların fikirlerini alıyoruz, öneri veriyorlar. Oyuncularımız akademide okuyan öğrenciler, beden eğitimi öğretmeni olacaklar. Bizim yaptırdığımız idmanı eleştirmeye dahi hakları var, çünkü onlar da bunu okuyorlar, görüyorlar. Hep beraber bir aile ortamı yaratarak bu başarıyı getirdik.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın