Görüş Bildir
Haberler
İzleyecek Güzel Şeyler Arayanlara: Kıyıda Köşede Kalmış Aşırı İyi 15 Yabancı Dizi

İzleyecek Güzel Şeyler Arayanlara: Kıyıda Köşede Kalmış Aşırı İyi 15 Yabancı Dizi

Mia Zona
15.02.2021 - 14:00

Herkesin izlediği yabancı dizilerden sıkıldınız ve izleyecek bir şey bulamıyor musunuz? O zaman buyurun içeriğe! 

Not: Film açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ted Lasso (2020 - )

1. Ted Lasso (2020 - )

Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımını yönetmek için işe alınan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımına koçluk yapmak için işe alınır. Ancak Lasso’nun futbol antrenörü deneyimi yoktur. Ted Lasso, koçluk deneyimi olmamasına rağmen takımın başarılı olması için elinden geleni yapar.

2. Fleabag (2016 - 2019)

2. Fleabag (2016 - 2019)

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

3. Ramy (2019 - )

3. Ramy (2019 - )

Ramy Hassan, yıllar önce Mısır’dan göç eden ailesiyle birlikte New Jersey’de yaşar. Müslüman bir toplumda yetişen Ramy, bir kültür çatışması içerisindedir. Yetiştiği kültürle ABD’deki yaşam tarzı arasında sıkışan Ramy, kendi yolunu bulmaya çalışır. Hayatın ahlaki bir sınavdan ibaret olduğunu düşünen Müslüman toplumla, hayatın hiçbir öneminin olmadığını düşünen bin yıllık bir neslin arasında kalmanın zorluklarını yaşayan Ramy, bu süreçte kendisini keşfetmeye çalışır.

4. Two Weeks to Live (2020 - )

4. Two Weeks to Live (2020 - )

'Two Weeks to Live' babasını kaybettikten sonra annesiyle birlikte kırsal bir bölgeye taşınan ve burada beklenmedik bir şekilde büyük bir belanın ortasında kalan Kim'in maceralarını işliyor. Dizide başkaraktere 'Game of Thrones'dan tanıdığımız Maisie Williams hayat veriyor.

5. I May Destroy You (2020 - )

5. I May Destroy You (2020 - )

Kendisine güvenen bir kadın olan Arabella, yazdığı ilk kitabının getirdiği başarının ardından ikinci kitabını yazmaya başlar. Büyük bir stres altında bulunan Arabella’nın hayatı, bir gece kulübünde cinsel saldırıya uğramasıyla geri dönüşü olmayan bir şekilde değişir. Yaşadığı korkunç olayın ardından Arabella, ailesi, arkadaşları, kariyeri dahil hayatındaki her şeyi yeniden değerlendirmeye başlar. Bu süreç Arabella’nın kendisini yeniden keşfetmesini sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Why Women Kill (2019 - )

6. Why Women Kill (2019 - )

Why Women Kill, birbirinden farklı karakterlere ve yaşam şekline sahip üç kadının hikayesini konu ediyor. 1960’larda yaşayan bir ev hanımı, 80’lerde yaşayan bir sosyetik ve 2018’de yaşayan bir avukat. Üçünün tek ortak noktası ise evliliklerinde ihanete uğramaları. Dizi kadının toplum içerisindeki rolünün yıllar içerisinde nasıl değiştiğini gözler önüne seriyor.

7. neXt (2020 - )

7. neXt (2020 - )

Paul Leblanc, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birinin CEO’sudur. Ekibiyle birlikte yapay zeka üzerine çalışmalar yapan Leblanc, bu alanda birçok başarıya imza atar. Ancak “neXt” adını verdikleri gerçek bir insan gibi düşünen güçlü bir yapay zekanın kontrolünü kaybettiklerinde işler karmaşık bir hal alır. Leblanc, dünyada kontrolsüz bir şekilde var olan yapay zekayı durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

8. The Wilds (2020 - )

8. The Wilds (2020 - )

Farklı geçmişlere sahip olan bir grup genç kız, yaşanan bir uçak kazasının ardından ıssız bir adada mahsur kalır. Adada hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalan kızlar, bu süreçte farklı kişiliklerinden dolayı çatışır. Zamanla birbirleri hakkında daha çok şey öğrenip ve yaşadıkları travmayı paylaştıkça kızlar arasındaki bağ güçlenir. Adadan kurtulmanın yolunu arayan kızlar, çok geçmeden burada tesadüfen gelmediklerini öğrenir.

9. Girlboss (2017)

9. Girlboss (2017)

İnternet üzerinden kıyafet satışı yapmaya başlayan genç Sophia, bu girişiminin onu bir moda imparatorluğunun başına getireceğinden habersizdi. O sadece günü kurtarmak, hayatını sürdürmek istiyordu, şimdi ise multi milyoner!

10. Dummy (2020 - )

10. Dummy (2020 - )

Dummy, genç bir kadın ile onu erkek arkadaşının seks bebeğinin hikayesini konu ediyor. Cody, gelecek vaat eden bir yazardır. Genç kadının hayatı, erkek arkadaşının dolabında bir seks bebeği bulması ile bambaşka bir hal alır. Barbara, cansız bir seks bebeği olmasına rağmen, kıskanç ve kendi istekleri için başkalarını kullanabilecek özelliklere sahiptir. Önceki sahibinin kendisini atmasından sonra Cody’yi evine götürmesi için ikna etmeyi başarır. Cody ve Barbara arasında çok geçmeden farklı bir bağ oluşur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Atypical (2017 - 2021)

11. Atypical (2017 - 2021)

Sam, 18 yaşında otizm hastası bir gençtir. Kendi yaşıtları gibi yaşama arzusu olan Sam, bağımsızlık arayışı içindedir ve artık bir kız arkadaşı olsun ister. Terapisti, kişisel sorunlarını aşmasında Sam’i heveslendirirken, annesi çocuğunun büyüdüğünü kolay kolay kabul etmez. Sam’in babası ise annesinin aksine onun kendisini bulmasına yardımcı olmaya çalışır.

12. Outsourced (2010 - 2011)

12. Outsourced (2010 - 2011)

Daha önce hiç yurt dışına çıkmamış olan Todd Dempsy, ürün yönetimi eğitimini tamamlayınca şirketin Hindistan'daki müşteri hizmetlerinin başına gönderilir. Ancak Todd bu kültür değişimini yaşamaya hiç de hazır değildir. Satış ekibi; Todd’un varisi olan Gupta, sosyal olarak uyumsuz olan Manmeet, Amerika hayranı genç ve romantik Asha, zeki, göz alıcı ve Todd’un dikkatini çektiğini düşünen Rajiv , Todd’un işinde gözü olan müdür yardımcısı Madhuri ve aşırı utangaç şebboydan oluşuyor.

13. Cobra Kai (2018 - )

13. Cobra Kai (2018 - )

Cobra Kai’de, 1984 yılında gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrası anlatılıyor. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Zor zamanlardan geçen Johnny Lawrence, geçmişteki günlerine geri dönebilmek için dövüş okulu Cobra Kai’yi yeniden açar ve yeni öğrencilerini eğitmeye başlar. Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso arasındaki rekabet ise yeniden kızışacaktır.

14. His Dark Materials (2019 - )

14. His Dark Materials (2019 - )

His Dark Materials, paralel evrenlerde hareket edebilen iki çocuğun hikayesini konu ediliyor. Dizide Lyra karakterini Logan ile tanıdığımız Dafne Keen canlandırırken Lyra’nın babası Lord Asriel adlı karaktere ise James McAvoy hayat veriyor. Oyuncu kadrosundaki bir diğer isim olan Lin Manuel-Miranda’nın Lee Scoresby karakterini canlandırdığı dizinin senaryosunu ise Jack Thorne kaleme alıyor.

15. Brave New World (2020)

15. Brave New World (2020)

Aldous Huxley tarafından kaleme alınan, aynı isimli bilim kurgu klasiği Brave New World’den ekrana uyarlanan dizi, uzak bir gelecekte, insanların üreme alanında çağ atladığı; savaşların ve yoksulluğun sona erdiği bir düzende geçiyor. Ancak insanların refah içinde yaşadığı bu düzenin ardı kazındığında bambaşka gerçekler gün yüzüne çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önerileri aldık. Peki izlerken ne yiyeceğiz? Sen de film - dizi keyfini Ruffles ile taçlandır, ekran başında olduğun her andan keyif al.

Önerileri aldık. Peki izlerken ne yiyeceğiz? Sen de film - dizi keyfini Ruffles ile taçlandır, ekran başında olduğun her andan keyif al.

Aç bi’ film Ruffles’la dalgana bak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
14
3
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın