Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Fatih Terim Rüzgarı

İzmir'de Fatih Terim Rüzgarı

Enver K.
07.04.2015 - 15:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ikincisi İzmir'de yapılan 'Futbol Buluşmaları'nın yol haritasını belirlemekte kendilerine çok önemli katkıda bulunduğunu belirtti.

Terim, Swissotel Büyük Efes'te, basına kapalı yapılan 'Futbol Buluşmaları'nın öğle arasında gazetecilere açıklama yaptı.

Ege Bölgesi'ndeki 15 profesyonel kulübün teknik direktörleri, altyapı sorumluları, 15 yaş altı akademi liglerinin hocaları ve antrenörlerden oluşan yaklaşık 100-150 kişilik grupla yaklaşık 3 saat bir arada olduklarını, onları dinlediklerini, sorunlarını, çalışma ortamlarını, duygu düşüncelerini isteklerini aldığını anlattı.

Merkezde toplanan bu bilgilerin deşifre edildiğini ifade eden Terim, 'Bizim için güzel bir yol gösterici, öğretici, önemli bir fikir kitabı gibi birşey oluyor. Yol haritamızı belirlemekte bize çok önemli katkıları oluyor bu görüşmelerin. 15 kişilik ekibimizle birlikte birebir karşılıklı görüşme imkanı buluyoruz. Bu futbol buluşmalarının doğru teşhisler ortaya çıkaracağına inanıyorum' dedi.

Terim, Altınordu'nun Kuşadası'nda düzenlediği 'U12 İzmir Cup'a 48 ülkeden 50'ye yakın takımın gelmesinin büyük bir başarı olduğunu belirterek Altınordu kulübü yöneticilerine teşekkür etti.

Gündeme ilişkin soru almayan Terim'e 35 numaralı Fatih Terim yazılı forma, çiçek ve çeşitli hediyeler verildi. Terim, 'Futbol Buluşmaları'na katılanlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Terim, daha sonra kulüp yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.

TRT Spor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/futbo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0